Jaroslav Dušek a MUDr. Jan Vojáček - 99 % genetické informace je nelidského původu (a ešte inf. o črevách) ZAUJÍMAVÉ KRÁTKE VIDEO +Poznámka Biblik: LIEČBA CHRONICKÝCH A PSYCHICKÝCH CHORÔB

29.07.2022 11:45

Jaroslav Dušek a MUDr. Jan Vojáček - 99 % genetické informace je nelidského původu (a ešte inf. o črevách) ZAUJÍMAVÉ KRÁTKE VIDEO +Poznámka Biblik: LIEČBA CHRONICKÝCH A PSYCHICKÝCH CHORÔB

Jaroslav Dušek a MUDr. Jan Vojáček:

99 % genetické informace je nelidského původu (a ešte inf. o črevách)

https://www.youtube.com/watch?v=Y1t0u7R2pBE

Poznámka Biblik: keď vidím niektorých ľudí blúdiacich ako mátohy po uliciach, rozmýšľam, či sú vôbec ľudského pôvodu a myslím si, že prehĺbenie odľudštenia urobili nové vakcíny. Mnohí navonok ako ľudia vyzerajú, ale sú iní, niektorí majú tak zvláštne oči, akoby ani nemali dušu. Zvláštnosti v očiach a očnej dúhovke som si všimol u schizofrenikov a emočne silno nestabilných ľudí vykazujúcich určité patológie v správaní. V očiach mali niečo, čo je dosť odlišné od očí bežného človeka, stručne povedané, príde mi zle, keď sa im pozriem do očí. Skúsim to popísať len pocitovo: u normálneho človeka, keď sa mu pozriem do očí, je možné sa akoby o niečo oprieť - niečo tam stále je. U niektorých psych. chorých ľudí je tam však namiesto toho akýsi neprirodzený "chlad", nedá sa na to pozerať, je mi z toho zle, akoby tam neboli vôbec žiadne hranice, akoby tam ten človek už ani vôbec nebol... Napríklad lekár-psychiater, ktorý niekoľko hodín denne intenzívne pracuje s psych. pacientami, má oči pacienta, vyzerá ako psychicky narušený jedinec. Ale to sú moje subj. pozorovania, netreba z toho robiť žiadne závery. Čo je však objektívny fakt, že ľudia so sklonom k psych. chorobe častokrát vykazujú veľmi vážne tráviace problémy:

"Hrubé črevo tvorí 95% serotonínu, mozog iba 5%. (dopamín - pomer tvorby dopamínu črevo mozog 50:50) Všetko začína v hrubom čreve, nie v mozgu!" MUDr. JAN ŠULA O LIEČBE CHRONICKÝCH A PSYCHICKÝCH CHORÔB:
https://www.biblik.sk/news/mudr-jan-sula-o-liecbe-chronickych-a-psychickych-chorob/

 

Biblik.sk

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU