INŠTITÚT LEVA XIII. / INSTITUTE OF LEO XIII. (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: dve osoby rovnakého pohlavia sú taká istá rodina ako je dnes Slovensko s fľandrou a s touto fašistickou chuntou suverénnym štátom (DOPLNENÉ)

28.07.2022 13:06

INŠTITÚT LEVA XIII. / INSTITUTE OF LEO XIII. (SK, ENG) (+Poznámka Biblik)

Slovensky - SK:

https://www.instituteofleoxiii.org/

-už v roku 2012 dal štát pol milióna eur na podporu tzv. neziskových organizácií súviacich s LGBT:

https://www.instituteofleoxiii.org/content/in%C5%A1tit%C3%BAt-leva-xiii-odovzdal-premierovi-v%C3%BDzvu-stop-financovania-homo-loby

Poznámka Biblik: zmyslom LGBT je podľa môjho názoru rozbiť základné ľudské práva a privilegovať určité skupiny občanov, čo sú satanské a fašistické tendencie. Základné ľudské práva platia pre všetkých, aj v čase pandémií, vojen a stále platia aj pre homosexuálov. Nie je potreba priznávania osobitých práv osobitým skupinám, rovnako, ako nie je potreba odstraňovať základné ľudské práva v čase pandémie. Ak sa to deje, sú to trestné činy a dnes sa fašizmus pokúša o uznanie a legalizáciu tak, že ho pod rôznymi zámienkami podporujú predstavitelia štátu! V každom prípade sa jedná o trestnú činnosť a ani pandemické hry ani podpora tzv. homoaktivít neostane bez odozvy, možno, ak by na Slovensku bolo viac moslimov alebo viac ľudí uvedomujúcich si potrebu odstránenia takýchto politikov, politici by sa báli ľudu. Nemohli by vychádzať len tak na ulicu títo páchatelia neprávostí, hrozil by im lynč!

Akákoľvek podpora LGBT pôsobí deštrukciu štátu, pretože tam, kde majú dve osoby rovnakého pohlavia možnosť uzatvárať štátom uznávané partnerstvá, právo nazývať sa rodina či dokonca právo vychovávať dieťa, nastáva z dlhodobého hľadiska odstránenie rodiny a tým pádom aj odstránenie štátu. To je útok na rodinu, doslova stiahnutie tradičnej rodiny z obehu, t.j. stiahnutie rodiny a tým pádom aj celého štátu ku dnu... LGBT je útok na štát, je to hra, podobne ako sa hrala hra, že ľudské práva neplatia v čase tzv. pandémie, išlo o to zistiť, či vôbec občania majú nejaké hranice a zistilo sa, že väčšina občanov žiadne nemá a je možné ich donútiť chodiť štvornožky a s maskou psa ak vláda zavelí na pochod! (Nech sa tieto maskované zvieratá nepohoršujú, ak vidia na pochode homokreatúr podobné scénky) Iba v štátoch s väčšou koncentráciou ušľachtilých ľudí ako napr. Anglicko nebolo možné tieto pandemické hry hrať! Človek sa nemôže človekom len tváriť, ale aj človekom byť a to znamená, že určité hodnoty sú nemenné! Ale to niektorí nepochopili ani v čase kriticky dôležitého referenda, oni ani nevedia tieto hovädá, či rodinu a manželstvo tvorí výhradne muž a žena, nemajú v tom jasno! (dve osoby rovnakého pohlavia sú taká istá rodina ako je dnes Slovensko s fľandrou a s touto fašistickou chuntou suverénnym štátom - to je iba akože štát, je to iba niekoho hra na štát s katastrofálnymi dôsledkami pre občanov. V skutočnosti však bohužiaľ Slovensko nie je žiadny skutočný štát). Nevyjde v poriadku dieťa z takého prostredia, kde ho vychovávali dvaja muži alebo dve ženy. Už tam, kde dieťa vychováva napríklad len mama bez otca, je cítiť, že otec chýba, tie deti sú určitým spôsobom porušené. Dve osoby rovnakého pohlavia nikdy nie sú rodina a preto, že rodinou od prírody nie sú, nemajú prirodzenú možnosť na počatie dieťaťa a preto by už vôbec nemali mať právo dieťa získať!

 

ENGLISH:

INSTITUTE OF LEO XIII.

https://www.instituteofleoxiii.org/en

 

Biblik.sk

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU