INENOVINY.SK: NEMOCNICE ZAPLAVUJÚ OČKOVANÍ, MÉDIÁ MLČIA (+GRAFY NCZI) (+Poznámka Biblik: Je veľa chorých očkovaných, ktorí zatiaľ zvládajú chodiť do roboty, zatiaľ...

09.11.2022 14:15

inenoviny.sk

"Keď sa tak neočkovalo a pribúdali pozitívne COVID prípady média každú minútu strašili verejnosť počtami novo pozitívnych. Teraz, keď je viac očkovaných ako neočkovaných hospitalizovaných, média mlčia. Vedia prečo, majú tých istých akcionárov ako farma firmy…"

Viac tu+Grafy NCZI:

https://www.inenoviny.sk/nemocnice-zaplavuju-ockovani-media-mlcia/

TOP KOMENT INENOVINY.SK:

"Medzi tzv. nezaočkovaných sa počítajú aj tí, ktorým uplynulo 180 a viac dní od posledného pichu. To v grafoch nevidno a pritom to výrazne skresľuje výsledok – nevieme, koľkí sú naozaj nezaočkovaní a nikdy nemali ani jeden pich a koľkí „nezaočkovaní“ majú imunitu zničenú injekciami."

Poznámka Biblik:

Je veľa chorých očkovaných, ktorí zatiaľ zvládajú chodiť do roboty a zatiaľ nie sú v nemocnici. Ale začína im to dochádzať! Sú stále chorí a ľudia, čo s nimi robia už od nich počúvajú:
"To mám z toho očkovania!" - už to sami očkovaní hovoria, že im zdravie poškodilo očkovanie!
Pochopili to, (snáď) a ak to prežijú, dobre si rozmyslia, či uveria tej lži, že očkovanie chráni! V praxi, tam kde sa rozšíri očkovanie vidíme iba choroby a smrť! Náboženstvo pomýlených lekárov, vyškolených v starých dogmách však stále tvrdí: "Očkovanie chráni!" aj keď realita je úplne opačná, očkovanie=choroby a smrť! Vlastne, lekári dnes nie sú vedci, ale tvrdí náboženskí fanatici, ktorí neváhajú obetovať človeka a vpichovať jedovaté injekcie (KAŽDÁ vakcína je jed)

Očkovanie je podvod od samého začiatku!
Očkovanie ako také je odjakživa depopulačná a selektívna agenda, s určitým cieľom - dnes depopulácia a kontrola myšlienok, v minulosti nástroj na zvýšenie ceny otroka - ak otrok očkovanie prežil, bol silná nátura. Alebo za čias Napoleona - ako selekcia húževnatých vojakov - tí, ktorí prežili kiahne sa v ťažkých podmienkach vojny len tak nezložia! Preto, z hľadiska satanského generála, ktorý hrá šach so živými figúrkami môže byť výhodné nakaziť cez vakcíny všetkých ľudí chorobou, aby si vybral iba tých, čo potrebuje a ostatní ho nezaujímajú - vyhodí ich z hracieho poľa ako figúrky, vojnovému štváčovi je jedno, že očkovaním vždy poškodí a zabije veľa ľudí!
Očkovanie je chorý a zvrátený princíp vpichovania choroboplodných zárodkov - v podstate ide vždy o nakazenie človeka chorobou! (v režimoch, ktoré ešte potrebovali ľudí, napr. socializmus, fašizmus je možné použiť očkovanie ako nástroj eugeniky, ale tiež zároveň ako nástroj na vytvorenie vládnucej triedy - elita, ktorá sa nebude očkovať má vyššie šance na telesné a duševné zdravie a sebarozvoj, zbytok očkovanej populácie, zaplavovaný chorobami, problémami a nežiadúcimi očkovania má iné starosti ako podnikanie a politiku)
Keď príde skutočná choroba, vakcína samozrejme nechráni, pretože choroby sú otravy (CHOROBA=OTRAVA, NEDOSTATOK ALEBO INÉ POŠKODENIE - cit. Dr. JOHANN LOIBNER)
Vynikajúca prednáška Dr. JOHANN LOIBNER - HISTÓRIA OČKOVANIA:

https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/


 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU