Dr. VERNON COLEMAN: CHCÚ VAŠU DUŠU. VŠETCI SA MUSÍME POSTAVIŤ SYSTÉMU (+AKTUALIZOVANÝ POPIS)

04.08.2020 11:43

vernoncoleman.com

Dr. VERNON COLEMAN: JE VIAC NEŽ ZREJMÉ, ŽE CELÝ KORONAVÍRUSOVÝ HOAX BOL ZORGANIZOVANÝ PSYCHOLÓGMI, KTORÍ SA ŠPECIALIZUJÚ NA VYMÝVANIE MOZGOV A NA TO, ČOMU SA VO VOJENSKÝCH KRUHOCH HOVORÍ PSYCHOLOGICKÁ VOJNA. AK SA NEBUDEME BRÁNIŤ, ČOSKORO Z NÁS BUDÚ LEN OTROCI SYSTÉMU.

NAŠI NEPRIATELIA SÚ NAŠE VLASTNÉ VLÁDY A ORGANIZÁCIE AKO OSN A WHO. VŠETCI SA MUSÍME POSTAVIŤ SYSTÉMU. DOKTORI BY NÁS VŠETCI MOHLI OCHRÁNIŤ TÝM, ŽE BY VŠETKÝM JASNE VYSVETLILI, ŽE TAKZVANÁ PANDÉMIA NIKDY NEEXISTOVALA. BOL TO TRIK, ABY NÁS PRIPRAVIL NA PREVRAT A OVLÁDNUTIE. AKONÁHLE SA KORONAVÍRUSOVÝ HOAX ODHALÍ, CELÝ PLÁN SA ZRÚTI A PRE MANIPULÁTOROV, SPRISAHANCOV A NEPRIATEĽOV BUDE NEMOŽNÉ POUŽIŤ ROVNAKÝ TRIK (10m20s)

https://www.youtube.com/watch?v=tg1WVB1M4CM

samozrejme, videá Dr. Vernona Colemana sú zmazávané z youtubu, nájdete ich s titulkami na ulozto alebo v angl. tu

 

4m54s Ak si kúpite škatuľu jednorázových rúšok, pravdepodobne uvidíte nápis: "VAROVANIE: RÚŠKO VÁS NECHRÁNI PRED VÍRUSMI AKO COVID-19."

- vírus prechádza priamo cez rúšku ako mucha cez pletivo. Ak máte pocit, že s vami zaobchádzajú ako s vojnovým zajatcom, tak túto situáciu začínate chápať. PREBIEHA GLOBÁLNY PREVRAT, ktorý je vedený OSN, WHO a nadáciou Billa a Melindy Gatesovcov, Svetovým ekonomickým fórom a rôznymi miliardármi. Ich ciele sú pomerne jasné: chcú preusporiadať svet, chcú svetovú vládu, chcú zničiť všetko, čo považujeme za normálne. Chcú zničiť našu históriu. K tomu im pomáha kampaň Black Lives Matter. Chcú nás prinútiť, aby sme na všetko používali internet. Chcú nás všetkých pravidelne očkovať a chú, aby sme so sebou nosili imunitné pasy, keď chceme vyjsť z domu na nákup alebo k doktorovi. Chcú nás sledovať každú minútu dňa.
7m:11s Používajú techniky psychologickej vojny, aby nás udržali pod kontrolou. Jediná epidémia, ktorá tu je, je epidémia korupcie. Jedinci, ktorí pomáhajú s testovaní a sledovaním, sú dnešní strážcovia koncentračných táborov. Došlo ku globálnemu prevratu a na naše životy detailne dohliada skupina veľmi zlých ľudí a organizácií, ktorí sú odhodlaní ovládnuť svet, aby ho preusporiadali, a aby slúžil ich sebeckým komerčným a politickým záujmom.