IDE SA DISKUTOVAŤ O TOM ČI OČKOVANIE PROTI KORONAVÍRUSU BUDE POVINNÉ

30.07.2020 15:15

Odborníci budú diskutovať o tom, či očkovanie proti novému koronavírusu bude povinné alebo odporúčané. Prehodnotia parametre vakcíny, jej profil aj reakcie na vakcínu v populácii. Na sociálnej sieti to uviedlo Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR https://www.hlavnespravy.sk/odbornici-budu-diskutovat-tom-ci-ockovanie-proti-covid-19-povinne/2247104

top koment:

Môžu si diskutovať o povinnom očkovaní tak pre svojich psov! Človek nie je ich pes, očkovanie z princípu nikdy nemôže byť povinné, ináč by to bol fašistický štát.

V súčasnosti v prípade očkovania detí funguje taký teror, že dieťa musí mať pediatra. Ale pediater ho nechce zobrať, ak ho rodičia nechcú očkovať. Potom sa rodičia boja, či im dieťa nezobere sociálka, lebo niekedy majú problém vôbec nájsť pediatra! Takto sa robí na rodičov nátlak, aby im dali súhlas na poškodenie svojho dieťaťa cez vakcínu. Mnohí podľahnú, ja hovorím, že očkovanie len cez moju mŕtvolu, neexistuje žiadna alternatíva, očkovanie=poškodenie človeka, sám by som nedal nikdy očkovať ani domáce zviera, ešte aj od toho sa môžete nakaziť!
Pravdepodobne podobný teror a nátlak ako sa teraz vyvíja na rodičov, ktorí odmietajú vakcíny, sa využije s Covidom.. Zákon bude niečo predpisovať a kto nebude očkovaný, bude terorizovaný, podobne ako tie špiny terorizujú rodičov teraz. Lebo ani deti ani dospelí NEPOTREBUJÚ ŽIADNE VAKCÍNY! Imunitný systém človeka je Bohom stvorený dokonale, nič ho nepotrebujete vakcínou učiť. Jedine ho môžete cez očkovanie poškodiť a o tom to je - poškodiť mozog a podťať imunitu, zbaviť vás moci, vyvolať Ne-moc. Okrem Kristovho citátu "ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA ALE CHORÍ" (Matúš 9:12) viac nepotrebujete o očkovaní nič vedieť a ak vám zostala štipka citu, injekciám sa budete vyhýbať oblúkom. Očkovanie poškodzuje ľudí aj zvieratá, očkovanie je satanská zvhrlosť a jeden z najväčších podvodov v dejinách, ktorému pomaly ale isto ľudia prestávajú veriť, tak ich chcú znásilňovať. Aby vyvolali v hlavách spodiny ilúziu potreby očkovania, v telke dávajú správy o strašných pandémiách a mýty o tom, ako očkovanie zachránilo svet pred strašnými chorobami. Tak sa robí reklama očkovaniu - veď ste to videli s Covidom, je to reklama na očkovanie

 

Poznámka Biblik:

zdá sa, že očkovanie a následný čip, nejaké tetovanie alebo implantát môžu byť tým znamením šelmy zo Zjavenia Jána 13. kap.

Očkovanie a digitálna ID (čip alebo určitá známka na čele, príp. čiarový kód/čip na ruke) by mohli byť pasom pre slobodný pohyb, očkovaný môže byť braný ako bezpečný, nikto ho nebude nútiť nosiť rúško ani ho obmedzovať v pohybe. Ak by sa zrušila hotovosť, k čomu ten podvod s koronavírusom silno ľudí tlačil, tak potom predpokladám zároveň zavedenie unikátnych identifikátorov, tetovaní, čipov alebo implantátov - kôli bezpečnosti, veď viete... Kto sa bojí koronavírusu a nechá sa zaočkovať, presne tým sa môže začať skutočná pandémia. Dnes sa deti bežne nakazia mupsom alebo čiernym kašľom cez vakcínu, poznáme prípady, kedy po očkovaní dostali dospelí tetanus. Očkovanie je ideálny nástroj na vyvolávanie chorôb a zároveň teda sa takto v médiách môžu presadzovať vakcíny. Ľudí nakazia tou vakcínou a potom zdôrazňujú, aké je očkovanie dôležité, pozrite, hovoria o tom lekári, ktorí to videli v praxi:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/