HARABIN: HALÓ, ZASIAHNE UŽ NIEKTO? (+Poznámka Biblik: Zlikvidovať každý úrad, každé hniezdo, ktoré šije s fašistami. 5G, Wi-Fi, LED svietidlá aj nové LED pouličné lampy sú ich zbrane proti nám!

14.02.2023 12:18

HARABIN: HALÓ, ZASIAHNE UŽ NIEKTO? (+Poznámka Biblik: Zlikvidovať každý úrad, každé hniezdo, ktoré šije s fašistami. 5G, Wi-Fi, LED svietidlá aj nové LED pouličné lampy sú ich zbrane proti nám!

HARABIN: HALÓ, ZASIAHNE UŽ NIEKTO? Američania budú držať pri moci hocikoho, kto bude podporovať ich zástupnú vojnu na Ukrajine proti Rusku, bez ohľadu, či je odovolaný alebo nemá na to právomoci. Ich figúrka v Prezidentskom paláci nezasiahne nech sa deje, čo sa deje. Kedy sa zobudí Žilinka a začne konať voči svojvôli odvolanej vlády?

https://www.youtube.com/watch?v=Go61L6kTXD4

TOP KOMENT INFOVOJNA:

"A ja by som sa opýtal, že ak už niekto konečne halooo zasiahne, napr. zoberie vidly a vlastnoručne pôjde ten intelektuálny hnoj do tej "Pažravej na Dunaji" vykydať (lebo ani odvolanie vlády nezaberá), tak čo sa s ním, p. emeritný sudca, stane? Bez urážky, ale čo ho čaká? Že až nastane znova doba právneho štátu, tak ako bude súdený? Dostane právo na spravodlivý proces a v zmysle zákazu retroaktivitu mu niektorý z nezávislých sudcov tak či tak naparí ťažké ublíženie na zdraví v súbehu s útokom na verejného činiteľa a možno ešte pritvrdené nejakým výnimočným stavom, keď stihnú niečo do vtedy zas vyhlásiť? Alebo ako to bude podľa Vás? Lebo nateraz mi to vychádza tak či tak len že budú žiť šťastne až kým všetci nepomrieme. Jedine že by 30. februára prišli z východu Rusi a z neba mimozemšťania a urobí sa to samo, však."

Poznámka Biblik: asi to nepôjde právnicky... Každý si môže do schránky hodiť povolávací rozkaz a bojujte proti fašistom všetkými prostriedkami! Je vojna a ani fašisti nepoužívajú legálne prostriedky! Zničiť život a zdravie ľuďom, vyvolať čo najväčšiu krízu čo najviac chorôb a úmrtí - to je v notách, ktoré im skladá ich pániček! Oni budú čo najviac ubližovať ľuďom na Slovensku, ohrozovať náš národ a poškodzovať život a zdravie ako sa len dá! Príde deň, že sa tu bude po fašistoch strieľať a budú ich lynčovať na ulici!

Slováci ak chcú prežiť sa v protifašistickom odboji musia pridať k Putinovi a k Rusom a začať špeciálnu vojenskú operáciu na záchranu Slovenska! Zlikvidovať každý úrad, každé hniezdo, ktoré šije s fašistami, v Trenčíne zlikvidovať fašistického vraha primátora, ktorý vyzýval na testovanie a očkovanie neschválenými vakcínami a v ďalších mestách s fašistickými vrahmi urobiť to isté! Oni v trestnej činnosti a postupnej fyzickej likvidácii ľudí naďalej pokračujú, sú to vrahovia, fašisti a satanisti! Buď sa zbavíme my ich, alebo sa zbavia oni nás! Aj každá nová technológia (5G, Wi-Fi, LED svietidlá a pouličné lampy) pod zámienkou ktorej akože "modernizujú" mestá sa používa na poškodzovanie a programovanie ľudí - to sú ich zbrane: vakcíny, propaganda a elektrosmog z Wi-Fi, mobilných antén a jedovaté svetlo a frekvencie LED svietidiel a nových LED pouličných lámp. Vidíte, že ľudia sa podobajú čoraz viac na zombie a tieto vymyté mozgy radšej súhlasia aj s vlastnou likvidáciou len aby náhodou neboli konšpirátori!

Tiež sa špeciálna vojenská operácia nezačala útokom na Kyjev, ale od ruských hraníc, treba likvidovať a bojkotovať fašistov vo vašom okolí presne tak isto, ako oni likvidovali nás! Vyzvať ich nech idú radšej hneď do riti, a ak nie, vyhrážať sa im a likvidovať im život tak, ako sa oni vyhrážali a likvidovali život nám! (stratou zamestnania sa vyhrážali, stratou prijmov, vnucovali lockdowny a nútili ľudí do svojich zvrhlých praktík, ktorým ak sa ľudia podvolili, väčšinou si poškodili si zdravie a spôsobili sami sebe ne-moc) Pravdou a láskou ich útoky nezastavíte, oni si vybrali vojnu! Ich zločiny dodnes neboli potrestané, žiadny policajt ani prokurátor ich dodnes nepostavil pred súd a oni samozrejme páchajú ďalšie a ďalšie zločiny! Prebiehajú pokusy o pozabíjanie a úplné ožobračenie slovenského národa! Dá sa predpokladať, že podobný fašistický teror zlegalizujú povolávacími rozkazmi, pretože dodávkami zbraní živia a predlžujú vojnu! Fašistov aj kolaborantov treba zastaviť akýmikoľvek prostriedkami!

