DRÁŽIVÝ KAŠEĽ, PROBLÉMY S DÝCHANÍM AKO NÁSLEDOK ROZPRAŠOVANIA CHEMTRAILS (DOPLNENÉ)

14.05.2021 09:54

"Thou shalt not follow a multitude to do evil..." Exodus 23:2

"Nebudeš nasledovať dav, keď robia hlúposti." Exodus 23:2, voľný prekl. z angličtiny, presne to sedí aj na rúška


- - -
 

Včera som bol v daždivom počasí vonku pre balík. Pohyboval som sa v daždivom počasí vonku asi 10-15 minút. Po príchode domov do pár minút okamžite náhly dráždivý neutíchajúci kašeľ - ten, ktorý možno už mnohí poznáte. Súvisí to s vdýchnutím chemtrails, resp. s vlhosťou, ktorá pôsobí rotáciu vláken chemtrails. Niekedy sa dráždivý kašeľ môže objaviť aj pri sprchovaní. Vlákna chemtrails tvoria väčšinu prachu, je ich dobre vidieť vo vnútri na bielom povrchu (najmä môžete pozorovať čierne a červené vlákna) Môžete skúsiť k tomuto prachu - k týmto vláknam (napr. na vnútornej strane parapety) priložiť navlhčený prst. Ak sú vlákna čerstvé a dobre natočené, uvidíte možno niečo veľmi zaujímavé. Po priložení prsta na určitú vzdialenosť (0,2-0,5mm) začnú vlákna rotovať a niekedy až odskakovať. Vlhkosť pôsobí rotáciu a mierny tlak spôsobí ich rozpad na drobný čierny prach - tým by sa dal vysvetliť náhly kašeľ v daždivom počasí a následne sťažené dýchanie... Určite si následky dlhodobého rozprašovania chemtrails viete predstaviť sami... v prvomrade respiračné infekcie a neskôr ďalšie a ďalšie ochorenia, časom aj úmrtia. V telke povedia Covid-19 a ovčania hneď vedia, že to je tá pravá príčina!

Podobne, možno stačí v telke povedať, že niečo takéto sú len bežné kondenzačné stopy a ovčania tomu veria, lebo určite nám nikto nechce zle, ani sa nás nesnaží nikto vyhladiť!

https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-toxic-city-jpg

Ako by asi vyzerala situácia na Slovensku a vo svete, ak by ľudia vedeli, čo sa tu vlastne v skutočnosti deje? Mohol by nejaký úrad, Polícia alebo SHMÚ jednoducho povedať: "nič sa tu nedeje, všetko je v poriadku!" Boli by tomu schopní ľudia uveriť? Alebo je ľahšie tomu veriť, nerobiť nič a proste čakať, že to dobre dopadne? Doteraz sme vlastne nerobili nič, zločinným vládam sme umožňovali svojou poslušnosťou vládnutie - t.j. dávali sme im voľný priebeh k likvidácii Slovenska a k poškodzovaniu nášho zdravia. Tzv. Covid-19 je výsledok našej pasivity, doteraz sa likvidácia uskutočňovala nepriamo, chemtrails, import utečencov, rozvrat morálky LGBTI propagandou, neskôr vďaka našej pasivite prišli ešte viac zvrhlé nariadenia o rúškach, lockdownoch... To už je pokus o priamu likvidáciu každého jednotlivca! Ak existujú možnosti ochrany (kvalitné respirátory), nemôžete predsa veliť zatvárať obchody ani nútiť druhého k noseniu rúška, a nedá sa to odôvodniť tým, že vy máte z toho druhého strach! Kto chce, sa môže chrániť aj skafandrom, ale nútiť druhého k noseniu rúška/respirátora alebo zatvárať obchody a reštaurácie - kvalitný psychiatrický pacient by toto mohol vymyslieť! Skôr je divné, že vôbec existujú ľudia, ktorých vôbec napadne tancovať tak, ako blázni pískajú - zrejme to robia naschvál, skúšajú čoraz väčšie a väčšie bláznivosti a potom sa z vás smejú, majú vás za bláznov a opovrhujú vami! Stačí povedať v telke, že od zajtra povinne nočníky na hlave, lebo vírusu je najviac vo vlasoch a zrazu budete štekať jeden po druhom "Hej kde máš nočník?" "Máš prekryté vlasy?" Áno robia to, bohužiaľ, väčšina ľudí tu nie je psychicky v poriadku...

