Dr. BORIS SUBOTIĆ: Keď si nevyčistíte pečeň, nevyliečite sa z nijakého ochorenia

09.04.2022 12:53

subotic.sk

Keď si nevyčistíte pečeň, nevyliečite sa z nijakého ochorenia - Boris Subotić:

CELÉ VIDEO:
To nie je všetko! Hnev, hoci aj potláčaný, ktorý vyvoláva toxínmi zanesená pečeň a žlčník, rozvíja rôzne zdravotné problémy. Nielen na fyzickej, ale aj na psychickej úrovni. Za nesprávnou funkciou pečene sú aj samovraždy, vraždy, neopodstatnený hnev, samomluva, problémy s vaječníkmi, ženskými orgánmi všeobecne, s očami, s nerozhodnosťou, so skleslosťou ...Keď má človek nedostatok kyseliny žalúdočnej môže sa to prejaviť aj cukrovkou typu 2. Pri očiste pečene si musíme dopriať čas, robiť to narýchlo pod tlakom je zbytočné. Po ukončení očisty pečene je dobré držať sa stravovania podľa krvných skupín, alebo si dať predpísať individuálny stravovací režim. Ak budeme jesť iba zásadité veci, tiež je to nebezpečné. Existujú v tele bunky, ktoré potrebujú kyslé prostredie. Ak chcete naozaj schudnúť, robte to pod dohľadom lekára. Zákony zdravia sú: pravidelný spánok pred desiatou večer, dostatok pohybu, pokojná myseľ a správne stravovanie.

 

_______________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.