Heredoš: Covid automat nepovažujeme za legitímny. Kto zavrie, už neotvorí. Žiadne štátne kompenzácie ani štátna pomoc sa nechystá. NEZATVÁRAJTE! AK NIEKTO Z VÁS ZAVRIE, NA JAR UŽ NEOTVORÍ

01.11.2021 21:24

VIDEO TU: NEZATVÁRAJTE, ODPORUJTE VLÁDE:

NEZATVÁRAJTE AK NIEKTO Z VÁS ZAVRIE, NA JAR UŽ NEOTVORÍ:

https://www.facebook.com/miroheredosrepublika/videos/4846011675431002/

LINK ULOZTO: https://ulozto.sk/file/a2S2WmVJWwKl/heredos-nezatvarajte-mp4#!ZGL4LwR1MwLlAJEvAJH0AQpmAGRjoRg3I2kIpxukEaOALmN4

Miroslav Heredoš - predstaviteľ hnutia Republika, ktorý stojí aj za projektom “Voľná zóna” na sociálnej sieti uviedol, že Covid automat nepovažujú spolu s podnikateľmi riadiacimi sa platnými zákonmi za legitímny, platný spôsob riadenia štátu a regiónov, nakoľko vznikol na fóre nikým nevolených štátnych úradníkov, ktorí podľa ich názoru nemajú žiadne oprávnenie takýto automat tvoriť a navrhovať"

“Občanov zaväzujú k povinnosti právne normy, podľa Ústavy Slovenskej republiky, čl. 11, ods. 1 sú to nasledovné normy; povinnosti možno ukladať: a) zákonom, alebo na základe zákona, v jeho medziach a pri zachovaní základných práv a slobôd, b) medzinárodnou zmluvou podľa čl. 7, ods. 4, ktorá priamo zakladá práva a povinnosti fyzických osôb alebo právnických osôb, alebo, c) nariadením vlády podľa čl. 120, ods. 2. Ako je možné jasne vidieť, ani jednu z týchto Ústavou stanovených okruhov tvorenia povinností pre občanov COVID AUTOMAT nespĺňa, dokonca bol schválený iba uznesením vlády SR, tak ako sme vyššie uviedli a ako je uvedené na stránke korona.gov.sk. Uznesenie vlády nie je nariadenie vlády,” dodáva.
Podnikateľom odporúča, aby nezatvárali v žiadnom prípade svoje prevádzky.
"

Viac tu:

https://www.hlavnespravy.sk/heredos-covid-automat-nepovazujeme-ako-volna-zona-a-vsetci-podnikatelia-riadiaci-sa-platnymi-zakonmi-za-legitimny/2737218

TOP KOMENT:

"Farba okresov sa riadi iba percentom ockovanych . Mozem to povazovat jemne povedane za hruby natlak , ale je to teror zo strany vlady a vladnych stran . Vlada by mohla lahko zvysit ockovanost . Ale to by jej museli ludia doverovat . A dovera stale klesa , tak sa ludia ockovat nechcu ."

__________________________________________________________________________________________________________________

 
VYHLÁSENIE PRE ČIERNE OKRESY

V prípade návštevy polície alebo hygieny so žiadosťou o zavretie prevádzky resp. o fungovanie "cez okienko" uveďte nasledovné a bojujte o svoje živobytie, vážení podnikatelia so zdravým rozumom.

COVID AUTOMAT nepovažujeme ako VOĽNÁ ZÓNA a všetci podnikatelia riadiaci sa platnými zákonmi za legitimný, platný spôsob riadenia štátu a regiónov, nakoľko vznikol na fóre nikým nevolených štátnych úradníkov, ktorí nemajú žiadne oprávnenie takýto automat tvoriť a navrhovať vo forme obmedzení pre občanov a podnikateľov Slovenskej republiky.

Vláda ho navyše schválila uznesením vlády, a Národná rada Slovenskej republiky, ako jediný zákonodarný zbor Slovenskej republiky, ktorý ako jediný môže a má prostredníctvom zákonov uvádzať do praxe príkazy, zákazy, obmedzenia, práva či povinnosti pre občanov, o ňom nikdy nerokovala!

Na tlačovej konferencii 14. októbra 2021 sa minister zdravotníctva na TA3 jednoznačne vyjadril, že COVID AUTOMAT „má odporúčací charakter“, čiže ako uvádzame vyššie, nemá nijakú právnu záväznosť a teda žiadneho občana, ani žiadnu obchodnú prevádzku nezaväzuje k jeho dodržiavaniu.

Občanov zaväzujú k povinnosti právne normy, podľa Ústavy Slovenskej republiky, čl. 11, ods. 1 sú to nasledovné normy; povinnosti možno ukladať:

a) zákonom, alebo na základe zákona, v jeho medziach a pri zachovaní základných práv a slobôd

b) medzinárodnou zmluvou podľa čl. 7, ods. 4, ktorá priamo zakladá práva a povinnosti fyzických osôb alebo právnických osôb, alebo

c) nariadením vlády podľa čl. 120, ods. 2

Ako je možné jasne vidieť, ani jednu z týchto Ústavou stanovených okruhov tvorenia povinností pre občanov COVID AUTOMAT nespĺňa, dokonca bol schválený iba uznesením vlády SR, tak ako sme vyššie uviedli a ako je uvedené na stránke korona.gov.sk. Uznesenie vlády nie je nariadenie vlády.

Na základe uvedených dôvodov povedzte, že prevádzku nezatvoríte.

Keďže má automat "odporúčací charakter" tak na základe neho nie je možné nútiť v žiadnom prípade podnikateľa k zatvoreniu prevádzky.

Povolajte k sebe ihneď právnika a podajte obratom na príslušníkov PZ a hygieničky trestné oznámenie a postupujte podľa manuálu, ktorý stiahnete na webe www.volnazona.com - "MANUÁL PRI KONTROLE - NÁVOD" / toto protiprávne jednanie musíte riešiť.

Dokument s týmito dôvodmi budú zajtra vo formáte PDF na stiahnutie na webe www.volnazona.com

A NEZABUDNITE - KTO TERAZ ZAVRIE, UŽ NEOTVOR / ŽIADNE ŠTÁTNE KOMPENZÁCIE ANI ŠTÁTNA POMOC SA NECHYSTÁ / JEDNÁ SA O EKONOMICKÚ GENOCÍDU, KTOREJ KEĎ SA NEPOSTAVÍME, TAK NÁS ZMETIE

https://www.facebook.com/miroheredosrepublika/videos/4846011675431002/