HLAVNESPRAVY.SK: HNUTIE REPUBLIKA SPÚŠŤA DÔLEŽITÚ PETÍCIU(+Poznámka Biblik nacistickí lekári, ktorí robili na ľuďoch experimenty dostali trest smrti, doživotie alebo minimálne 10 rokov! Aj slovenskí lekári vyzývali na očkovanie experimentálnymi injekciami

03.08.2023 20:32

hlavnespravy.sk

"Hnutie Republika spúšťa petíciu, ktorou chce zastaviť rušenie slovenských nemocníc. TASR o tom vo štvrtok informoval hovorca hnutia Ondrej Ďurica.

Ako priblížil, chcú s ňou chodiť pred všetky nemocnice, v ktorých sú ohrozené oddelenia. Týka sa to aj tých zdravotníckych zariadení, ktorých existencia je v rámci novej klasifikácie nemocníc ohrozená. “Viac či menej je ohrozených 24 zaradených do prvej skupiny,” objasňuje s tým, že niekde už s rušením začali.

Hnutie pripomína, že Slovensko potrebuje nemocnice. “Lekári a sestry odchádzajú, pohotovosti sa zatvárajú,” zhrnulo s tým, že o občanov sa podľa neho nikto nestará. “Nikoho nezaujíma, kam budete utekať s dieťaťom či starším rodičom, keď mu príde naozaj zle,” konštatuje a dodáva, že spolu s pohotovosťami ich netreba rušiť. “Keď dokázali fungovať doteraz, tak to dokážu aj v budúcnosti. Je to len vec priorít,” vyhlasuje Republika." ZDROJ: HS

Poznámka Biblik: nacistickí lekári, ktorí robili na ľuďoch experimenty dostali trest smrti, doživotie alebo minimálne 10 rokov! (ZDROJ) Na Slovensku lekári vyzývali na očkovanie experimentálnymi injekciami a sami tieto zákroky propagovali a vykonávali... Snáď to nebude tak, ako so zločineckými bankami "too big to fail". Ak by ste týchto lekárov podozrivých zo závažných trestných činov začali zatvárať a súdiť, nemocnice by možno istý čas nefungovali, ale tak či onak, súd na nich bude vykonaný určite!

TOP KOMENT: 

"Myslím si, že v tých nemocniciach pracujú vrahovia, ktorí vnucovali experimentálne injekcie, ktoré poškodili a zabili množstvo ľudí.
Neviem ako to v skutočnosti je s odmenami pre nemocnice a lekárov, ale budí to dojem, že chcú (resp. že sa oplatí) aby im človek na oddelení zomrel.
Naposledy prípad starenky, ktorá normálne samostatne fugovala, len ju začala bolieť silno noha a bohužiaľ si zavolala záchranku. Dali ju do nemocnice, lekári nohu nijak neliečili, žiadne maste, žiadne antibiotiká, nič. Starenke dali Fraxiparin na roztiahnutie ciev a Morfium od bolesti. Po zahájení liečby starenka už vlastne nikdy ani normálne nerozprávala len naraz celá spuchnutá ležala, noha sa jej zapálila a do dvoch týždňov zomrela. To išla k lekárovi, s tým, že ju bolí noha...
Lekárka t.č. dostala otázku, či môže dať antibiotiká, odpovedala, že nie, lebo čo ak by sa pacient začal náhodou posierať, že na antibiotiká je aj tak už neskoro, vraj ich bolo treba dať ešte pred niekoľkými dňami. Z takejto odpovede dosť šok, lebo táto lekárka ju liečila a pred niekoľkými dňami starenke antibiotiká nedala.
Nech toto slúži každému ako varovanie pred ich "liečbou". Čítal som príbeh slovenskej zdravotnej sestry so 40-ročnou praxou, ktorá je dodnes presvedčená, že v nemocniciach ľudí zabíjajú! Sama povedala, že by do nemocnice nešla za žiadnu cenu, iba ak by už naozaj nebola iná možnosť, proste povedala, že tým vrahom by sa vyhýbala oblúkom!"

 

"Teraz treba utekať do nemocnice, aj keď už ani kráčať nevládzeš. Pamatam si, ze raz za sociku som mal vysoku horucku, kašel. Po telefonickom zavolani prisiel doktor, vysetril ma, dal mi nejake medikamenty, nieco predpisal a o par dni som bol fit. Potom som isiel na kontrolu k obvodnemu kekarovi.

"Pre človeka s radosťou príde sanitka, pretože sanitky a všetky lukratívne sektory zdravotníctva ako dialýza a ďalšie, vykonávajú najskôr súkromné firmy a podnikatelia, ktorým štát platí možno 2x, možno 4x a možno 100 až 1000x toľko! Tieto pijavice ľudia živia vlastnou krvou, lebo si myslia, že na lacných potravinách ušetria - vyjde ich to draho! Ale na druhej strane, niektorí naozaj už nemajú ani na jedlo - dôchodky 270 euro, z toho ešte mínus exekúcia a vraj človek by mal z toho žiť, obliekať sa a platiť byt! Potom dávať takéto nízke dôchodky nás vychádza draho, lebo ťažko môže byť človek na hranici chudoby zdravý!
RZP a.s. - to je asi len nejaká malomestká prevádzkareň sanitiek - tržby vyše 14 miliónov eur, hrubá marža 83,39 % a potom, že nie je na výplaty, normálne postele a ďalšie veci v nemocniciach: https://www.finstat.sk/36331023

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!