HAILRABÍN: ODŠKODŇOVANIE ŽIDOV, LISABONSKÁ ZMLUVA A VYŠSIE TRESTY ZA POPIERANIE HOLOKAUSTU

15.03.2019 19:03

"Ak by žid v pozícii Štefana Harabína raz vyhlásil o sebe, že je žid, bolo by to ako keby agent tajnej služby vyhlásil, že pracuje pre tajné služby."

Hail rabín!

Big fail!

idemvolit.sk/1208-kauza/pravda-o-harabinovi-bojovnikovi-za-prava-zidov-na-slovensku/

"Harabin bol ministrom spravodlivosti SR a podpredsedom vlády, keď sme schválili Lisabonskú zmlúvu a stali sa vazalom EÚ.
Márne Harabín zbiera politické body pred svojou kandidatúrou na prezidenta SR a márne útočí na Lisabonskú zmluvu. Štefan Harabin bol v období 4. júl 2006 – 23. jún 2009 počas vlády ĽS-HZDS, SNS, SMER-SD podpredsedom vlády a ministrom spravodlivosti. Bol nominantom HZDS. V roku 2008 práve za jeho pôsobenia ako ministra spravodlivosti bola ratifikovaná Lisabonská zmluva. Až do roku 2016 keď začal hrať Harabin divadlo na alternatívnej scéne Harabin nevyslovil ani kritickú vetu voči Lisabonskej zmluve. Práve naopak, viacerí prispievatelia nám písali, že Harabin odporúčal poslancom vtedajšej vlády schváliť Lisabonskú zmluvu, tá bola schválená 3/5 väčšinou akože "národných" strán ĽS-HZDS, SNS, SMER-SD. Márne aj Mečiar teraz vstal z popola a hrá sa na národovca. Keď národ zbavili samostatnosti podpisom tejto okupačnej zmluvy."

idemvolit.sk/1208-kauza/pravda-o-harabinovi-bojovnikovi-za-prava-zidov-na-slovensku/