JE LIBERÁL CELKOM VÔL ALEBO LEN POLOVIČNÝ?

11.07.2019 19:29

-   -   -

Mnohí si určite spomínate na intelektuálne vystúpenia horeuvedenej karikatúry. Veď oni boli len za registrované partnerstvá osôb rovnakého pohlavia! Registrované partnerstvo osôb rovnakého pohlavia - tak liberál nazýva homosexuálny styk, ktorý by mal byť podľa neho štátom uznaný ako niečo, čo ľudia na Slovensku aj vo svete najviac potrebujú! O tom treba podľa nich hovoriť, treba to riešiť, musí sa to preberať na pôde parlamentu a pretriasať na verejnosti - veď po tom každý človek s nejakou úchylkou najviac túži, nie? Chce, aby o ňom všetci vedeli, však? Veď doteraz aj homosexuáli mali relatívne kľud a prosperovali.

To je ako keď sa kleptomanovi celkom dobre darí kradnúť a zrazu by chcel legalizáciu kleptománie. Kleptománia sa vyškrtne zo zoznamu porúch, začne sa o nej verejne hovoriť, priznajú sa k nej mnohé celebrity a ideme zločin krádeže legalizovať! Čo bude nasledovať, keď sa zlodejíčkovia začnú hlásiť k legalizovaným kleptomanom? Nuž, beztrestnosť zločinu, kleptoman má predsa tiež svoje práva! Takto potom môžete začať vyvolávať chaos v štáte - krádež bude musieť trestať už nie sudca, ale rovno majiteľ obchodu.

Štátom podporovaná legalizácia homosexuality? Legalizovať jednu úchylku automaticky znamená otvoriť dvere ďalším úchylným skupinám. To liberáli a ich voliči naozaj nevedeli? Je liberál celkom vôl alebo len polovičný?

Keď už aj homosexuáli majú svoje výsostné práva, čo tí ostatní? Znásilňovať chlapcov bude štátom uznané právo. Legalizácia homosexuality automaticky predpokladá legalizáciu pedofílie. Sudca "registrovaného" úchyláka nebude môcť v EU normálne súdiť. Človek bude musieť prevziať spravodlivosť do svojich rúk a začať sa brániť, zámerom je vyprovokovať takýto chaos, zničiť štát a odstrániť tak poslednú prekážku k svetovláde. Stačí aby zrazu povstala nejaká skupina, ktorej sa dajú voľné ruky (už nejaký pochod je vrchol) a začnú provokovať ľudí. (pochod je provokácia,  príspevok  Ministerstva spravodlivosti je megaprovokácia ľudí a daňových poplatníkov) Utečenci, homosexuáli, pedofili, zoofili, a neskôr možno kleptomani a kanibali! Ako sa to robí?

https://www.protiprud.sk/duchovny-svet/1843.htm