Dr. DAVID MARTIN: PREOČKOVANÁ POPULÁCIA BUDE MAŤ RADU ÚMRTÍ, DO KONCA ROKA 2023 SA PODĽA ODHADOV NIEKTORÝCH VÝZNAMNÝCH FIRIEM OČAKÁVA AŽ 271 MILIÓNOV MŔTVYCH / Dr. DAVID MARTIN: VAXED POPULATION UNTIL THE END OF 2023 MAY HAVE 271 MILLION DEATHS (SK, ENG)

21.07.2022 11:01

"Človeka, ktorého myseľ je opretá na teba, Bože, zachováš v pokoji, áno, v pokoji, lebo sa nadeje na teba." Izaiáš 26:3, prekl. Roháček

"Thou wilt keep him in perfect peace, whose mind is stayed on thee: because he trusteth in thee." Isaiah 26:3 (KJV)

-   -   -

Dr. DAVID MARTIN: PREOČKOVANÁ POPULÁCIA BUDE MAŤ RADU ÚMRTÍ, DO KONCA ROKA 2023 SA PODĽA OFICIÁLNYCH ODHADOV NIEKTORÝCH VÝZNAMNÝCH FIRIEM OČAKÁVA AŽ 271 MILIÓNOV MŔTVYCH / Dr. DAVID MARTIN: VAXED POPULATION UNTIL THE END OF 2023 MAY HAVE 271 MILLION DEATHS, ACCORDING TO PRESUPPOSITION OF PROMINENT COMPANIES: 

1. video česky, druhé anglicky + cz subs:

1st video CZ, 2nd one ENGLISH+CZsubs:

https://otevrisvoumysl.cz/dr-david-martin-o-depopulacni-agende-planovane-genocide-psychologicke-valce/

-   -   -

Poznámky z prednášky:

"Väčšina ľudí, ktorí boli pozitívne testovaní na SARS-CoV2 nikdy COVID nedostali." / "Most of the people SARS-CoV2 possitive never get COVID."

(Dr. David Martin naznačuje, že príčina toho, čomu sa hovorí "COVID" je vlastne otrava, príčinný faktor sú jedy." (pozn. red.: napríklad tie, ktoré nám lietadlá rozprašujú do ovzdušia a iba tí, ktorí majú nasilu zatvorené oči si to doteraz nevšimli) / Dr. David Martin suggests, that the cause of so called "COVID" is a kind of poison! (red. note: chemtrails, EM radiation)

"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner (4.2.1944 -13.3.2018)
"THERE'S NO SUCH DISEASE WHICH CAN BE ERADICATED, YOU CAN ERADICATE ONLY THE CONDITIONS LEADING TO DISEASES."                Dr. Johann Loibner (1944-2018)
Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

 

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.