FAŠISTI PREHRALI ĎALŠIU SVETOVÚ VOJNU / THE NAZIS LOSE ANOTHER WORLD WAR (SK, ENG, GER)

24.06.2022 18:16

FAŠISTI PREHRALI ĎALŠIU SVETOVÚ VOJNU

THE NAZIS LOSE ANOTHER WORLD WAR:

VIDEO GER + SK tit:

https://www.mojevideo.sk/video/37b21/_rusko_vojnu_vyhralo__zaznelo_v_nemeckej_verejnopravnej_televizii.html

TOP KOMENT MV: dopice.sk/qV3

Poznámka Biblik: Prehra fašistov v ďalšej svetovej vojne znamená aj ďalší súdny proces s fašistami obdobný Norimbergu! Je možné, že najbližší sused Slovenska bude Ruská federácia a možno niektorí propagátori smrtiacich vakcín a fašistických opatrení dostanú aj trest smrti!

Note Biblik: new lose for nazis means the new Norimberg as well! It's possible, the new neighbour of Slovakia will be The Russian Federation and probably propagators of deadly vaccines and servants of the fascist regime will be judged, and there will be death penalty for many! The covid game, chemtrails, 5G and this artificially-made war is a huge crime, satanic elities did this all, there will be new investigation and they will be judged together with their servants! All nazis and all satanists will finally go to hell! God save the world from NWO!

_____________________________________________________________________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.