INFOVOJNA.BZ: ORBÁN TVRDÍ, ŽE AK BUDE EU POKRAČOVAŤ V SANKCIÁCH, ZNIČÍ TO EKONOMIKU. MALI BY SME FINANCOVAŤ MIER, NIE VOJNU NA KTOREJ ZARÁBA SOROS (+Poznámka Biblik: Sankcie sú neoprávnené, podobne falošná zámienka ako Covid!

10.06.2022 13:51

"Maďarský premiér tým zrejme poukázal na fakt, že poskokovia Sorosa v štátoch EÚ a eurobyrokrati svojou protiruskou hystériou slúžia americkému milardárovi na presadzovanie jeho agendy, z ktorej ťaží po finančnej stránke. Sorosova Nadácia otvorenej spoločnosti totiž plánuje na Ukrajine obrovské investície. Viac v článku TU. „Za touto vojnou je naliehavá potreba rodiny Bidenovcov zakryť kolosálne sprisahanie a veľmi závažné zločiny, ktoré spáchali Joe a Hunter a ich komplici. Správy o ich účasti na prítomnosti amerických biolaboratórií na ukrajinskom území, ktoré spolufinancoval Soros, na aktivitách firmy Barisma, na Obamovom a Clintonovom peňažnom kruhu potvrdzujú obrovský, škandalózny konflikt záujmov, ktorý by sám osebe stačil položiť si otázku: v mene koho hovorí Joe Biden? Hovorí, aby chránil záujmy Spojených štátov, alebo aby zakryl zločiny, ktoré spáchal on a jeho syn? Hovorí ako prezident Spojených štátov alebo ako bábka v rukách Deep state a globalistickej kabaly?,“ uviedol bývalý apoštolský nuncius v USA, arcibiskup Carlo Mariu Viganò" ZDROJ: INFOVOJNA.BZ: https://www.infovojna.bz/article/video-ak-bude-eu-pokracovat-v-sankciach-proti-rusku-europsku-ekonomiku-to-znici-mali-by-sme-financovat-mier-a-nie-vojnu-na-ukrajine-ktoru-podnecuje-a-zaraba-na-nej-soros-vyhlasil-orban

Poznámka Biblik: pre prístup na stránky infovojna použite napríklad croxyproxy.com alebo TOR BROWSER.

Vlastne táto umelo vyvolaná vojna je iba pokračovaním scénára s pandémiou a zámienka na lockdowny, ktoré môžu byť pre zmenu vyvolané týmito deštruktívnými sakciami! Sankcie sú neoprávnené, podobne falošná zámienka ako Covid! Európa skrátka nemôže ceriť zuby na Rusko, sankcie EU proti Rusku sú určené na potopenie Európy. EU to je vlastne 51. štát USA, pre USA zaujímavý iba v troskách, aby dlhodobo upadajúce USA mohli ísť zase niekde "pomáhať". (rozumej parazitovať a predĺžiť si tak svoju parazitickú existenciu, ktorá je v princípe deštruktívna a potrebuje krízy a vojny!) USA pod vedením pedofila Bidena a EU v súčasnej podobe je zločinecký fašistický spolok! V politike je najvyšší záujem národný záujem, ak politici tvrdia, že európsky a konajú dlhodobo proti národu, je potrebné ich odstrániť! Dosť bolo vašich trápnych scénárov, ak paktujete s fašistami a podporujete vojnu dodávaním zbraní ukrofašistom, ste zločinci! Covid aj táto cielene vyprovokovaná vojna, to je špinavá hra, kde ako figúrky na šachovnici používate živých ľudí! Koho ciele plníte a koho špinavú hru že to hráte?

STARÁ ZNÁMA KARIKATÚRA GEORGE SOROS, známy killantrop:

https://www.biblik.sk/obrazky/#george-soros-chobo-jpg1

 

_______________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.