Ich výzvy na platenie daní a poplatkov by im ľudia mali otrepať o hlavu, pokiaľ sa tu po námestiach budú špacírovať fašistickí vrahovia, nech sa nikto neopováži fašistom sa skladať na platy! Ale to musí urobiť každý sám za seba, každý niečo musí vo vojne riskovať! Platenie daní, pokút i podávanie daňových priznaní je zločinom voči sebe! Je treba hromadne (čo znamená najprv každý sám za seba) odmietnuť autoritu fašisticko-satanistického štátneho zriadenia! A takisto prestať podporovať ich biznis - McDonald's vrátané ďalších korporácií s jedovatým odpadovým jedlom a prestať sponzorovať fašistov cez luxus, tabak a alkohol! Väčšina spracovaných potravín, sladených nápojov i väčšina tabaku, alkoholu a dokonca i nových áut sú zbrane na manipuláciu poškodzovanie ľudí! (takisto smartphony, tablety a smart zariadenia (smart hodinky, bluetooth slúchadlá) Ľudia musia pochopiť, že nemôžu nosiť po vreckách silný radarový žiarič ani nemôžu mať malý radar v ušiach (bluetooth slúchadlá) - ani by nemali mať mobil pri hlave - hovno taká je doba, až takých kokotov sa z ľudí podarilo vyrobiť a potom nemajú žiadny triezvy úsudok a väčšina ľudí nerobí vôbec nič, len čaká ako dobytok na porážku! Pretože ich mozog je permanentne poškodzovaný jedmi z p-otravín a ich myseľ programovaná cez elektromagnetické vlny! Bez silného duchovného smerovania je z ľudí iba úplne bezmocný dobytok, ktorý schváli aj vlastnú porážku! Stačí im povedať, že porážka je najúčinnejšia ochrana pred infekčnými chorobami a aj sami stlačia injekciu smrtiacej vakcíny, lebo myslieť si, že ich to môže zabiť je podľa nich konšpirácia! A oni si ešte myslia, že sa riadia faktami! Obete propagandy a manipulácie! Ale aj Pán Ježiš Kristus mal len taký ľudský materiál aký mal, takže ostáva postaviť armádu hoci aj z tohoto dobytka! Podvedome by výzva na protifašistický odboj na dobytok mala pôsobiť ako forma rozkazu, buď pôjdeš, alebo dostaneš palicou, dobytok ničomu vyššiemu nerozumie! Napríklad, kto nepôjde bojovať za slobodu proti fašistom je kolaborant a zradca Slovenska, urobiť z fašistov, kolaborantov ale aj z pasívnych ľudí konšpirátorov a vyhlasovať ich za odpad spoločnosti - nájsť podobný spôsob v boji za slobodu ako fašisti používajú na zmobilizovanie národa, keď sa treba postaviť do radu na kopnutie do guli (vakcíny) dobytok tam nabehol, môže nabehnúť aj do parlamentu!

Ak je možné dobytok prebudiť, že sa postavia do radu na smrtiace vakcíny, je možné ich aj nahnať do boja proti fašistom (ak sa o to nepokúsime my, pokúsia sa o to pravdepodobne oni povolávacími rozkazmi alebo inou "hrozbou nepriateľa")

-    -    -

HLAS DOBYTKA: "Mú, mú, ja hovorím len fakty, určite nie som konšpirátor!" A fakty bez teórie sú čo vážený dobytok? Práve fakty sú tie konšpirácie - pretože sa opierajú iba o tvrdenie "autorita povedala". Robiť akýkoľvek vlastný výskum, či dokonca vzkrsnutie myšlienky, že by to mohlo byť aj ináč už dobytku prudko zvyšuje tep, lebo majú pocit, že sa jedná o ťažké rúhanie - a každý "rúhač" je konšpirátor a celé stádo sa mu bude preto bude smiať! Ľudia sú vedení nie hľadať Pravdu a k duchovnému vzostupu, ale k rozlišovaniu "faktov" od konšpirácií, čo je v zásade dezinformácia, lebo nemá žiadny vyšší cieľ skutočného poznania! V podstate pri takomto intelektuálnom masturbovaní sa človek iba pripravuje o energiu, lebo je zbytočné odlišovať falošné teórie od pravdivých, pretože treba hľadať odpoveď na zásadné otázky: Napríklad: SYPÚ Z LIETADIEL CHEMTRAILS? POKÚŠAJÚ SA FAŠISTI O VYHLADENIE VÄČŠINY ĽUDSTVA? OBSADILI FAŠISTI A SATANISTI AJ NA SLOVENSKU POLÍCIU A KĽÚČOVÉ ÚRADY?

EXISTUJE BOH? AKO MÔŽE BOH NA NAŠU OBRANU ZASIAHNUŤ? MÔŽE MA BOH POUŽIŤ VO SVOJICH PLÁNOCH? (pretože v boji proti fašistom Boh potreboval Pána Ježiša, Štúrovcov, Gándhího, Malcolma-X, Martina Luthera Kinga a dokonca i Stalina na zlikvidovanie Hitlera - prečo Boh nezasiahol Sám ale doteraz vždy na to potreboval ľudí? A diabol tiež zlo robí cez ľudí! Zaujímavé, prečo Boh aj diabol tu na Zemi konajú dobré aj zlé prostredníctvom ľudí!?

Ľudia by sa nemali báť ak hľadajú pravdu byť hoci aj konšpirátori!

Snímka z čl. o CowID-19 (identifikácia kráv - krava COW, ID identifikácia)

_______________________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!