FLCCC: LIEČBA POST VAKCINAČNÉHO SYNDRÓMU / FLCCC: MANAGEMENT OF POST-VACCINE SYNDROME (SK, CZ, ENG) (+Poznámka Biblik)

12.06.2022 20:18

FLCCC: LIEČBA POST VAKCINAČNÉHO SYNDRÓMU / FLCCC: MANAGEMENT OF POST-VACCINE SYNDROME (SK, CZ, ENG)

LIEČBA POST-VAKCINAČNÉHO SYNDRÓMU - CZ:

https://otevrisvoumysl.cz/wp-content/uploads/2022/06/FLCCC_Alliance-I-RECOVER-Protocol-PostVaccine-v1-25May2022-cs.pdf

 

PRÍSTUP K LIEČBE POST-VAKCINAČNÉHO SYNDRÓMU - CZ:

https://otevrisvoumysl.cz/wp-content/uploads/2022/06/An-Approach-to-Vac-Injured-FINAL-May24-1-cs.pdf

"Přerušovaný denní půst nebo pravidelný denní půst.
Půst má zásadní vliv na podporu homeostázy imunitního systému, částečně tím, že stimuluje autofagii a odstraňuje nesprávně složené a cizorodé proteiny, podporuje mitofagii a zlepšuje zdraví mitochondrií a zvyšuje produkci kmenových buněk. Přerušované hladovění má pravděpodobně důležitou roli v podpoře odbourávání a odstraňování spike proteinu." ZDROJ: https://www.infovojna.bz/article/post-vakcinacni-lecba-protokol-od-aliance-flccc (pre prístup na stránky infovojna.bz prosím použite napr. croxyproxy.com alebo TOR BROWSER)

Poznámka Biblik: podľa nášho známeho študenta bio-medicíny, pôst funguje tak, že v priebehu cca 48 hodín sa bunky prepínajú do špeciálneho ochranného režimu. Patogénne bunky sa prepnúť nevedia (takto som si zapamätal jeho vysvetľovanie, ako vlastne funguje pôst) On si 4-dňovým pôstom vyliečil bradavice. Podľa môjho chápania to vyzerá tak, že zdravé bunky tela obnovujú celkovú jednotu (samoregulácia) a čo do tela nepatrí, jednoducho hynie alebo je odvedené preč (pitný režim dodržiavať)

Experimenty s dlhšími pôstami nemusia byť vhodné naraz, ak máte ešte čas, nemusíte riskovať a treba vedieť, ako telo reaguje 12 hodín pôst, 24 hodín pôst atď. a čo mať po ruke. Mne napríklad pri 5 dňovom pôste pomohol 30% roztok kvalitného svetlého domáceho medu. Behali sme v horách po skalách a pravdepodobne nedostatok cukru vyvolal trasenie, ktoré okamžite ukončila jediná potrava - 30% roztok medu, malé dúšky. 30% roztok kvalitného medu je podľa Dr. I.P. NEUMYVAKINA aj účinné antiparazitikum.

Pri dlhšom pôste pohyb vo výškach nedoporučujem, dosť ťažko sa mi udržovala rovnováha.

Pri dlhších pôstoch ako 2-3 dni, si myslím, že je vhodný a aj dosť potrebný klystír z čistej zdravej upravenej/prevarenej vody. Ide o to, že ak nemávate pôsty pravidelne, telo môže naraz uvoľniť množstvo usadených jedov (napr. z tuku) a toxíny musia niekam odchádzať (pitný režim a klystíry preto môžu byť veľmi vhodné. Javí sa mi vhodný ako antioxidant aj kys. askorbová, nikdy som však pri pôste kys. askorbovú neskúšal a myslím si, že funguje oveľa lepšie s niečím, čo vit. C prirodzene obsahuje, mne sa osvedčila najviac aróniová šťava + kys. askorbová. Alergici a ľudia, ktorí ešte aróniu nepili pozor - u citl. jedincov môže dôjsť k reakcii)

 

Myslím si, že ľudia jedia 3-5x viac ako by im stačilo, ak by mali vyčistené a vycvičené telo (normálne fungujúce zdravé silné telo bez plesní a patogénnej flóry) Je celkom oslobodzujúce nejesť, alebo jedávať iba 1x denne pri plnej fyzickej aktivite a nepociťovať pocit hladu!

Očista čriev:

VARISARA_print.docx (98 kB)

 

K vyčisteniu a  ako všestranný protizápalový a protiplesňový liek môže pomôcť napr. OREGOL a TEA TREE OIL, viac tu - prosím podrobne preštudovať skôr, než aplikujete do praxe - DÔLEŽITĚ:

https://www.biblik.sk/news/tip-na-kvalitny-doplnok-vyzivy-oregol-dr-boris-subotic/

 

ENGLISH:

FLCCC: MANAGEMENT OF POST-VACCINE SYNDROME:

https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols/i-recover-post-vaccine-treatment/

_______________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.