HOVORY ZE ZEMĚ: PETR LUKEŠ: CHCEL SOM DOKÁZAŤ, ŽE ZEM JE GUĽATÁ

01.07.2023 15:51

HOVORY ZE ZEMĚ: PETR LUKEŠ: CHCEL SOM DOKÁZAŤ, ŽE ZEM JE GUĽATÁ

https://www.youtube.com/watch?v=aF4vlt308_A

Súvisiace články / related articles:

Michal Shark: Plochá voda = Plochá Země - krátke (CZ)
https://www.youtube.com/watch?v=R6efSLqkQw0

Ak sú gule na biliardovom stole guľaté, je guľatý aj stôl? Prečo predpokladať, že ak sa javia guľaté planéty a Slnko, že by mala byť taká aj Zem? Neexistuje žiadny horizont, všetko je to záležitosť javov refrakcia, perspektíva, atmosféra:

https://dopice.sk/rKf
Vynikajúci dokument LEVEL WITH ME (2023)
https://dopice.sk/rO9

Mohli by v telke urobiť funkčný model gule, na ktorej je zakrivená voda a celé to roztočiť 1674 km/h! Súčasná paradigma o Zemi je hoax na n-tú! A tá plynná atmosféra vo vákuu! Ach! V skutočnosti, neexistuje žiadny vesmír a nie je kam letieť, pretože existuje firmament, všetky lety do vesmíru sú hoaxy a peniaze dávajú niekde inde, prekvapuje vás to? Čo od satanistov čakáte? Zem je obrovská, s mnohým kontinetami za antarktídou. Zem pravdepodobne vyzerá ako mapa OSN, alebo google azimuthal map, alebo link tu:
    https://dopice.sk/rV7
BÝVALÝ SOVIETSKY KOZMONAUT IGOR VOLK: VO VESMÍRE SME NIKDY NEBOLI! A AK VÁM CHCE NIEKTO NAHOVORIŤ, ŽE SME TAM BOLI, TAK VÁS KLAME / FORMER U.S.S.R. ASTRONAUT IGOR VOLK: WE HAVEN'T BEEN TO SPACE (SK, ENG, RUS)
    https://dopice.sk/rSZ
    Vynikajúci yotube kanál na túto tému je Dr John D
    Ďalší kvalitný materiál - zálohujte si tie videá:
    youtube.com/@drjohnd.9508
    youtube.com/@ThePottersClay
    youtube.com/@tabooconspiracy
    youtube.com/@PaulOnThePlane
    youtube.com/@PaulOnThePlaneFE
    youtube.com/@p-brane8358
    youtube.com/@jtolanmedia1773
    youtube.com/@DITRH
    youtube.com/@scrawny2brawny
    youtube.com/@TruthIncSB

NEJDE ANI TAK O TVAR ZEME, AKO O HĹBKU LŽI / THIS NOT ABOUT THE SHAPE OF THE EARTH, BUT DISCOVERING THAT HUGE LIE (krátke video /short video SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/nejde-ani-tak-o-tvar-zeme-ako-o-hlbku-lzi-theres-not-so-important-the-shape-of-the-earth-but-to-discover-that-huge-lie/

biblik.sk/obrazky

 

NEJDE ANI TAK O TVAR ZEME, AKO O HĹBKU LŽI / THIS NOT ABOUT THE SHAPE OF THE EARTH, BUT DISCOVERING THAT HUGE LIE (krátke video /short video SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/nejde-ani-tak-o-tvar-zeme-ako-o-hlbku-lzi-theres-not-so-important-the-shape-of-the-earth-but-to-discover-that-huge-lie/



        Kozmonauti, keď vyletia hore na oblohu, tak vidia placku a nie guľu.
                     
                ZEM JE PLOCHÁ - astronaut Mirosław Hermaszewski:
                youtu.be/HjvHMxUnJFo
                   
                To si ja tak myslím, lebo aj z lietadla vidieť iba placku.
      
             
Ak by existovalo zakrivenie, každých 300 km by lietadlo muselo korigovať až 700 metrov výšky, letanie na guli by bolo problematické, podobne ako radary a navigácia rakiet. Stačilo by sa skryť za horizont (ak by existoval) a radar by nevidel! (mimochodom, horizontálny znamená vodoROVNÝ!
        Ak by Zem rotovala, stačilo by kufre naložiť do balóna a netreba letieť 10 hodín do Ameriky! Stačilo by počkať kým dorotuje! Školské teórie o Zemi a o Vesmíre sú luciferský podvod! To je výplod chorého mozgu, guľa s ohnutou vodou s atmosférou vo vákuu - koho je toto výplod?
        Neexistuje žiadny horizont, všetko je to záležitosť javov refrakcia, perspektíva, atmosféra:
        https://dopice.sk/rKf

        Všetky satelity sú pravdepodobne na balónoch, Zem je obrovské dielo veľkých Stvoriteľov, Zem je plochá, NASA odberá až 98% hélia. Je podaná žaloba na NASA za inscenovanie letov do vesmíru, sú to hoaxy! Existuje firmament nebies i firmament morí, viac vynikajúci dokument LEVEL WITH ME (2023)
        https://dopice.sk/rO9
        Všetky tzv. vesmírne lety sú podvod, rakety robia oblúk a dojde im palivo, potom nasleduje strih a kamera v tvare rybieho oka robí ilúziu guľatosti:
        https://dopice.sk/rLX
        Ešte aj ISS je podľa dostupných informácií záležitosť dvoch lietadiel B2! NASA má 65 miliónov dolárov na deň, je to disneyland! Verili ste niekedy, že to trápne pokrivené svetlo je vesmírna stanica?
     
