DRÁČIK.SK SA ZAPOJIL DO VOJNY, HROZÍ ODSTRIHNUTIE DODÁVOK TOVARU (+Poznámka Biblik: Firme Biblik.sk kôli červenej vlajke zrušili dodávky tovaru a odmietajú inzerciu)

08.11.2022 16:55

otázka pre kráľa: "Čo by ste robili v tejto zložitej situácii?

- Som kráľ, tak by som vládol!" 

(pravý kráľ pozná sám seba a vie, kto je a kde je jeho miesto, nejde ani nad ani pod svoje možnosti a schopnosti. Titul Kristus znamená "pomazaný", kráľ. Pán Ježiš Kristus znamená "Pán JA SOM Kráľ", vysvetlenie na konci článku)

-   -   -

DRÁČIK.SK SA ZAPOJIL DO VOJNY, HROZÍ ODSTRIHNUTIE DODÁVOK TOVARU (+Poznámka Biblik: Firme Biblik.sk kôli červenej vlajke zrušili dodávky tovaru a odmietajú inzerciu)

Dráčik (www.dracik.sk) má opäť nový zaujímavý text:

Ako informuje server hlavnespravy.sk, objavujú sa výzvy na bojkot Dráčika. Tieto výzvy sú trestným činom, Ústava diskrimináciu za názor zakazuje!
Poznámka Biblik:
Po uverejnení pravej ruskej červenej vlajky na hlavnej stránke biblik.sk jeden z našich hlavných dodávateľov nám odmietol dodávať tovar - podľa ich tvrdenia nám knihy nebudú dodávať, pretože - ako sa vyjadrili: "podporujeme vojnu!" (a ešte vyjadrenie bývalého šéfa spoločnosti - nemáme správny názor na rúška a očkovanie). Vlastne, toto je jasné porušenie zákona, diskriminácia za názor a presvedčenie!
Ostatní dodávatelia sú o niečo múdrejší, prestali celkom komunikovať - žiadna odpoveď na naše maily...
Dvoje najväčšie regionálne inzertné noviny nám odmietli inzerciu, jedny z odôvodnením, že "náboženské inzeráty nebudú viac uverejňovať" (vlastne už názov Biblik.sk môže kto chce považovať za náboženský), v každom prípade je to otvorená diskriminácia - podľa Slovenskej ústavy pácha trestnú činnosť každý, kto by druhého diskriminoval na základe náboženského presvedčenia.
Ďalšie regionálne noviny sa už vyjadrili pri zamietnutí niekoľkostoeurovej inzercie opatrnejšie: "vedenie to zamietlo"
Je lepšie zapáliť si vlastný obchod, ako fašistom dať jediný cent zo svojej peňaženky! Faktom je, že každý cent slúži na podporu fašistických vrahov a propagandy, ktorá má na svedomí ľudské životy! Človek i podnikateľ, pokiaľ chce vynakladať energiu správne, by mal hľadať pozitívny postoj. A pozitívne je, že fašistických vrahov nebudete podporovať ani odoberaním tovaru ani zadávaním inzercie! Životaschopnú firmu nemôže položiť závan vetra - tí, ktorí sa zložili, sú slabí. V prírode slabé, menej ostražité a vadné kusy zožerú predátori, u ľudí nastáva triedenie a odstraňovanie slabých a vadných a prispatých kusov ináč. Ak by Biblik.sk neprežil a chcel by naďalej podnikať, nabudúce by musel veci robiť lepšie! A to platí aj pre ostatné firmy - aj na trhu nech je kvalita, úprimný záujem o dobro zákazníka, krása, radosť, láska a podpora života! Zdochliaci a slabí nech uvoľnia miesto tým, ktorí vedia veci robiť kvalitnejšie. Tí, ktorí ste niekedy pracovali pre nejakú korporáciu, niekedy musíte uznať, že majú naozaj špičkový, kvalitný, efektívny a precízny systém a ponúkajú zákazníkovy rýchlosť aj kvalitu s ohľadom na čo najekonomickejšie i ekologické požiadavky. Stíhajú sa dobre prispôsobovať trendom a keď je ekológia zrovna in - ponúkajú ekologické balenia a keď je ekonomická situácia zložitejšia, ponúkajú i lacné poštovné. Ich schopnosť prispôsobiť sa a reagovať je veľmi pružná a rýchla. (odhliadnuc napr. od potravinových reťazcov, kde prepracovaný systém je častokrát na úkor kvality, o kvalitu potravín by mali dbať prísne normy)
Kto chápe, že je vojna, mal by zvážiť akých má partnerov, pretože ak váš partner podporuje fašistickú propagandu, potom akákoľvek podpora fašistu znamená ohrozovanie samých seba! Ak si niekto myslí, že sa tejto vojne nejako diplomaticky vyhne, mýli sa! Fašisti a satanisti sa rozhodli úplne zlikvidovať strednú triedu a súkromné vlastníctvo, pretože stredná trieda má prostriedky, schopnosti i energiu veci meniť! Ťažko môžete čakať od človeka, ktorý robí štyri dvanástky do týždňa, že sa bude zaujímať o veci verejné, iba ak výnimočne silní ľudia s vysokou energiou. A z tých väčšinu dorazia závisloti, neresti, tabak a alkohol! Aj to je vlastne podpora satananistov! I mierne duchovne pokročilý človek vie, že i malá neriešená závislosť alebo neresť postupne nabaľuje na seba ďalšie a človeku takto ukrajuje temnota zo života čoraz väčší priestor! Preto je pre každého dôležité nie náboženstvo, ale nejaká pravá duchovná cesta, napr. Dr. Eduard Tomáš
 
 
"JA SOM Cesta i Pravda i Život! ... " Ján 14:6 (pán Ježiš Kristus hovorí o Večnom JA a kráľovstve Božieho Ducha, s ktorým On JE jedno! Pán Ježiš Kristus odmietal byť pozemským kráľom, podobne ako Dr. Eduard Tomáš učil Poznanie Pravdy JA!
 

 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU