GLOBÁLNA KONFERENCIA O MULTIPOLARITE / Глобальная конференция по многополярности - прямая трансляция (SK, RUS)

04.05.2023 13:10

"V týchto dňoch sa vo svete konala 17-hodinová celosvetová konferencia o multipolarite, na ktorej sa zišlo 124 intelektuálov zo 63 krajín sveta!

Medzi rečníkmi boli napr. ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov, riaditeľ Cargradského inštitútu profesor Alexander Dugin, oficiálna zástupkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí Maria Zacharovova, riaditeľ Afrického inštitútu slobody Franklin Nijamsi, líder tureckej strany Vatan Dogu Perincek, brazílsky novinár Pepe Escobar a ďalší.

Predstavitelia diskutovali o perspektívach budúceho spravodlivého svetového poriadku, o svete po kolapse koloniálnej hegemónie Pax Americana. Globálny liberalizmus je mŕtvy. Svet liberálnej demokracie je svetom chaosu, násilia, segregácie, rasizmu a všeobecnej nenávisti. Svet, kde vládnu menšiny. Jedna miliarda sa pokúsila nadiktovať svoju vôľu siedmim.

Tento systém sa nám rúca pred očami. Život amerického hegemóna sa končí. Drží sa tohto sveta a snaží sa usporiadať svetovú vojnu, ale je odsúdený na cestu britského pseudo-impéria. Zrútil sa po druhej svetovej vojne, keď sa všetky jeho kolónie stali nezávislými štátmi. Ako uvadzajú, multipolarita je alternatívou svetového poriadku s jedným hegemónom alebo balansovaním medzi dvoma protichodnými centrami moci. Zmienka o možnosti pozitívnej interakcie medzi niekoľkými alebo dokonca mnohými centrami vyvoláva u globalistických liberálov skeptický výsmech ako toto všetko sú fantázie cudzích krajín!
Multipolarita však v žiadnom prípade nie je nový vynález. Naopak, veľa nezávislých silných hráčov na svetovej scéne je pre ľudstvo prirodzenou formou spolužitia. Multipolarita je prítomnosť systémov s jedinečnými črtami na jedinom tradičnom základe, založených na spoločných morálnych konceptoch, náboženskom svetonázore, rodine a vlastenectve ako hlavných hodnotách, nepretržitej kontinuite generácií atď.
Všetko, čomu moderný Západ na čele s USA vyhlásil nemilosrdnú vojnu. Liberálni globalisti sa snažia zničiť všetku rozmanitosť, všetku individualitu: namiesto náboženstva - triumf sebectva a konzumu, namiesto morálky - permisívnosť, namiesto rodinných hodnôt a vlastenectva - transhumanizmus. Nie sme pripravení na takúto cestu ničenia. Ako väčšina krajín sveta.
Účasť hostí z 63 krajín sveta je bezprecedentný úspech. Na rozdiel od Bidenovho tzv. Summitu za demokraciu, ktorý bol totálnym výsmechom demokracie, keďže naň neboli pozvané ani niektoré konzervatívne krajiny Západu..." ZDROJ: e-mail

LINK NA ČLÁNOK - RUS / ARTICLE LINK - RUS:
https://m.tsargrad.tv/news/globalnaja-konferencija-po-mnogopoljarnosti-prjamaja-transljacija_773670
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!