FAŠISTICKÝ ZLOČINEC A PRASA V ĽUDSKEJ KOŽI V PRIAMOM PRENOSE (+Poznámka Biblik, doplnené - aby sa fľandra a slovenská fašistická chunta nebála zomierať) AKTUALIZÁCIA: RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY OZNÁMILO ZNIČENIE SLOVENSKÉHO S-300)

12.04.2022 12:35

"VLÁDA SPÁCHALA PODVOD NA CELOM NÁRODE V tomto prípade je absolútne jedno, či je niekto koaličný, alebo opozičný volič. Či je niekomu sympatickejšia nejaká vládna strana, alebo niektorá z opozičných strán - podviedli nás všetkých!!!
Fakt o presune systému protivzdušnej obrany S-300 na Ukrajinu považujem za ohrozenie všetkých našich obyvateľov v našej krajine! Politici vládnej koalície hazardujú a ohrozujú všetkých nás - naše rodiny, naše deti, našich blízkych, teda celý národ!
Minister obrany Naď zdôrazňoval, že S-300 bude vyradený z výzbroje ozbrojených síl SR iba vtedy, ak bude zaň zabezpečená adekvátna náhrada! Dnes to už neplatí....!!!
Preto sa pýtam, ako je chránený náš vzdušný priestor? Ako je chránený náš národ? Ako sú chránené naše jadrové elektrárne, naše mestá, naše obce, naše nemocnice, naše školy...atď"

ZDROJ + KRÁTKE VIDEO:

https://fb.watch/cl7zPTsAen/

https://www.facebook.com/watch/?v=273471718324875&ref=sharing

AKTUALIZÁCIA: RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY OZNÁMILO ZNIČENIE SLOVENSKÉHO S-300, správa aeronet.news tu a tu

Poznámka Biblik: ak budú zo strany fašistických zločincov a prasiat v ľudskej koži nejaké pokusy o legalizáciu príspevkov, ktoré vyzývajú na vraždu Putina, potom podľa takejto logiky zabiť prasa ani nie je zločin, však? Fašisti, satanisti a prasce v ľudskej koži dodávali zbrane ukrajinským teroristom, voči ktorým mala dávno zasiahnuť OSN. Nakoľko si však tento konflikt a možno i nukleárnu vojnu niekto praje, nielenže o mier vo svete nie je záujem, ale fašistické prasce ešte podnecujú k vojne! Čudoval by som, sa ak by ich niekto spoznal na ulici, takéto prasa v ľudskej koži a nezabil by ho - ale prasce začali vojnu, guľka do hlavy alebo jadrová hlavica je to, s čím by mali určite počítať. Oni pália po Rusoch a po Slovanoch! Dúfam, že ruskí agenti sú všade a nenechajú takúto sviňu živú, Slováci si dokonca v diskusiách už prajú, aby predstaviteľov slovenského fašistického režimu už niekto zabil! A sami fašistickí zločinci dodávajúci zbrane ukrajinským teroristom a haniaci legitímneho ruského prezidenta Putina k takejto agresivite dali podnet. Akékoľvek výzvy na vraždu sú neprípustné, podobne ako vyzbrojovanie ukrajinských teroristov. Vo vojne sa aj zomiera, aby sa fľandra a slovenská fašistická chunta nebála zomierať!