Dr. NOACK: NANORAZORS IN VACCINES / Dr. NOACK: NANOČASTICE VO VAKCÍNACH (SK, CZ, ENG, GER, SPANISH) (+Poznámka Biblik /+ Note Biblik: Príčiny úmrtí / causes of deaths) (SK, ENG)

13.08.2022 14:43

Dr. NOACK: NANORAZORS IN VACCINES / Dr. NOACK: NANOČASTICE VO VAKCÍNACH (SK, CZ, ENG, SPANISH)

"If you inject a vaccine into a vein, the razors will circulate and cut up the epithel." Dr. Andreas Noack

VIDEO SPA+ENG subs:
research video - GER+cz subs:
Note Biblik: vaccine is injected into a fat under the skin. As a man gets fat or old (reduce fat), the nanomaterial could be displaced or released, may enter in larger amount into the blood stream and cause higher probability of inner bleeding and death. Now we see deaths and collapses of athletes and people doing sport, because as the blood circulates more quickly, the more damage is caused by this extreme thin and sharp nanomaterial.
 
 
SLOVENSKY:
"Keď pichnete vakcínu do žily, nanočastice cirkulujú a rozrezávajú epitel." Dr. Andreas Noack
Video Dr. Andreas Noack s českými titulkami sme priniesli v tomto článku:
Video z výskumu - Nemecky + CZ titulky:
Poznámka Biblik: video Dr. Noacka vysvetľuje, prečo po očkovaní kolabujú a zomierajú najčastejšie športovci a ľudia pri fyzickej aktivite. Je to spôsobené rýchlejším pohybom nanočastíc uvoľnených do krvi. Normálne sa vakcína nepichá do žily, ale do tuku pod kožou. Keď človek chudne alebo starne, spaľuje tuk a nanomateriál z vakcín sa môže uvoľniť do krvného obehu. Rýchle schudnutie a možno i rýchle pribratie môže spôsobiť premiestnenie, resp. uvoľnenie nanomateriálu a zvýšenú pravdepodobnosť prechodu častíc do krvného riečišťa. Zatiaľ pozorujeme kolaps a úmrtia u očkovaných športovcov a u ľudí, ktorí majú zvýšenú pohybovú aktivitu:
 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme Vás o podporu našej práce / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

Ď A K U J E M E

T H A N K  Y O U