GENERÁL KONSTANTIN PAVLOVIČ PETROV: TAJOMSTVO MATERIALIZÁCIE OBJEKTOV

01.07.2023 16:13

"A Ježiš odpovedal a riekol im: Majte vieru Božiu! Lebo ameň vám hovorím, že ktokoľvek by povedal tomuto vrchu: Zdvihni sa a hoď sa do mora! a nepochyboval by vo svojom srdci, ale by veril, že sa stane, čo hovorí, bude mu, čokoľvek by povedal.  Preto vám hovorím: Všetko, za čokoľvek modliac sa prosíte, verte, že dostanete, a bude vám." Marek 11:22-24

- - -

"Ak pochopíme mechanizmus interakcie troch zložiek trojjednoty, tak budeme schopní pochopiť aj mnohé javy v živote ľudstva (minulé aj súčasné), ktoré sa po celé stáročia až dodnes považovali (aj oficiálnou akademickou vedou) za nepochopiteľné "zázraky". Týka sa to schopnosti prastarých slovanských volchvov a divotvorcov robiť zázraky (premiestňovať predmety, riadiť počasie, atď.) Týka sa to aj "tajomstva" stavby staroegyptských pyramíd a mnohých ďalších "tajomstiev".

No celé "tajomstvo" spočíva v tom, že ak si nejaký človek dokáže:

- predstaviť obraz určitej veci alebo javu (informáciu),

- dať tomuto obrazu (informácii) plnú mieru (až do molekulárnych a atómových štruktúr), tak

- nastane materializácia tohto obrazu (javu) 

Tomuto procesu zodpovedá slovo "strojiť" (s-trojiť, t.j. spájať tri do jedného)

Je známe, že indickí guru Sai Baba zvykol obdarovať niektorých návštevníkov svojho ášramu zlatými prsteňmi s rubínovými kameňmi, ktoré sa objavili v jeho dlani z "ničoho" pred očami udivených návštevníkov. Nie je to žiaden trik. Sai Baba ovláda vyššie opísaný mechanizmus "s-trojenia".

Korán opisuje túto schopnosť tvorenia vecí a javov, ktorou disponuje Boh. V kapitole 2. v. 111 (117) sa píše:

"On [Boh] je Stvoriteľom Neba i Zeme, a keď sa pre niečo rozhodne, tak len povie "Buď" a stane sa! A teraz si to porovnajte s citátom z knihy od Šmakova: "Slová Boha sú Jeho Písmom. Myšlienka Boha je Slovom."

Z Biblie je známe, že človek bol stvorený "na Boží obraz a podobu" (nie je však rovný Bohu) Tým pádom je človek obdarený schopnosťou "robiť zázraky". Táto schopnosť je už obsiahnutá v genóme človeka.

"Mechanizmus interakcie" troch zložiek trojjednoty umožňuje pochopiť prácu filipínskych liečiteľov. Ich "kúzlo" spočíva v tom, že si dokážu predstaviť obraz chorého orgánu a dať mu mieru, ktorá je potrebná pre uzdravenie. Isteže, je to spojené aj so schopnosťou človeka prenikať do objemnejšej miery ("matriošky"), než je tá, do ktorej patrí on sám. O tejto možnosti "preniknutia do vyšších mier" svedčí aj Korán 2:256 (255) "Boh - niet iného božstva okrem Neho, živého, jestvujúceho: Nad Ním nevládne ani driemota, ani sen; patrí Mu všetko, čo je na Nebesiach i na Zemi. Kto sa pred Ním ocitne ináč než z Jeho dovolenia? On pozná to, čo bolo pred nimi (ľudia) aj to, čo bude po nich, a oni nechápu nič z Jeho vedomostí, okrem toho, čo si On sám zaželá.* Jeho trón obopína Nebesia i Zem a netrápiho ho ich ochrana. On je naozaj vysoký, veľký." (mimochodom, toto je jedna z najpresnejších a najplnších "definícií", toho, kto sa v Koráne nazýva Alláhom, t.j. Bohom)

Z toho môžeme pochopiť aj "fyzický zmysel" toho, čo sa deje v škole Bronnikova pri príprave "jasnozrivých detí." Všetko bude čitaťelom oveľa jasnejšie po prečítaní kapitoly (DVTR) a kapitoly (TAJOMSTVÁ SENZIBILOV)" cit. z knihy gen. KONSTANTIN PAVLOVIČ PETROV - TAJOMSTVÁ OVLÁDANIA ĽUDSTVA 1.diel, str. 121, vyd. TORDEN)

*Boh dáva nové znalosti a tzv. superschopnosti na základe jeho mravnosti

Related articles / súvisiace články:

TIP NA KNIHU: generál PETROV: TAJOMSTVÁ OVLÁDANIA ĽUDSTVA (SK)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-knihu-general-petrov-tajomstva-ovladania-ludstva/

 

GENERÁL PETROV: KONCEPCIA SPOLOČNEJ BEZPEČNOSTI (SK, CZ, RUS)
https://www.biblik.sk/news/general-petrov-preco-sa-niektorym-statom-dari-dobre-a-inym-nie-uvod-do-koncepcie-socialnej-bezpecnosti/

Prečo je otázka: "Čo je prvotné, hmota alebo vedomie?" v základe chybná? + AKO KOMUNIKOVAŤ S BOHOM (SK, CZ, RUS)
https://www.biblik.sk/news/general-petrov-ako-komunikovat-s-bohom-otazka-co-je-prvotne-vedomie-alebo-hmota-je-v-zasade-chybna/
ZDROJOVÝ YOUTUBE KANÁL:
OSVETI MANAK

 

pozr. aj SLUŽBY BIT a ONLINE SEMINÁR:

https://www.biblik.sk/sluzby-pre-vas/
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!