Ak sa obávate, že niekto normálne oblečený bez rúška šíri chorobu alebo vás ohrozuje, hraničí to s paranojou a psychickou poruchou! Takto by som sa ja - odporca akéhokoľvek očkovania mohol báť každého zaočkovaného dieťaťa a podľa vašej logiky by som mal právo vyvíjať na rodičov tlak, aby prekrývali dýchacie cesty svojich kojencov! Je to podobné, ako keď niekto niekoho vyzýva na nosenie rúška! Kto vyzýva druhého na nosenie rúška, pácha trestný čin! Je to vydieranie, nátlak a jednanie úplného blázna, teraz každý paranoik môže legálne obmedzovať ľudí? Z ľudí očkovania, strava, školstvo a médiá vyrobili úplných blbečkov, viedlo to k pasivite, úplnému ochabnutiu vlastného uvažovania, slepé preberanie akýchkoľvek oficiálnych názorov! Z ľudí proste vyrobili gójov, dobytok, ženú ich hoci aj na porážku a oni idú a ešte bučia na ostaných aby kráčali s nimi!

Za slobodu a normálnosť nebol ochotný takmer nikto nič dať do stávky, iba hlúčik kresťanov vystúpil, že to, čo robí vláda je už moc! Potom sa tu ľudia divia, že im zatvárajú obchody a tlačia ich čoraz viac k múru a vlastne prichádzajú o všetko. (Mnohí majitelia obchodov by už ďalší lockdown neprežili) Samozrejme, homopropagandou sa likvidácia štátu a teda aj likvidácia ľudí neskončila, ďalší krok deštrukcie je podvod s Covidom! Boj proti pandémii Slovensko potrebuje rovnako ako boj za práva homosexuálov! Boja za práva homosexuálov za Slováci zúčastnili svojou pasivitou, kto nebol kresťan alebo veriaci v Boha, nemal na to čo povedať! Boja proti Covidu sa Slováci zúčastnili nosením rúšok, mnohí si naozaj mysleli, že bojujú proti vírusu a že takto vírus porazia! Rúškonosiči porážajú sami seba, ale v niektorých dňoch silného rozprašovania chemtrails alebo v daždivom počasí by možno nebol odveci FFP3 respirátor s výdychovým ventilom, na krátku nevyhnutnú dobu pohybu po vonku. Ináč je vdychovanie vlastných splodín v rúškach a respirátoroch hazardom so zdravím! Nie je možné slobodnému človeku niečo také nariadiť, ani keď to robia všetci! "Nebudeš nasledovať väčšinu, keď robia zlé!" aj tak by sa dal preložiť verš Exodus 23:2

Aktívny nenásilný občiansky odpor znamená nielen odmietnutie v skutku bláznivých opatrení, ale aj odmietnutie platenia akýchkoľvek pokút, daní a odmietnutie podávať daňové priznania aj za cenu, že by nás väznili. Bolo by divné, ak nám odmietajú poskytnúť zdravotnú starostlivosť, nútia nás do rúškovania, testovania, očkovania a nariaďujú zatvárať obchody ak by sme im odpustili! "Nemožno odpustiť a ospravedlniť tých, ktorí opäť uvažujú o agresívnych plánoch." Vladimír Putin, 9.5.2021, protifašistický prejav Moskva

Takmer žiadny boj sa nezaobíde bez rizika a bez strát, Slováci, čo ste doteraz riskovali? Väčina z vás ste nikdy nebojovali, nebojovali ste za nič a nikdy ste nepovstali proti ničomu! (možno ten, kto nikdy nie je ochotný riskovať nič, preto príde o všetko. Nič tu väčšine Slovákov nie je sväté, ani sloboda, ani zdravie, iba tie peniaze v tej ich práci, preto, že na nich tak lipnú, nikdy ich nemajú, tie peniaze pre ktoré by sa kľudne nechali zaočkovať aj experimentálnou vakcínou)

Kde sú disidenti? Okrem zopár alternatívnych médií, ktoré obvykle len informujú, musíme aj my vybudovať think-tanky a neziskové organizácie, ktoré budú aktívne presadzovať naše záujmy! (jednou z možností je napr. jedno silné občianske združenie, alebo JEDNA silná spojená nová politická strana, ktorá by nazhromaždila finančné prostriedky na podporu odbojových kampaní) Veď predsa Sorosove organizácie svojimi aktivitami ak sú dostatočne viditeľné a dostatočne zaplatené majú možnosť vymeniť vládu! Berme si z nich príklad! 

Mala by tu vzniknúť skupina ľudí, podobne ako to robia Sorosove organizácie a trvať na jasných požiadavkách, napr.: VYŠETROVANIE PÔVODU tzv. PANDÉMIE, VYŠETROVANIE CHEMTRAILS, ZASTAVENIE BUDOVANIA 5G.

 

- - -

Prevádzkovanie našej stránky, písanie článkov na protifašistický odboj stojí aj peniaze aj čas. Môžete prispieť aspoň symbolickou čiastkou, nech vieme, že v boji proti fašistom, proti očkovaniu, chemtrails, a 5G nie sme sami!

Náš účet:

SK8583300000002101425963