I.P: NEUMYVAKIN: VNÚTORNÉ UŽÍVANIE SÓDY AKO PREVENCIA A AJ PRI ŤAŽKÝCH ONKOLOGICKÝCH OCHORENIACH (AKTUALIZOVANÉ 6.7.2021)

05.07.2021 16:44

Dr. Ivan Pavlovič Neumyvakin (*7.7.1927 † 22.4.2018), cit. z jeho knihy ŽIJTE DLOUHO, ŽIJTE AKTIVNĚ:  https://www.biblik.sk/news/tip-na-knihu-books-we-like-i-p-neumyvakin-zijte-dlouho-zijte-aktivne/

Poznámka Biblik:

SÓDA MUSÍ BYŤ DEKLAROVANÁ AKO VYROBENÁ BEZ HLINÍKOVÝCH ZLÚČENÍN, k dostaniu napr. bio obchody, príp. stránka chloritansodny.sk. Odporúčam však nájsť sódu vo farmaceutickej kvalite!

"Doporučujem rozpustiť sódu v horúcej vode (asi 70-80 stupňov) alebo v mlieku, ľahko ochladiť (cca na 45-50 stupňov) aby ste sa nespálili a piť 20-30 minút pred jedlom. Práve tento spôsob umožní získať taký efekt, ktorý nie je možné dosiahnuť inými prostriedkami. Na užívanie sódy je treba si zvykať postupne. Najpr 1/4 čajovej lyžičky na pohár horúcej vody, ďalší deň 1/3, po dvoch až troch dňoch 1 zarovnanú čajovú lyžičku a až potom kopcovú.

Tento spôsob sa doporučuje nielen ako prevencia, ale obzvlášť na dosiahnutie liečebného účinku (2-3 krát denne 20-30 minút pred jedlom). Piť sódu je možné iba na lačno, teda na prázdny žalúdok. Mimochodom, prebytok sódy sa vylučuje nezávisle na našej vôli a pri tom ešte preplachuje ľadviny. Kontraindikácie nie sú známe.

Pretože celý život okysľujeme organizmus, užívaním 1 čajovej lyžičky sódy na pohár horúcej vody ráno a večer robíme prevenciu mnohým zdravotným problémom. Sódu môžete užívať aj s mliekom. Je známe, že sa studené mlieko ťažko spája s ľudskými bunkami vzhľadom k cudzorodosti a zložitosti jeho molekúl, preto sa považuje za škodlivé (okrem kvasených mliečnych výrobkov) Ale horúce (nie však vriace) mlieko so sódou napomáha lepšiemu vstrebaniu sódy v črevách a pri reakcii s mliečnymi aminokyselinami sa vytvárajú sodíkové soli aminokyselín, ktoré sa lepšie než samotná sóda vstrebávajú do krvi, čím sa zvyšujú zásadité rezervy organizmu. Sóda normalizuje pH organizmu, napomáha dokončiť oxidáciu nespracovaných zbytkov potravy, tým skôr ešte popri užívaní peroxidu vodíka, obnovuje všetky biochemické a energetické procesy v tele. Ešte by som rád dodal, že sóda, ako zásaditá látka je základom krvnej plazmy. To je dôvod, prečo záchranári kôli obnove všetkých systémov tela zavedú do žily 5-8% roztok sódy. Podľa mojich skúseností je možné aplikovať až 20% roztok sódy.

Je zistené, že pri onkologických ochoreniach, ktoré môžu vzniknúť iba v prekyslenom organizme, sa príjmom sódy začínajú vstrebávať nádory. V tomto prípade je treba na začiatku užívať 1 zarovnanú čajovú lyžičku ráno a večer po dobu 3 dni, neskôr kopcovú čajovú lyžičku 2-3 krát denne. V ťažkých prípadoch užívame 2 kopcové čajové lyžičky sódy 3x denne. Vždy však nalačno, 20-30 minút pred jedlom. Po zlepšení zdravotného stavu je možné dávku znížiť. Kontraindikácie nie sú známe. Užívať sódu je možné po celú dobu života. Sódu rozpúšťajte v 70-80 stupňov horúcej vode. Ale nikdy nie v studenej vode!

Za účelom udržania pH organizmu na fyziologických hodnotách sa tiež doporučuje periodicky robiť 2-3 krát týždenne klystýry 1x za deň. 1 polievkovú lyžicu na 1-1,5 litra teplej vody. Má to veľmi dobrý ozdravný účinok.

Alkalizácia organizmu pomocou sódy alebo rozpustenie všetkých škodlivých usadenín napomáha odstráneniu všetkých problémov s pohybovým  aparátom (osteochondróza, osteoporóza, dna, reumatizmus), s kameňmi v pečeni, ľadvinách a močovom mechúre. Týka sa to aj vylučovacieho systému: ľadviny sa fakticky preplachujú, sóda obnovuje funkciu celého fermentačného a hormonálneho systému, tráviacich štiav, ktoré ako som sa už zmienil, v kyslom prostredí fungovať nemôžu." I.P. Neumyvakin, cit. z knihy ŽIJTE DLOUHO, ŽIJTE AKTIVNĚ (str.130-132) https://www.biblik.sk/news/tip-na-knihu-books-we-like-i-p-neumyvakin-zijte-dlouho-zijte-aktivne/

 

AKTUALIZÁCIA 6.7.2021:

AKO LIEČIŤ RAKOVINU, VYSOKÝ TLAK A CHOLESTEROL - Dr. Leonard Coldwell video ANGLICKY+CCtitulky:

https://www.biblik.sk/news/ako-liecit-rakovinu-vysoky-tlak-a-cholesterol-dr-coldwell/

MOŽNOSTI LIEČBY RAKOVINY A ĎALŠÍCH CHORÔB:

 
VÝHODY A RIZIKÁ UŽÍVANIA SÓDY:

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme Vás o podporu našej práce / Please support or work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

Ď A K U J E M E

T H A N K  Y O U