               Vlastne Zem je ten vesmír, za súčasne známou zemou sú ďalšie kontinenty, Zem je obrovská, je to dielo veľkého Nebeského Otca, Zem je nepredstaviteľne obrovská! ET - extra terrestrial - z ďalších zemí. Okolo Zeme a pod morom je firmament, Zem určite bežne nie je možné len tak ľahko opustiť! Nedávno bol objavený firmament morí - ani pod morom nie je možné s ponorkou ísť ďalej kôli firmamentu (a takisto je to aj na nebi) hovorí o tom vedec skúmajúci oceány, je to v tom dokumente LEVEL WITH ME (2023)
            Rakety nemôžu letieť do vesmíru, celé je to show a peniaze idú inde!
            Všetky rakety robia oblúk a dojde im palivo - sledujte tie oficiálne videá Starlink atď.
            Ešte pár desaťročí dozadu sa v škole žiaci učili o plochej Zemi! Staroveké civilizácie a staré knihy (aj Tisíc a jedna noc) učia o plochej, nerotujúcej Zemi s lokálnym Slnkom a nebeskými sférami krúžiacimi okolo! Sadnite do lietadla a pozrite sa, ako blízko je Slnko! Určite nie je vzdialené milióny kilometrov, je to niečo, čo sa javí byť veľmi blízko!
            Ak máte napr. chemtrail dlhý od horizontu k horizontu, tiež sa javí ako oblúk, svetlo sa ohýba:
            youtu.be/mZC8MPnUexI
            študujte youtube kanál Dr John D

            ASTRONAUT HERMASZEWSKI O ZEMI: JEST PLOSKA!
            youtu.be/HjvHMxUnJFo

            ASTRONAUT VOLK: VO VESMÍRE SME NIKDY NEBOLI, AK NIEKTO HOVORÍ, ŽE SME TAM BOLI, TAK VÁS CHCE OKLAMAŤ!
            youtu.be/E0g2jPuN2Kg
            

Všetky tieto nezmysly o plochej zemi a ďalšie hlúposti idú v súlade so zámerom satana a jeho snahy o debilizáciu ľudstva.

Nezmysel je guľa s plynnou atmosférou vo vákuovom vesmíre točiaca sa 1.674 km/h, niekto raz napísal, že školský model Zeme drží pohromade iba silou stupidity poslucháčov! Guľatá Zem je maximálna absurdita, všetky praktické pozorovania svedčia na plochú Zem, pozri nižšie tie youtube kanály, zvlášť si nájdi yotube kanál Dr John D
Stačilo by si uprostred mora predstaviť bazén dlhý 30 km. Mal by mať cca 70 vysoký metrový oblúk vody! (Pozri si earth curvature calculator) To isté lietadlá, piloti alebo autopilot by musel korigovať výšku, ale neexistuje žiadny dôkaz, že žijeme na guli, celá paradigma resp. celá školská náuka o Zemi a vesmíre je hoax!
Lode sú kompletne viditeľné aj na viac ako 30 km
Ak niekto verí na zakrivenú vodu, potom popiera existenciu vodováhy. Zakrivená voda je hoax, voda je rovná a Príroda dobre vie, prečo!
VIDEÁ, KDE SA PRIBLIŽUJÚ LODE A OBJEKTY NA DESIATKY KILOMETROV VÝKONNÝMI PRÍSTROJMI NESVEDČIA O ZAKRIVENÍ ZEME / ZOOMING BOATS AT DOZENS OF KM SHOWS NO EVIDENCE ABOUT SURFACE CURVATURE (SK, ENG)
https://dopice.sk/rM4
Ilúzia horizontu je záležitosť týchto javov:
https://dopice.sk/rKf

Neexistuje žiadny horizont, je chybou nazdávať sa, že ak vidíme nebeské telesá ako guľaté, že by mala byť preto taká aj Zem.
Študuj videá raketoplánov a Starlink, žiadny neletí do vesmíru, robia oblúk a dojde im palivo. Potom nasleduje strih a kamera v tvare rybieho oka, čo robí ilúziu zakrivenia povrchu pre divákov

HOVORY ZE ZEMĚ:  

JAROSLAV DUŠEK - ÚLOHA ČLOVEKA VO SVETE
https://www.youtube.com/watch?v=CEX6oWbWEjk

HOVORY ZE ZEMĚ - Jel jsem umřít na Ukrajinu - Jan Šafařík
https://www.youtube.com/watch?v=o5P88kC7UqI

HOVORY ZE ZEMĚ - Tak trochu jiná prána - Eva Hajduková, Lucie Ponikelská / BRETHARIAN's CV (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/hovory-ze-zeme-tak-trochu-jina-prana-eva-hajdukova-lucie-ponikelska-bretharians-cv/

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!