GOSCHA TV: O LIEČENÍ A DUCHOVNOM UČENÍ Bruno Gröninga (1906-1959) / SPIRITUAL HEALING AND TEACHING OF BRUNO GRONING (SK, CZ, ENG)

01.06.2023 15:33

goscha.cz

youtube.com/@GoschaTV1

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Bruno Gröning (*30.5.1906 - 26.1.1959)

GOSCHA TV: O LIEČENÍ A DUCHOVNOM UČENÍ Bruno Gröninga

VIDEO CZ:

https://www.youtube.com/watch?v=VDgOF_hUtBg

TOP KOMENT:

"Ludia naozaj sa deju zazraky ..skoro na pockanie ..?a kazdemu?...verite tomu ?"

"Díky Duši K jsem měl možnost si něco o Brunovi nastudovat. Ze všech co oněm mluví mi přijde nejrelevantnější názor Vratislava Zouhara. Má na youtube pár přednášek ,kdyby Vás tohle téma zajímalo."

"Tri kľúčové slová: Einstellen (nalaďovanie), Heilstrom (uzdravujúci Boží prúd) a Regelungen (ozdravný proces) sa používajú takto pôvodne v nemčine, ako ich nazýval Bruno Gröning. A to preto, lebo priatelia Bruna Gröninga sú po celom svete a nemusia si medzi sebou rozumieť, ale tieto 3 slová poznajú všetci a môžu sa kdekoľvek a kedykoľvek spolu Einstellen."

"Bruno Gröning ako to vlastne funguje? Existuje len zdroj Dobra a potom pochybnosti." VIDEO

Poznámka Biblik: o 9:00 a 21:00 (asi vtedy existoval len zimný čas) je podľa Bruna Gröninga Liečivý prúd najsilnejší. Podľa Bruna Gröninga stačí sedieť alebo ležať rovno, tak, aby sa neprekrižovali ruky a nohy a jednoducho sa sústrediť na liečivý prúd (pravdepodobne je vhodné sedieť alebo ležať tak, aby bola rovná chrbtica, Bruno kladie zvlášť dôraz na to, aby sa nekrížili ruky a nohy)

Note Biblik: according to Bruno Gröning, the Healing flow (Heilstorm) is strongest at 9:00 AM and 9:00 PM (probably there was only one normal time - winter time) According to Bruno Gröning, it is enough to:

1.) sitting or lying straight 

2.) keep your arms and legs normally (DO NOT CROSS YOUR HANDS OR LEGS)

3.) just concentrate on the Healing flow (probably would be good keep your backbone straight)

Súvisiace články / related articles:

do hľadania na Biblik.sk napíšte Bruno Groning

search at Biblik.sk for Bruno Groning

 

"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner (4.2.1944 -13.3.2018)
"THERE'S NO SUCH DISEASE WHICH CAN BE ERADICATED, YOU CAN ERADICATE ONLY THE CONDITIONS LEADING TO DISEASES."                Dr. Johann Loibner (1944-2018)
https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner (4.2.1944 -13.3.2018)

"THERE'S NO SUCH DISEASE WHICH CAN BE ERADICATED, YOU CAN ERADICATE ONLY THE CONDITIONS LEADING TO DISEASES."                Dr. Johann Loibner (1944-2018)



Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!