HLAVNÝM PROPAGÁTOROM GUĽOZEME BOLA A ZREJME AJ JE KATOLÍCKA CIRKEV, NAZNAČIL VO SVOJEJ PREDNÁŠKE SLOVENSKÝ VEDEC CYRIL ADAMUŠČÍN (+Poznámka Biblik: AKO MIZNE PERO NA PLOCHOM STOLE)

05.01.2024 11:06

HLAVNÝM PROPAGÁTOROM GUĽOZEME BOLA A ZREJME AJ JE KATOLÍCKA CIRKEV, NAZNAČIL VO SVOJEJ PREDNÁŠKE SLOVENSKÝ VEDEC CYRIL ADAMUŠČÍN

Vyspelé staroveké národy opisujú Zem ako plochú, statickú, nerotujúcu. Je veľmi pravdepodobné, že niečo iné začala hlásať práve katolícka cirkev. A súčasná veda, nie je to tiež cirkev? V prednáške Cyrila Adamuščína je hlavným argumentom a "dôkazom" súčasnej dogmy zakrivenia miznutie lodí za horizontom, lode sú však viditeľné bežne aj na 30km** so superzoomom - podľa súčasných dogiem o guľozemi by mali byť za 70 metrov vysokým oblúkom vody! Ak vedec propaguje zakrivenú vodu*, je to podivná vec, sú dnešní vedci herci alebo prostitútky? V každom prípade, v prednáške sú aj zaujímavé veci:
prednáška Mgr. Cyril Adamuščín:
Súvisiace články / related articles:
*Dr John D pozorovanie veterných turbín a lodí - cz, česky:
Originál nájdete tu: https://www.youtube.com/@drjohnd.9508/videos
*VIDEÁ, KDE SA PRIBLIŽUJÚ LODE A OBJEKTY NA DESIATKY KILOMETROV VÝKONNÝMI PRÍSTROJMI NESVEDČIA O ZAKRIVENÍ ZEME / ZOOMING BOATS AT DOZENS OF KM SHOWS NO EVIDENCE ABOUT SURFACE CURVATURE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/videa-kde-sa-priblizuju-lode-a-objekty-na-desiatky-kilometrov-vykonnymi-pristrojmi-nesvedcia-o-zakriveni-zeme-zooming-boats-at-dozens-of-km-shows-no-evidence-about-surface-curvature/
ILÚZIA HORIZONTU JE ZÁLEŽITOSŤOU TÝCHTO JAVOV / THE ILLUSION OF HORIZONT IS CAUSED BY REFRACTION, PERSPECTIVE, ATMOSPHERE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/refraction-perspective-atmosphere-refrakcia-perspektiva-atmosfera/
LEVEL WITH ME (2023) VYNIKAJÚCI DOKUMENT:
Poznámka Biblik: nemusíte chodiť k moru ani vlastniť superzoom, zoberte si pero, položte ho horizontálne na na stôl. Oči si dajte cca do úrovne hrany stola. Keď pero na rovnom plochom stole vzďaľujete, začína miznúť najskôr spodok a potom zmizne celé pero! Toto však nie je dôkaz, že stôl je zakrivený! Mgr. Adamuščín šíri hoaxy, po telefonáte odmietol zverejniť opravu hoaxov, ktoré šíri vo videu, opakovane tvrdil, že lode miznú za horiznontom a že to je vraj dôkaz zakrivenia a že nemáme veriť žiadnym videám ani tomu jeho videu!
*Je úplne istá vec: VODA ZAKRIVNENÁ BEŽNE NIKDY NEBUDE! HLADINA VODY JE ROVNÁ (hladina vody je rovná vo fľaši, na jazere i na mori aj v rieke, to je vlastnosť vody) MIMOCHODOM, EŠTE EXISTUJE AJ VODOVÁHA, KTORÁ VLASTNE VYUŽÍVA TENTO PRINCÍP!
Ak niekto šíri teórie o zakrivenej vodnej hladine je to buď hlupák, alebo je podplatený. Alebo mu je to jedno? Ak je vedcovi jedno, že zavádza verejnosť je to pavedec, ak vedec šíri hoaxy na objednávku je to pavedec!
 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!