Dr. BRUCE LIPTON: NIEKEDY JE RIEŠENIE NAOZAJ JEDNODUCHÉ / Dr. BRUCE LIPTON: SOMETIMES YOU CAN FIND YOUR ANSWERS VERY EASY (SK, CZ, ENG)

22.04.2022 08:36

brucelipton.com

"Tvoj pohľad je vždy obmezený tvojimi vedomosťami. Rozšír svoje vedomosti a zmeníš svoje myslenie." Dr. Bruce Lipton

Your perspective is always limited by how much you know. Expand your knowledge and you will transform your mind.” Dr. Bruce Lipton
-   -   -

 

Dr. BRUCE LIPTON: NIEKEDY JE RIEŠENIE NAOZAJ JEDNODUCHÉ:

SOMETIMES YOU CAN FIND YOUR ANSWERS VERY EASY:

VIDEO ENG + CZ dub:

https://www.youtube.com/watch?v=8lcKbQIDsm8

Note Biblik: Dr. Bruce Lipton is propagating the Psych-K method. Dunno how is this performed, I have no idea about risks, I can't say you have to go or don't go. Do your own research and make right decisions. Thank you.

Poznámka Biblik: Bruce Lipton propaguje metódu Psych-K. Zatiaľ som sa dozvedel o jedinom človeku, ktorý pomocou tejto metódy s ľuďmi pracuje - Petra Julia Vogelová petrajulia.cz

Metódu Psych-K nemôžeme ani odporučiť ani zavrhnúť, pretože zatiaľ sme sa nedozvedeli, akým spôsobom sa vykonáva, hneď ako získame podrobnejšie informácie, radi o tom napíšeme článok. Samozrejme je na každého zodpovednosti a aj na zodpovednosti žiakov škôl, vysokých škôl, zvlášť vedci a lekári - overovať si i akademické informácie! Teda každého povinnosťou je overovať si i to, čo sa naučil v škole a takisto to platí pre informácie uvedené na internete. Odhadujem, že počet dezinformácií na internete je približne rovnaký ako vo vede a v školskej medicíne. Iba tí, ktorí dokážu prekročiť sami seba a vôbec nájsť odvahu pripustiť, že existuje Matrix - ilúzia v ktorej sme boli vychovávaní už od detstva, tí môžu ísť ďalej a niektorí z nich si prejdú zrútením svojho doterajšieho obrazu sveta, pretože iba tak je možné potom už na pevnom základe postaviť nový (viď. Biblia - Kázeň na Vrchu  Matúš 5 , 6, 7) Stávajú sa z nich potom skutoční odborníci a autori nových postupov a prevratných technológií, ktoré s bežnými školskými, vedeckými a medicínskymi poznatkami nie je možné dosiahnuť, pretože ich základ je falošný. A bohužiaľ, podobné je to i s oficiálnym náboženstvom, podobne ako náuka školskej medicíny je vedená tak, aby človek a populácia nikdy nebola zdravá, podobné je to aj v oficiálnom náboženstve - ľudia sú vedení, aby vedeli všetky náuky a dogmy cirkvi (tak "akože" všetko o Bohu), ale zároveň tak, aby Pána Boha nikdy skutočne nepoznali, pretože tým by sa cirkev stala nepotrebná, podobne by sa stala nepotrebná veda, väčšina techniky a samozrejme i medicína, pretože ľudia, ľudstvo a celá Zem by mohli byť s pravým Poznaním Boha, seba a sveta úplne slobodní, zdraví, šťastní - kto tu vlastne bránil celý čas tomu, aby tu nebol Raj? Vidíte už tie prekážky? A chcete ich odstrániť a žiť?