GÓJOVA KÓJA

15.03.2018 11:44

"Ja som bol povedal: Bohovia ste a synovia Najvyššieho vy všetci." Žalm 82:6

-     -     -

 

GÓJOVA KÓJA 

V zločinnom systéme kapitalizmus, kde ceny reguluje trh, (trh, to je 1% najbohatších ľudí) dosiahli ceny bytov astronomických výšok. Slobodomurár a vojnový zločinec Václav Havel, ktorý sa preslávil opilstvom a krátkymi nohavicami, ktoré nosil na znamenie poslušnosti k svojmu rádu, raz nazval tieto byty "khrálikáhrny". Áno, desiatky rokov staré byty v panelových domoch sú králikárne. Ich hodnota je cca 10-tisíc eur, no dnes stoja okolo 30-60 tisíc eur! Väčšina podnikateľov svoje peniaze dodnes používa na nákup týchto týchto králikární za účelom prenájmu. Niekoľkonásobne väčšie ceny bytov, ktoré nezodpovedajú skutočnej hodnote - to je tiež výsledok ich úspešného podnikania. Na vine nie sú podnikatelia, na ktorých dodnes ľudia pozerajú ako na zločincov a mafiánov, ale štát, ktorý vôbec nezasahuje do týchto v princípe protištátnych aktivít.

Ak štát nevie zabezpečiť ľuďom základné potreby, mali by sa rodiny zomknúť a začať spolupracovať. Určite by spoločne našli spôsob aj prostriedky na to, aby sa tí, ktorí najviac potrebujú byt či dom nemuseli u bankárov zadlžovať. Mohli by svojim deťom poskytnúť úver s úrokmi ako banka, s tým, že úroky by ostali v rodine. Toto je ďalší dôvod, prečo židia hovoria ľuďom gójovia, (gój=dobytok) pretože dobytok nevie po ľudsky spolupracovať a strategicky plánovať. Rodičia majú pre svoje deti obvykle prd a nie nejaký plán do budúcnosti! Nemajú stanovené ciele ani pre seba ani pre svoje deti. A tu by bolo potreba stanoviť si ciele ešte aj v úrovni širokej rodiny! Ujovia, babky a dedovia z rodiny, ktorí sušia svoje peniaze na účtoch s 2% úrokom by mohli poskytovať radšej bezúročné pôžičky mladým zo svojej rodiny. Samozrejme by si ich mali zabezpečiť záložným právom a jasne stanovenými podmienkami - v prípade, že to bude nutné, hoci aj súdnou cestou vymáhať od príbuzných plnenie podmienok.

Kamarát, ktorý onedlho oslávi päťdesiat rokov sa mi pochválil, že by si rád zabezpečil vlastné bývanie. So svojim platom okolo päťsto eur by si chcel zobrať hypotéku a kúpiť dvojizbový byt za cenu 40-tisíc eur. Najradšej by som bol, keby si tento svoj nápad vyhodil z hlavy. Keď som sa ho opýtal, z čoho chce žiť, keď dvesto euro mu vychádza splátka hypotéky mi povedal, že veď Boh sa postará! Amen. Nech by aj ostatní mali takú vieru.

Banke je jedno či človek naozaj splatí hypotéku, banka vytvorí peniaze ako číslo v počítači a ako zábezpeku požaduje reálnu hodnotu, v tomto prípade byt.  V USA v tejto veci prebehol súd. Mužovi, ktorý nesplácal hypotéku, banka zobrala byt. Muž okamžite banku zažaloval, pretože pri poskytovaní úveru banka vytvorila fiktívne peniaze "z ničoho". Sudca mužovi vrátil byt s odôvodnením:

"ONLY GOD CAN CREATE MONEY FROM NOTHING."

"Iba Boh dokáže vytvoriť peniaze z ničoho."