IVERMECTIN - ĎALŠIA ANTIPARAZITÁLNA LIEČBA PRI LIEČBE TZV. COVIDU / IVERMECTIN - ANOTHER ANTIPARASITICS FOR COVID TREATMENT (SK, ENG)

14.12.2020 16:23

Po 100% úspešnej liečbe tzv. Covidu (Dr. Stella Immanuel tu a tu) liekmi HYDROXYCHLOROCHÍN (antiparazitikum) AZITROMYCÍN (antibiotikum) a ZINOK (esenciálny minerál) sa pri liečbe tzv. Covidu objavuje ďalšie antiparazitikum: IVERMECTIN (čl. servera HS je tu)

Nakoľko oficiálne žiadne vyšetrovanie neprebieha, dodnes presne nevieme, čo to ten tzv. Covid je. A určite nemôžeme vylúčiť ani teroristický útok, alebo  rozprašovanie z lietadiel :

https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-toxic-city-jpg

Iba hlavný hygienik a vláda určite vie, že na to platí lockdown, rúško, buzerácia, rozvracanie štátu a iné totálne nezmysly! Ak sa im a takýmto pseudoopatreniam budú ľudia podrobovať, sami zalievajú a prihnojujú semienko fašizmu!

Štát môže aj v prípade skutočnej pandémie (ktorá tu doteraz ale nebola) zabezpečiť normálne fungovanie a vydávať odporúčania namiesto nariadení. Pretože o svoje zdravie sa rád starám sám, nepotrebujem, aby mi niekto prikazoval, čo mám robiť. Vaše zdravie je vaša vec, nie vec ... ani hlavného hygienika! Je veľmi úbohé, že vôbec na svete existuje národ, ktorému môže niekto nariadiť očkovanie, rúška, rozostupy a iné zhovadilosti! Na jednej strane je to tiež vizitka duchovnej úrovne jednotlivca. V ďalšom kroku, ako výsledok tejto duchovnej biedy, je pristúpenie na nejaký lockdown! Ak teda funguje lekáreň a supermarket, môže fungovať aj reštaurácia a iné obchody. Lebo nie je to vírus, čo zabíja! Tento takzvaný vírus je veľmi dobre liečiteľný! Vôbec nebolo treba ani zatvárať školy, ani žiadne iné "opatrenia" ktoré slúžia ako možný spôsob nakazenia (testy) alebo na množenie patogénov (rúška). Rúška môžu spôsobiť respiračné infekcie a môžu mať vážne následky. Teda, celkovo rúška nie sú riešenie, budeme musieť čochvíľa riešiť tie následky nosenia rúšok!

Úžasná veta, ktorú som počul od svojej známej: "Rúšok nás zbaví len vakcína!" Odpovedal som, že vakcínu na zbavenie sa rúška nepotrebujem, pretože odmietam každé očkovanie a rúško nenosím.

Ešte uvedieme názor človeka, ktorý má dve vysoké školy. Pýtal som sa ho, či mu nevadí, že nasadením rúška podporuje fašizmus. Odpovedal, že fašizmus nie je až taký zlý, lebo fašizmus robil poriadok s cigáňmi a židmi! Vôbec nechápe, že konečné riešenie fašizmu je nadvláda istej skupiny ľudí a totálne zotročenie sveta a úplná strata slobody jednotlivca!

- - -

ENGLISH:

Dr. Stella Immanuel informs about the 100% successfull treatment of so-called Covid (Dr. Stella Immanuel videos here and here) Dr. Stella Immanuel uses HYDROXYCHLOROQUINE (antiparasitics) AZITHROMYCINE (antibiotics - ZITHROMAX) and ZINC (essential mineral)

Today, the slovak news server hlavnespravy.sk wrote article about the another antiparasitics as a Covid treatment - IVERMECTIN. For further information in your language please Google:

"IVERMECTIN COVID TREATMENT"