HLAVNÝM CIEĽOM PODVODU S KORONAVÍRUSOM JE TOTÁLNA KONTROLA (AKTUALIZÁCIA 1)

16.05.2020 11:48

Talianska poslankyňa Sara Cunial: "Gates desiatky rokov pracuje na depopulácii. Gates cez vakcíny sterilizuje ženy a v Indii spôsobil ochrnutie 500.000 deťom. Sám povedal, že ak urobia dobrú prácu na vakcínach, mohli by svetovú populáciu znížiť o 10-15%" (A o tom je priatelia celý očkovací biznis, takže pozor na vakcíny, pozn. Biblik)

https://www.youtube.com/watch?v=JKwjh-SYN8A

 

Z diskusie pod článkom HS od užívateľ jann500:

"Už dávno sme pochopili, že korona je jeden veľký podvod !!! Prebraté: SPRÁVA Z NEMECKA Máte radi " informácie z prvej ruky " priatelia? Dobre a pozorne - počúvajte! Dobrý priateľ z Berlína mi dnes napísal, že jeho žena pracuje na patológii v nemocnici. A dejú sa tam veľmi zvláštne veci! Keď pozostalí prídu prevziať " telo chudáka ", doktor okrem iného navrhuje, že keď podpíšu papiere so súhlasom, že ich mŕtvy príbuzný zomrel na COVID 19, dostanú od štátu finančný bonus cca 6 000 Eur. Keď som sa ho spýtal, prečo sa do tejto "podvodnej činnosti" zapája sám zdravotnícky personál, dostal som odpoveď, že zo strachu o miesto. A za ticho, za každý pozitívny " dohodnutý " prípad koronavírusu - lekár dostane " bonus " 1600 EUR a personál 500 eur - na zaplatenie! Takto hľadá vláda spoluvinníkov. Samozrejme, všetky takto potvrdené obete zabezpečili - bezplatné kremácie, ktoré platia aj oni - štát. A žiadna ďalšia pitva na overenie toho, na čo pacient zomrel - neexistuje! Tomu sa hovorí priatelia dobre fungujúci "mafiánsky štát" v mene Európskej únie. Jednoducho - nechutné!!! A-B"

Poznámka Biblik: Podvody v Taliansku tu, podvody v USA tu. To, čo médiá vysielali v súvislosti s koronavírusom je totálna propaganda, ilúzia reality, reality show.

Keď si t.č. vymysleli príbeh z teroristami, začali terorizovať Zem. Teroristov, vraždenia a vojen bolo tým viac, čím viac sa proti terorizmu bojovalo. Situácia je teraz podobná, ich protivírusové opatrenia zabíjajú viac ľudí ako vírus a to sme ešte len na začiatku...

- - -

Ďakujeme: Infovojna & hlavnespravy.sk

 

AKTUALIZÁCIA 1:

SKUTOČNÉ INFORMÁCIE O COVID-19

"Až 80% všetkých osôb pozitívnych na test zostáva bez príznakov. Dokonca aj medzi 70-79 ročnými zostáva okolo 60% bez príznakov. Viac ako 95% všetkých osôb vykazuje nanajvýš mierne príznaky.
- Priemerný vek zomretých vo väčšine krajín (vrátane Talianska) je viac ako 80 rokov
- V niekoľkých krajinách zostali počty úmrtí na Covid19 pod silnými chrípkovými sezónami"
 
VERZIA PRE TLAČ: