GRAPHENE NANOSTRUCTURES IN COVID VACCINES - Dr. PABLO CAMPRA (REPORT+LINKS) (ENG) / ŠPANIELSKI VEDCI OBJAVILI GRAFÉNOVÉ NANOČASTICE V COVID VAKCÍNACH (SK, ENG)

05.07.2021 12:58

Link to Dr. Pablo Campra Madrid's preliminary report: https://docdro.id/slGWbP6

Link to Dr. Pablo Campra Madrid's LinkedIn: https://es.linkedin.com/in/prof-dr-pablo-campra-madrid-9350b458

Link to the graphene nanostructure article in Nature: https://www.nature.com/articles/nnano.2008.365

Link to Turkish press release on development of world's first of intranasal COVID vaccines, by a nanotechnology company called Nanografi, which specializes in carbon nanostructures, including graphene (which the article discusses): Turkey developing intranasal COVID-19 vaccine:

https://www.aa.com.tr/en/economy/turkey-developing-intranasal-covid-19-vaccine/2192492

Link to article on a Spanish team having developed graphene-enhanced facemasks (from last year): https://www.graphene-info.com/spanish-team-develops-new-graphene-enhanced-face-masks-protection-against

Link to a Health Canada warning, advising Canadians not to use face masks that contain graphene because there is a potential that they could inhale graphene particles, which may pose health risks: https://www.healthycanadians.gc.ca/recall-alert-rappel-avis/hc-sc/2021/75309a-eng.php

 

SOURCE: https://www.reddit.com/r/CovidVaccinatedUncut/comments/oazl6r/why_is_graphene_being_used_in_covid_vaccines_and/

 

SLOVENSKY:

Vakcína vs. Oxid grafénu pod elektrónovým mikroskopom:

Tím španielskych výskumníkov a profesorov pod vedením bioštatistika Ricarda Delgadoa a Dr. José Sevillanoa sa podrobne zaoberal vakcínou proti korone. Výsledky sú znepokojujúce. Zdá sa, že vakcíny obsahujú oxid grafénu.
Na každom balení frikadel je jasný zoznam prísad. Rovnako má tak človek právo vedieť, čo obsahuje vakcína proti korone. Výskumníci umiestnili produkt pod transmisný elektrónový mikroskop (TEM). Zistilo sa, že vakcíny väčšinou pozostávajú z oxidu grafénu.
Tieto nanočastice z grafénu sú toxické, môžu spôsobiť magnetizáciu ľudí a spôsobiť krvné zrazeniny a smrť. Okrem toho môže oxid grafénu spôsobiť kolaps imunitného systému a v dôsledku toho cytokínovú búrku.
Odborníci, ktorí vykonali túto analýzu, zverejnili v pondelok predbežnú správu o svojich výsledkoch, ktorú si môžete pozrieť TU. Správu vypracoval profesor Pablo Campra Madrid z univerzity v Almerii v Španielsku.

„Držte svoje deti, seba a svojich rodinných príslušníkov ďalej od tohto materiálu“, varoval Delgado.
„Za žiadnych okolností sa nenechajte zaočkovať oxidom grafénu, pretože ten je obsiahnutý vo vakcíne.“

Sevillano dodal, že sa musíme za každú cenu vyhnúť tomu, aby sme my a budúce generácie boli magneticky označovaní ako dobytok a ochoreli. Delgado ďalej povedal, že o zisteniach bol informovaný nemecko-americký právnik Reiner Fuellmich."

Poznámka Biblik: Grafén - známy materiál na výrobu tranzistorov, sa našiel v Covid vakcínach (o graféne sa dočítate na IT serveroch, napr. tu a tu-za zmienku v článku stojí veta: "Technika by mohla ale nájsť využitie aj na kontrolovaný rast grafénu", teda podľa nás by mohlo ísť o potenciálne samorozmnožovacie tranzistory)