IVAN PAVLOVIČ NEUMYVAKIN: VNÚTORNÉ UŽÍVANIE SÓDY (AKTUALIZOVANÉ 3x)

03.06.2021 10:55

Hlavná zásada: Sóda musí byť kvalitná a bez hliníka, kvalitnú sódu je možné lacno kúpiť napr. tu.

DÔLEŽITÉ: po užití sódy najmenej 30 minút nejesť!
Na tento účel odporúčame sódu vo farmaceutickej kvalite.

- - -

Sóda sa musí užívať presne podľa tohoto návodu. Iba vtedy sa dosiahne žiadaný liečebný efekt. Na sódu je dobre privykať si postupne. Preto je lepšie začať s menšími dávkami t.z 1/4 čaj. lyžičky, neskôr 1/2 č.l. a za pár dní jednu zarovnanú čajovú lyžičku.

Do pohára dáme sódu a zalejeme horúcou vodou. Voda musí mať od 70-80 stupňov. Necháme vychladnúť na 45-50 °C a vypijeme.

Sódu pijeme zásadne vždy nalačno - aspoň 2 hodiny po jedle a po užití ju necháme pol hodinu pôsobiť. Teda potom pol hodinu nejesť a nepiť.

Tento spôsob sa doporučuje nielen ako prevencia ale aj na dosiahnutie liečebných výsledkov. Nakoľko celý život organizmus okyseľujeme, užívaním sódy robíme prevenciu mnohým zdravotným problémom. Sóda normalizuje pH organizmu. Obnovuje všetky biochemické a energetické procesy v tele. Sóda ako zásaditá látka je základom krvnej plazmy. Užívať sódu môžeme po celý život.

___________________________________________________________________________________

Poznámka Biblik: užívanie sódy horeuvedeným spôsobom podľa dostupných informácií 1-3x denne. Postupne zvyšovať dávky na max. 1 zarovnanú čaj. lyžičku. Piť podľa potreby a pozorovať, ako sa cítite.

Možno ako prevencia 1x denne môže stačiť, v prípade liečby chorôb 3x denne. Údajne pán doktor Neumyvakin užíval 2x denne ráno a večer zarovnanú čajovú lyžičku až do konca života. Sóda je vlastne soľ, telo soli veľmi potrebuje,  soli sa nikdy nebáť  (Soľ je dobrá. Marek 9:50, Lukáš 14:34) Teda prirodzená čistá kvalitná soľ je dobrá, ale pamätať, že všetkého veľa škodí. Takže najskôr postupne vyskúšať ako človeku bude robiť najnižšia dávka. Ak dobre, tak môže podľa vlastného uváženia postupne dávku zvyšovať a pozorovať reakciu.

Z dostupných informácií na internete vyzerá byť zaujímavá možnosť pridávať sódu do klystíru. Internetový zdroj tu, verzia pre tlač nižšie:

Soda Liečba Neumyvakin.docx

 

AKTUALIZÁCIA 1: napr. v prípade tvorby povlaku na zuboch alebo zubného kameňa - už takýto signál podľa mňa jasne napovedá, že ide o nadmerné množenie určitej mikroflóry. Teda, obyčajný povlak na zuboch alebo zubný kameň môže byť signálom, že prostredie v organizme vyhovuje množeniu určitých organizmov, z čoho neskôr môžu vziknúť vážnejšie problémy. Detaily ako povlak na zuboch, lupiny, svrbenie kože, vyrážky, alergie, opakujúce sa problémy a choroby a ďalšie varovné signály tela - si to treba všímať a ak sa u Vás objavujú, rýchlo začnite meniť životosprávu a spôsob myslenia. Plesne, baktérie, kvasinky - objavujú sa ako následok vhodného, obvykle pokazeného prostredia. Podľa mnohých odborníkov a lekárov baktérie a patogény sami o sebe nie sú príčinou ničoho - objavujú sa tam, kde je pre ne vytvorené prostredie. Zaujímavý dokument (anglicky) nájdete tu:

https://www.biblik.sk/news/na-com-je-zalozeny-podvod-s-pandemiou-the-basis-of-the-pandemy-fraud/

-  posledných cca 30 minút dokumentu odhaľuje fascinujúce detaily procesov v ľudskom tele, pre mňa sú to dôkazy ohromnej Božej inteligencie, ktorá v každom okamihu vytvára a pretvára ľudský organizmus:

Čo sa týka vírusov - vírusy sú vlastne výlučky poškodených buniek. Ak je prostredie otrávené jedmi, chemikáliami, strachom, smútkom alebo iným nesprávnym myslením, vysokointeligentný detoxikačný (alebo blokačný mechanizmus doterajšieho nesprávneho spôsobu života/myslenia) sa spustí tým, čomu dnes hovoríme choroby, baktérie alebo vírus. V prípade tzv. "vírusu" otrávené alebo iným zásahom poškodené bunky začnú vylučovať poškodenú DNA a takto sa čistia. Ak sa jedná o čistenie v oblasti pľúc, prudká detoxikácia niekedy vyvolá tzv. "efekt mydlových bublín", preto pri chrípke sa objavujú niekedy problémy s dýchaním. Zaujímavé krátke video s českými titulkami od Dr. Thomas Cowan nájdete tu:

https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/

 

AKTUALIZÁCIA 2:

V príp. rakovinového ochorenia 3x denne na prázdny žalúdok jednu kopcovú čajovú lyžičku sódy zaliať 70-80 stupňovou vodou.

Nechať vychladnúť na 45-50 stupňov a vypiť.

Potom minimálne 30 minút nič nejesť.

Týmto spôsobom užívať sódu max. 2 týždne, potom sa zníži dávka na zarovnanú čajovú lyžičku ráno a večer.

 
AKTUALIZÁCIA 3:
 
 
 
Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU