Florida bude pokutovať 5 000 USD za otázku ohľadom očkovania / Florida businesses, schools and governments may not require proof of vaccinations, and if they do, they can be fined up to $5,000 per incident (SK, ENG)

14.06.2021 16:40

"Florida je prvý štát USA, ktorý schválil legislatívu zakazujúcu prevádzkam, školám a štátnym úradom žiadať akékoľvek potvrdenie o očkovaní alebo testovaní proti covid-19. Od 1. júla budú za takýto zásah do súkromia pokutované každýkrát sumou 5.000 USD"

"Guvernér slnečného štátu Ron DeSantis je horúcim kandidátom na prezidentského nominanta Republikánov do volieb 2024. Ukazuje líderstvo celým Spojeným štátom ako sa vysporiadať s pandémiou. Florida nemala za celý rok žiaden lockdown a jej príklad nasledovali aj ďalšie štáty. Guvernér oľutoval, že na jar minulého roka prijal krátky lockdown. Teraz zákaz covid pasov prešiel v kongrese i senáte floridského polostrova a očakáva sa, že prinesie obnovu ekonomiky, ktorá bola síce len minimálne zasiahnutá." Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/florida-bude-pokutovat-5-000-usd-za-otazku-ohladom-ockovania-no-brusel-chce-covid-pasom-dokopat-vsetkych-k-ockovaniu-ek-objednala-18-mld-pfizer-vakcin-na-2-roky/2574628

Poznámka Biblik: vyžadovate rúšok, testov a vakcín je násilie, fašizmus a terorizmus. Tí, ktorí tento scénár zosnovali aj všetci, ktorí im v tom pomáhali majú svoju odplatu! Fašisti si mysleli, že sú páni sveta, potom si to mysleli aj komunisti, a teraz si to myslia Covidisti! Súčasná vláda vynucovala zločinecké opatrenia, ktoré mohli ľudí aj poškodiť a preto nesmeli byť nátlakom vnucované, týchto zločincov aj ich prisluhovačov čaká súd ako fašistických pohlavárov!

 

ENGLISH:

"Under the new law, businesses, schools and governments may not require proof of vaccinations, and if they do, they can be fined up to $5,000 per incident. They may, however, institute screening protocols if it is “consistent with authoritative or controlling government-issued guidance to protect public health." https://eu.palmbeachpost.com/story/news/columns/2021/04/21/florida-bill-prevents-businesses-schools-requiring-vaccination/7301920002/

"This week, a Florida House committee inserted provisions in an emergency management bill that would ban “vaccination passports” in the state, require schools and colleges to abandon vaccination requirements for adult staff members and visitors, and fine private businesses $5,000 for every person denied entry due to failure to provide proof of being vaccinated." https://eu.palmbeachpost.com/story/news/columns/2021/04/21/florida-bill-prevents-businesses-schools-requiring-vaccination/7301920002/

Note Biblik: In Slovakia people were forced to wear masks and without some satanic test certificate they couldn't go to work! There was three-six, look:

DETAIL: Three viruses with 6 sticks - triple six!

And without this "certificate" (cert=devil in slovak) my mom couldn't go to work! And some shops required it too - no entry without the mark of the beast!

First they forced to wear masks, 2nd they required valid test certificate, 3rd vaccine! That's why I refused to wear mask, I said you cannot force me, because soon you can push me into vaccination you nazi psychopats!

I never wear mask and doctor refused medical care, he said I have to wear mask and he will start the examination. That idiot said, that during the examitation I will be without mask! So I asked him, why he want me to dress like a jew during World war II? (mask are like the yellow stars)

Yellow star vs, the mask - both are for me nazi symbols!

Doctors called police three times because I required medical attention without mask!

FUCKING NAZIS! NORIMBERG IS WAITING FOR YOU! AND GOD LAWS YOU CANNOT BRIBE!