HARABIN MÁ TREFNÉ KRÁTKE VIDEO O MATOVIČOVI (+Poznámka Biblik: MATOVIČ AKO MILO MINDERBINDER Z HLAVY XXII. "ČO DIABLOVÝCH PRISLUHOVAČOV ČAKÁ - VERU NIE JE TO DOBRÁ BUDÚCNOSŤ!"

20.09.2023 18:49

HARABIN MÁ TREFNÉ KRÁTKE VIDEO O MATOVIČOVI (+Poznámka Biblik: MATOVIČ AKO MILO MINDERBINDER Z HLAVY XXII. "ČO DIABLOVÝCH PRISLUHOVAČOV ČAKÁ - VERU NIE JE TO DOBRÁ BUDÚCNOSŤ!"

https://www.youtube.com/watch?v=_VIcA7oAptE

Poznámka Biblik: V románe Josepha Hellera HLAVA XXII. je postava Milo Minderbinder, ktorý kupoval vajcia za 2 doláre, predával ich za dolár a mal z toho zisk tri doláre! Možno, súhrn Matovičovho ministrovania i výsledok jeho "vládnutia" (resp. bláznutia), nakupovania testov a spoluorganizovania plandémie či odzbrojovania štátu pod zámienkou "pomoc Ukrajine" - podobne ako v prípade plandémie pomoc súkromnému biznisu tých, ktorí s diablom šijú - splnia cieľ, zoberú judášsky groš a nakoniec im vo výsledku ako odmena za ich služby ostáva, že sa môžu ísť akurát obesiť! K tomu dohnala globálnna satanistická mafia Jarka Naďa, Zuzanku Čaputovú, Igorka Matoviča aj ďalších, lepšie by im bolo, ak by sa nikdy s diablom do hry nepúštali! V príhodný okamih (ak bude treba obnoviť poriadok - a ten deň príde) týchto vykonávateľov predhodia ľudu a budú ich volať na zodpovednosť! Veru čo ich čaká - nie je to dobrá budúcnosť! Odteraz nie sú v bezpečí nikde, zo dňa na deň môžu dopadnúť ako Hitlerovi spolupracovníci, ktorých nakoniec aj tak vypátrali a predviedli ich pred súd aj vyše 80-ročných! 

Ľuďmi, ktorí zradia národ, ich chlebodarcovia opovrhujú a ak ich už nebude treba, zbavia sa ich! Rozprávky, príslovia a porekadlá odzrkadľujú hlbšie skutočnosti - napríklad: 

"Rob čertovi dobre, peklom sa ti odmení!"

To je vlastne výsledok, ak človek za peniaze zapredá dušu - t.j. ak zradí sám seba! Potom už, ak sa neobráti alebo nie je zhora zastavený, už nemá žiadne hranice a stáva sa z neho psychopat - človek bez duše a emócií, schopný vykonať čokoľvek. Paradoxom je, že oni vôbec nepripúšťajú - možno podobne ako vrahovia z koncentrákov, že urobili niečo zlé! (určitá ťažoba a nejaké iskierky svetla akoby prenikali do Čaputovej, ktorá akoby tušila, že prispela k smrti mnohých ľudí prepožičaním svojej tváre vo vakcinačnej kampani, možno jej posledná šanca na skutočný obrat, pretože ak nenastane obrat, viac nebude cesty späť) 

Psychopati sa odhalia práve vo fáze, kedy sú konfrontovaní so svojimi zločinmi - obvykle súd, vážny zdravotný stav alebo iná stopka. Prirodzená reakcia, ak ešte ostalo niečo z človeka, je ľútosť, plač, resp. nejaké skutočné prejavenie citu (nie pred kamerami alebo scénka, keď sa im to práve hodí) Každý zapredaný politik si s každým "prilepšením" vlastne hádže drevo na svoju hranicu, ale častokrát to zistili až pod gilotínou, na súde alebo na popravisku!

Vyzerá to tak, že človek sa psychopatom nerodí, ale robí sa ním sám opakovaním zlých vecí. Sväté knihy napríklad hovoria, že "Boh ich necháva zblúdiť" (viď. napr. Korán) Ak duša cíti volanie ku Svetlu, ak je už v aj dosť v zlom stave, ešte dostáva dokonca aj po mnohých neprávostiach, týraniach ba i vraždách šancu učiniť veľký obrat - Nebeský Otec dokonca ani vraždu svojich detí neberie osobne - On nikoho neodsudzuje, odsudok si každý robí sám svojimi skutkami! Psychopati túto šancu premárnia a pokračujú ďalej v kolíznom kurze.

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!