HARABIN: NARIADENIA NOSIŤ RÚŠKA SÚ Z PRÁVNEHO HĽADISKA NEPLATNÉ

12.09.2020 00:37
"Budeme viesť výchovu gojimov tak, aby im bezvládne klesli ruky vždy, keď budú mať urobiť zásadné rozhodn

Viac tu: https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=v%C3%BDchovu+gojimov

"Budeme viesť výchovu gojimov tak, aby im bezvládne klesli ruky vždy, keď budú mať urobiť zásadné rozhodnutie.”

- - -

Rúška nemusí nosiť nikto, vynucovanie takéhoto nariadenia je výmysel psychopatov a tí, ktorí rúška nosia, dávajú psychopatom energiu - t.j. podporujú psychopatov v páchaní zločinov! Vaše obavy z pokút alebo  tie trápnosti našívania krížikov na náhubky sú odrazom vašej neschopnosti učiniť zásadné rozhodnutie. Nosením rúška páchate zločin na sebe a dávate psychopatom energiu aj určitý mandát na páchanie ďalších bláznovstiev. Nič iné ako stupňovanie teroru a uťahovanie slučky ani nemôžete čakať, ak sa dáte do pozície otroka! Že na Slovensku policajti kontrolujú či máte náhubok, to je výsledok toho, že ste si tie náhubky väčšina sami nasadili! Zanáhubkovaný človek je v podstate niekoho pes, v ich očiach takto robíte zo seba odpad, ktorý si nič iné ako otroctvo nezaslúži, psov robíte zo seba sami! Len vás prosím, neopovažujte sa po druhých štekať, že nemajú rúško! Vaše nápisy na vašich obchodoch nikto nie je povinný čítať, ak nechcete obslúžiť človeka bez rúška, vo vašej synagóge máte na to právo (napr. obchodný dom OBI, ktorý treba obísť, bojkotujte obchody kolaborujúce s fašistami!) Ak od vašich zamestnancov rúška vyžadujete, poškodzujete ich, ste za to zodpovední a stávate sa spolupáchateľmi zločinov. Zločinci, ktorí o Pravdu nestoja, neváhajú poškodiť ani svoje deti, doktor zvýši hlas a hneď dovoľujú poškodenie svojho dieťaťa vakcínami, pohrozia im pokutou a kľudne obmedzia prísun kyslíka svojim deťom, nemilujú Boha, nemilujú seba, ani svoje deti!

HARABÍN POSIELA MIKASA DO RITI -  UROBTE TO AJ OSTATNÍ, AK SÚ V HRE ZÁKLADNÉ ĽUDSKÉ PRÁVA, S TERORISTAMI NEVYJEDNÁVAJTE - POŠLITE ICH DO RITI!

https://www.youtube.com/watch?v=JJZ5fwFP_uM

 

top komentáre:

"Pred 2 300 rokmi Arabi zistili, že nútenie ľudí, aby si zakrývali nos a ústa, zlomilo ich vôľu a individualitu a odosobnili ich. To ich urobilo ovládateľnými a submisívnymi. Preto každej žene prikázali povinne použiť šatku na tvári. Moderná psychológia to vysvetľuje: Bez tváre neexistujeme ako nezávislé bytosti. Dieťa sa pozerá do zrkadla vo veku od dvoch do troch rokov a objavuje sa ako nezávislá bytosť. Maska je začiatkom eliminácie individuality. Každý, kto nepozná tento príbeh, je odsúdený zopakovať si ho."

"z autobusu ma vytiahol policajt a bol som 19 hodín v CPZ len preto, že som nemal rúško,,"

Poznámka Biblik: aj tak to stálo za to! Je treba riskovať aj väznenie, tu ľudia nesmú ustúpiť. Kto sa bojí koronavírusu, má právo sa chrániť, môže nosiť hociaké oblečenie, ale rúška nesmie druhému vnucovať! Od druhých nesmiete chcieť, aby nosili rúško len preto, že vy sa cítite byť ohrození! Že si vôbec dovolíte niekomu o nasadení rúška niečo povedať! Policajti, ktorí ľudí prenasledujú, čaká ich Norimberský súd. Títo fašisti zle dopadnú aj všetci ich kolaboranti budú súdení!