Dr. I.P. NEUMYVAKIN: MATERSKÉ ZNAMIENKA A ŠKVRNY NA POKOŽKE AKO SIGNÁL NESPRÁVNEJ FUNKCIE ĽADVÍN

04.11.2022 17:48

"Pokožka, to je druhá vylučovacia brána (pri nefunkčných ľadvinách). Pri správnej filtrácii a spotrebe vody 1,5-2 litre denne má moč svetlú farbu a je bez zápachu. Pokiaľ filtrácia nefunguje správne, kyselina močová sa nevylučuje a zostáva v tele. Soli amoniaku sú veľmi toxické, preto ich začína organizmus odkladať do chrbtice, kĺbov a na steny tepien, aby sa nedostali do mozgu a neotrávili ho. Napríklad materské znamienka na koži - to je močovina vylúčená cez pokožku. Farba materských znamienok je farba močoviny. Materské znamienka sa objavujú na koži prevažne v hornej časti tela, pretože tu sa nachádza tiež srdce a mozog, ktoré organizmus nedovolí otráviť. S vekom sa ľadviny natoľko zanesú, že sa močovina vôbec neodfiltruje: na koži sa objavujú starecké škvrny, prevažne na rukách, nohách a na tvári.
Na povrchu pokožky sa nachádza film zo suspenzie vody a tuku, ktorá má antibakteriálne účinky a chráni nás pred mikroflórou okolitého prostredia." (pozn. red.: preto nie je vhodné telo umývať mydlom, toto tvrdia vo svojich knihách mnohí lekári a liečitelia)

ZDROJ: kniha Dr. I.P. NEUMYVAKIN:

ŽITE DLHO ŽITE AKTÍVNE:

https://www.biblik.sk/dr-i-p-neumyvakin/

Súvisiace články / related articles:

THE PERFECT NATURAL REMEDY FOR SICK KIDNEYS / VYNIKAJÚCI PRÍRODNÝ PROSTRIEDOK NA LIEČBU ĽADVÍN (SK, HR, ENG + CC tit)
https://www.biblik.sk/news/the-perfect-natural-remedy-for-sick-kidneys-vynikajuci-prirodny-prostriedok-na-liecbu-ladvin/
 
ZMES NA REGENERÁCIU A PRELIEČENIE ĽADVÍN (+Poznámka Biblik: Ľadviny je možné dobre preliečiť aj pomocou systému cvičení Dr. Arkadija Petrova)
https://www.biblik.sk/news/zmes-na-regeneraciu-a-preliecenie-ladvin/
 
BIT REGENERÁCIA ĽADVÍN
https://www.biblik.sk/products/regeneracia-ladvin-kidney-regeneration/

 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU