GENERÁL KONSTANTIN PAVLOVIČ PETROV: AKO MÔŽE KAŽDÝ ČLOVEK KOMUNIKOVAŤ PRIAMO SO STVORITEĽOM

24.07.2023 17:32

GENERÁL KONSTANTIN PAVLOVIČ PETROV: AKO MÔŽE KAŽDÝ ČLOVEK KOMUNIKOVAŤ PRIAMO SO STVORITEĽOM (cit. z knihy Tajomstvá Ovládania Ľudstva 1. diel, vyd.: Torden.sk)

"Dokazovať niekomu existenciu Boha, obzvlášť ateistovi, je zbytočná strata času. Jediné, čo má zmysel, je nasmerovať človeka pomocou úvah a analógií (porovnávaním rôznych javov v okolitom svete) k tomu, aby sa začal sám zamýšľať nad hľadaním odpovede na túto otázku. 

Dôkaz o svojej existencii dáva Boh každému človeku Sám. Ako to robí? Prostredníctvom odpovede, ktorú dáva tomu, kto Ho sám osloví. Avšak toto oslovenie nemôže byť strohé a formálne. Musí byť úprimné a čestné, ako sa hovorí "musí to ísť zo srdca." Takémuto osloveniu sa zvykne hovoriť "modlitba". Treba však rozlišovať rituálne modlitby s kanonicky schváleným textom, ktorý mnohí veriaci čítajú z modlitebnej knižky alebo naspamäť od modlitby vlastnými slovami, ktorými sa človek prihovára k Bohu zo srdca. 

Boh môže na takéto oslovenia odpovedať rôznymi spôsobmi, ktoré závisia od individuálnych osobitostí človeka. Vo všeobecnosti môžeme hovoriť o piatich formách odpovedí: 

1.) Okamžite. Počas modlitby človek počuje zhora hlas. Známymi príkladmi boli: Mojžiš, Kristus, Mohamed. V súčasnom svete existuje mnoho prípadov, keď "osobití ľudia" (tzv. senzibili) počujú zhora hlas. V tomto prípade vzniká otázka, čí je to hlas. O tomto probléme budeme hovoriť v kapitole o egeroroch. Obyčajným ľuďom prichádza odpoveď v podobe okamžitej nápovede na otázku, ktorá ich trápi.

2.) Okamžite (podobne ako v prvom prípade) avšak príjemca nechápe zmysel odpovede, len mechanicky zapisuje odpoveď perom na papier. A až potom čo mechanicky (v tranze) zapísal túto odpoveď, si ju berie do rúk, číta a začína chápať jej zmysel. Takých príkladov v súčasnom svete existuje množstvo a ja sa osobne poznám s niektorými z takýchto ľudí. O tom tiež budeme podrobnejšie hovoriť pri egregoroch. 

3.) Okamžite. Počas samotnej modlitby prichádza odpoveď vo forme videnia samotných obrazov, ktoré sú občas sprevádzané aj hlasom. Toto sa stávalo mnohým ruských svätcom. Čitatelia iste už počuli o videniach, ktoré mával Sergej Radonežský a Serafim Sarovský. 

4.) Odpoveď neprichádza hneď, ale až o nejaký čas. Presnejšie povedané, odpoveď dostáva človek hneď, tá zostáva na podvedomej úrovni a na vedomú úroveň vypláva až po nejakom čase. Toto sa stáva väčšine obyčajných ľudí. Odpoveď spravidla prichádza vo sne. Každý človek to takto môže robiť sám.  Čo k tomu treba? Večer pred spaním sa treba obrátiť s modlitbou k Bohu. Forma modlitby môže byť ľubovoľná. Nie je nutné kľačať ani sa prežehnávať, ani robiť iné cirkvou vnucované rituály. Treba sa len úprimne zo srdca obrátiť k Bohu s otázkou, ktorá vás trápi, poprosiť o radu, o pomoc. Ráno, keď sa prebúdzate a ešte sa vám sníva sen, tak neotvárajte oči, predĺžte si ten stav, v ktorom ste sa ešte neprebudili, ale už nespíte. Keď sa človeku sníva, tak vtedy pracuje jeho podvedomie a pri zobúdzaní sa k podvedomiu začína pripájať aj vedomie. To znamená, že opatrne si vybavte tie obrazy, ktoré vám podvedomie zobrazovalo počas sna, spojte si ich s otázkou, ktorá vás trápila a skúste v tom nájsť odpoveď (radu, indíciu), ktorá vám prišla zhora. 

Nebuďte nervózni, ak sa vám to hneď nepodarí. Veď zo svojich rozhovorov s ľuďmi viem, že mnohým z nich sa nič nesníva. Ale viem aj to, že mnohým takýmto ľuďom, po tom, čo oslovili Boha s modlitbou sa začalo snívať a dostávali rady. Avšak aj v tomto prípade treba určiť, od koho ste dostali radu, a či ste si ju správne vysvetlili. Reč je tu o egregoroch, s ktorými sa čitatelia zoznámia v samostatnej kapitole, a tiež je reč o stabilite ľubovoľného procesu, podrobne opísaného v kapitole "Tajomstvá riadenia." 

Avšak zatiaľ v tejto etape oboznámenia sa s tajnými znalosťami, ktoré sú pred ľuďmi skrývané, si môžete overiť správnosť výkladu svojho sna nasledovne: 

Mali ste sen a našli ste v ňom (podľa vlastného chápania) odpoveď na svoju otázku, potom ste podľa tejto odpovede začali konať a všetko šlo dobre. Druhý raz ste mali sen a znova ste podľa toho konali a opäť prebiehalo všetko dobre. Tretí raz ste mali sen, našli ste v ňom odpoveď a znova u vás všetko prebiehalo dobre atď. Ak proces vášho chápania a výkladu snov prebieha takýmto spôsobom, t.j. prebieha stabilne, tak to znamená, že rady dostávate od toho, od koho treba, a vaše rozšifrovanie (výklad) je správne. 

    Ale ak váš výklad snov a následné konanie prebiehali tak, že raz išlo všetko dobre, druhý raz zle, potom zasa dobre atď., t.j. proces prebieha nestabilne, tak to znamená, že rady vám dáva niekto iný, než by mal (t.j. Boh), rady dostávate od egregora. Pričom "nedobrého" egregora (nepriateľského k vám), alebo ste radu nesprávne rozšifrovali. V oboch prípadoch však treba prijať opatrenia a skorigovať jednak samotný proces získavania rád, ale aj proces ich rozšifrovania. 

5.) Odpovede prichádzajú nepretržite, prostedníctvom udalostí. ktoré sa človeku dejú. Toto je najčastejší prípad. Človek si musí sám začať všímať, ako sa po jeho modlitbe začína meniť dianie okolo neho. Vedecky by to znelo: "Všímať si zmenu štatistiky rôznych náhod, ktoré sa človeku dejú." A v samotnom živote si možno všimnúť, ako sa zmenili vzťahy v rodine, v práci, v škole, na dovolenke, atď. Napríklad zažívate viacej konfliktov a nepríjemností alebo menej? Zažívate viac úspechov alebo menej? Ak sa tendencia zmien, ktoré zažívate, pohybuje smerom k lepšiemu, potom ste na správnej ceste. Treba však chápať aj to, že niekedy môže prísť odpoveď zhora vo veľmi tvrdej forme. Niekto si zlomil nohu - mal by sa zamyslieť, čo tomu predcházalo. Čo ste plánovali? Aké boli vaše ciele, sny? Možno ste šli "nesprávnym smerom"? Spomeňte si na M.A. Bulgakova a jeho knihu "Majster a Margaréta". "Tehla nikomu na hlavu nespadne len tak." 

Teraz môžeme naše úvahy a analógie zhrnúť a spojiť ich s tým, čo je uvedené v kapitole "Hlavné tajomstvo žrecov starovekého Egypta." Pomôže nám v tom obrázok 10-18, na ktorom sú zobrazené "lieviky so schodovitými okrajmi", pričom tieto lieviky sú vložené jeden do druhého." cit.: z knihy gen. KONSTANTIN PAVLOVIČ PETROV - TAJOMSTVÁ OVLÁDANIA ĽUDSTVA (vyd.: Torden.sk)

Súvisiace články / related articles:

Prečo je otázka: "Čo je prvotné, hmota alebo vedomie?" v základe chybná? + AKO KOMUNIKOVAŤ S BOHOM:
https://www.biblik.sk/news/general-petrov-ako-komunikovat-s-bohom-otazka-co-je-prvotne-vedomie-alebo-hmota-je-v-zasade-chybna/

GENERÁL PETROV: KONCEPCIA SPOLOČNEJ BEZPEČNOSTI
https://www.biblik.sk/news/general-petrov-preco-sa-niektorym-statom-dari-dobre-a-inym-nie-uvod-do-koncepcie-socialnej-bezpecnosti/

Viac článkov generál Petrov na Biblik.sk:

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=gener%C3%A1l+petrov

YOUTUBE KANÁL S VIDEAMI gen. Petrova+ďalšie:
OSVETI MANAK

_____________________________________

duchovné filmy a literatúra / spiritual movies and books:

TIP NA FILM: LA BELLE VERTE (SK, CZ, ENG)

TIP NA FILM: ANDREJ RUBLEV / MOVIES WE LIKE: ANDREI RUBLEV (SK, CZ, ENG, RUS)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-andrej-rublev/

TIP NA FILM: Dr. ARKADIJ PETROV - SVETLO VEČNOSTI / Dr. ARCADY PETROV: LIGHT OF ETERNITY (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-arkadij-petrov-svetlo-vecnosti-dr-arcady-petrov-light-of-eternity/
 
ARKADIJ PETROV - všetky knihy:

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!