Dr. DAVID HAWKINS: POZNÁMKA KU KRESŤANSKEJ BIBLII (AKTUALIZOVANÉ + MAPA ÚROVNE VEDOMIA)

22.08.2022 12:15

"ZOHAR - úroveň 905" biblik.sk/zohar

"Úroveň vedomia Starého zákona činí 190. Kniha Genesis má však úroveň 660, kniha Žalmy 650 a kniha Príslovia 350. Pokiaľ by sme zo Starého zákona tieto tri knihy odobrali, bude mať hodnotu iba 125.

Nový zákon sa pohybuje na úrovni 640. Pokiaľ do neho nezahrnieme knihu Zjavenie (ktorá má iba 70), dostaneme úroveň 790.

Súčasná anglická Biblia má hodnotu 475. Aby šlo skutočne hovoriť o "Svätej Biblii", museli by sme z nej odstrániť Starý zákon (s výnimkou Genesis, Žalmy a Príslovia) a knihu Zjavenie. Potom by úroveň jej vedomia činila 740.

Lamsov preklad Biblie (prekladaný z Pešity, ktorá bola napísaná v aramejčine) je presnejší než verzia kráľa Jakuba (King James Version), ktorá vychádzala z gréčtiny. Na stupnici vedomia sa Lamsov preklad nacháza o 20 bodov vyššie. Typickým prekladom mylného prekladu sú Kristove slová na kríži, ktoré nemajú znieť: "Bože môj prečo si ma opustil?", ale "Bože môj, pre toto som bol zachovaný." (Tento omyl je možné nájsť i v slovenských a českých prekladoch Biblie, pozn. prekl.)"

 
MAPA ÚROVNE VEDOMIA - príloha v knihe David Hawkins Vševidoucí Já:
 
 
súvisiace články:
TIP NA KNIHU / BOOKS WE LIKE: Dr. MICHAEL LAITMAN - DOSAHOVÁNÍ VYŠŠÍCH SVĚTŮ / Dr. MICHAEL LAITMAN: ATTAINING THE WORLDS BEYOND (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-knihu-books-we-like-dr-michael-laitman-dosahovani-vyssich-svetu-dr-michael-laitman-attaining-the-worlds-beyond/
 

 

Biblik.sk

www.biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme Vás podporte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

Ď A K U J E M E

T H A N K  Y O U