HLAVNÁ NÁPLŇ PRÁCE KAŽDÉHO SLOVANA A SLOVÁKA: ČO NAJVIAC PODPOROVAŤ RUSKO A PUTINA A SPÔSOBIŤ FAŠISTOM ČO NAJVÄČŠIE ŠKODY! SLOVÁCI BITE FAŠISTOV! SÚČASNÁ VLÁDA-SATANISTI, TERORISTI, VRAHOVIA A FAŠISTI. SLOVÁCI ZBAVTE SA ICH!

31.01.2023 20:32

HLAVNÁ NÁPLŇ PRÁCE KAŽDÉHO SLOVANA A SLOVÁKA: ČO NAJVIAC PODPOROVAŤ RUSKO A PUTINA A SPÔSOBIŤ FAŠISTOM ČO NAJVÄČŠIE ŠKODY! SLOVÁCI BITE FAŠISTOV! SÚČASNÁ VLÁDA-SATANISTI, TERORISTI, VRAHOVIA A FAŠISTI. SLOVÁCI ZBAVTE SA ICH!

Slováci, za koho, za čo a s kým bojujete v tejto vojne? Slovák a Slovan je v tomto boji za život svojho národa s Putinom a s Ruskom! Takzvaná slovenská vlajka - úbohá trikolóra s hrobčekom nemá miesta ani doma v obývačke! A už vôbec nie na pochodoch! Červené vlajky je dobre nastoknúť na zaostrené železné tyče a v prípade potreby hodiť do hlavy každého skurveného fašistu, ktorý ťahá Slovensko do vojny a dodáva Ukrajine zbrane! Červená vlajka, ktorá je momentálne skladom, je dlhá 150 centimentrov a pomerne pevná, fašistu je možné ňou možno aj udusiť a zaškrtiť! Podpora Ukrajine je rovná podpore Hitlerovi! Súčasná vláda-satanisti, teroristi, vrahovia a fašisti! Slováci ZBAVTE SA ICH!

                JarKo Naď - grcať srať!

Táto fašistická vláda spolu s fľandrou na Slovensku nemá čo robiť! Slováci by ich mali biť všade, kde sa ukážu! Po fašistických vrahoch sa za vojny strieľa! Ľudia ich pri prvej príležitosti po skončení vojny mlátili a lynčovali na ulici! Fašista sa na Slovensku nesmie cítiť v bezpečí, fašista je vrah a legitímny vojenský cieľ! Je vojna, sú to fašisti, každá podpora Ukrajine je prejav sympatií k fašistickému režimu! Slováci by mali fašistov začať likvidovať. Nech každý fašista vie, že na Slovensku nie je v bezpečí! Fašisti už raz na nás posielali policajtov, lebo sme nenosili rúška, môžu to urobiť zas, lebo podľa nich nemáme ten správny názor. Lepšia zaostrená železná tyč, než nič! Hocičo, s čím je možné brániť sa proti fašistom a ich psom - policajtom! Nie je podstatné, či existuje nejaký fašistický zákon, ktorý zakazuje vlastniť zbrane, zbrane si treba zohnať a keď príde policajt v mene nejakého štátu alebo vlády, ktorá podporuje fašistický režim, treba sa brániť! Oni bijú nás, zabíjajú nás postupne, nevyšetrujú chemtrails, propagovali vakcíny, stavajú 5G a ekonomicky vraždia každú domácnosť! Slováci do zbrane, bite fašistov!

Slováci, bráňte sa! A modlite sa za seba aj za Putina! A ak ste toho úprimne schopní, aj za vašich nepriateľov a fašistických vrahov! Ak by sa po opakovaných modlitbách aspoň jeden fašista obrátil a uvedomil si, že je vrah a možno by mu prišlo zle zo seba samého a viac by nechcel byť vrah ani slúžiť vrahom, malo by to význam. Podpora Ukrajine a následné ekonomické škody budú znamenať pre Slovensko pravdepodobne aj straty na životoch. Toto je podobný scénár ako covidový s podobnými smrtiacimi následkami! Každá sekunda, kedy fašista môže ísť do práce je pre Slovensko ako odpočítavanie časovanej bomby.

-     -     -

Aj toto sú tanky nepriateľa, ktoré strieľajú veľmi nebezpečnú rádio-aktívnu muníciu, treba ich začať okamžite ničiť:

Precízne zapálená mobilná základňová stanica - tzv. anglicko-švajčiarske riešenie problému 5G

DEAKTIVOVANIE MOBILNEJ ZÁKLADŇOVEJ STANICE JE NAJLEPŠIA PREVENCIA PRED ŠÍRENÍM NEBEZPEČNEJ RADIÁCIE!

DEAKTIVOVANIE MOBILNEJ ZÁKLADŇOVEJ STANICE JE NAJLEPŠIA PREVENCIA PRED ŠÍRENÍM NEBEZPEČNEJ RADIÁCIE!

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/deaktivovanie-mobilnej-zakladnovej-stanice-je-najlepsia-prevencia-pred-sirenim-nebezpecnej-radiacie/

https://www.biblik.sk/news/deaktivovanie-mobilnej-zakladnovej-stanice-je-najlepsia-prevencia-pred-sirenim-nebezpecnej-radiacie/

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!