DSL.SK: EÚ plánuje ďalší ekologický zámer, na elektrický pohon prejde po autách aj vo vesmírnom programe (AKTUALIZÁCIA 5.4.2023- ČO JE TO SWABS)

04.04.2023 14:04

"Európska únia po tohtotýždennom úspešnom schválení zákazu nových osobných áut so spaľovacím motorom od roku 2035 v Rade EÚ plánuje v rámci svojho programu tzv. Európskej zelenej dohody ďalší ambiciózny ekologický krok, prechod na elektrický pohon aj vo svojom úspešnom vesmírnom programe." Viac tu: https://www.dsl.sk/article.php?article=27120

TOP KOMENTY:

"Ani za peniaze drvivá väčšina dnešných mladých nevie pohnúť rozumom, tvoriť. Dnes je veľmi ťažko mladým na SŠ vysvetliť načo je programovanie a sú aj tí šikovnejší sú tak trápni a leniví, že namiesto cyklu s 10-násobným opakovaním to prepíšu 10x, lebo sa im tiaži pohnúť hlávkou a urobiť vec elegantne cyklom. O návrhu el. zapojení, kreslení schém ani nehovoriac. A navrhnúť z toho plošný spoj, rokou a na papieri, to je nonsens. Ako keby si po ňom chcel raketoplán. Tretiak stredoškolák má problém pochopiť vplyv filtračného kondenzátora na diódu v najjednoduchšom usmerňovači... Keď druháčik dokáže zlomiť M20 závitník, lebo nemá cit pri rezaní závitu, M3 v PC alebo na spájkovačke to ani neriešia, proste on necíti že ten závit pretočil. Vyše polovica nechápe čo je to ľavý závit..."

"Keď majú žiaci permanentne ožarované hlavy desiatkami mobilov v triede, spávajú pri zapnutej Wi-Fi a bývajú vedľa mobilného vysielača, nech sa nikto nečuduje, že polovičný idiot sa stáva normou! Ten film Idiokracia (2006) je už dokument! To je obraz dnešnej reality!
Ak si nejaká mamička alebo otecko myslí, že môžu jbkať do mobilu pri hlave svojho dieťaťa, pravdepodobne v takomto prostredí z ich potomka tiež vyrastie len polovičný idiot, ak nie úplný idiot. Zatiaľ je normou polovičný idiot (cca od roku 2000 už väčšina mládeže) Nič iné ako ustavične jbkať do mobilu nevedia! Nečítajú knihy, nehrajú na hud. nástrojoch, nič netvoria, len konzumujú obsah obrazovky, sú to chudáci, ale ľutovať ich netreba, buď učinia v živote veľký obrat k skutočným hodnotám alebo sa zlikvidujú sami, čo už vlastne aj robia! (EM, swabs, vax - they'll all pay high tax)

 

AKTUALIZÁCIA 5.4.2023- ČO JE TO SWABS)

Čo je to "swabs" ?

"EM, swabs, vax - they'll all pay high tax. Elektromagnetické žiarenie (EM)
Swabs sú tie takzvané testy špárovaním, čo sú vlastne nosové vakcíny, cez ktoré siali do tela ťažkú otravu a biologické zbrane.
Vax - to sú vakcíny. Vlastne všetky vakcíny sú biologické zbrane. Pred chorobou samozrejme nechránia, podaním vakcíny (akejkoľvek) sa choroba spôsobuje. Samozrejme, ako sa zdá, výrobcovia testov a vakcín nie sú tak hlúpi, aby boli tým istým svinstom napustené úplne všetky. Niektorých to zabije, niektorí ochorejú a niekomu nie je takmer nič. Ale drvivá väčšina po testoch prišla o čuch, iní majú poškodenú nosnú sliznicu, ostatní majú dodnes v tele otravu, ktorú prenášajú na ostatných."

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!