JE VÄČŠINA SÓJOVÉHO LECITÍNU GMO? (+Poznámka Biblik: ak sa nejedná o označenie bio alebo GMO free, pravdepodobne väčšina sójového lecitínu alebo nejaká časť pravdepodobne je GMO, to je potreba predpokladať!

11.07.2022 13:50

"Niektorí ľudia môžu mať isté obavy pri konzumácií sójového lecitínu, pretože je vyrábaný z geneticky modifikovanej sóji. Pokiaľ vás to znepokojuje, siahnite po ekologických produktoch, keďže sójový lecitín musí byť získaný z organickej sóje. Rovnako ako geneticky modifikovaná sója, môže niekoho znepokojovať chemické rozpúšťadlo využívané práve k extrakcii lecitínu." Viac tu:

https://zaujimavysvet.webnoviny.sk/lecitin-skodlivost/

Poznámka Biblik: ak sa nejedná o označenie bio alebo GMO free, pravdepodobne väčšina sójového lecitínu alebo nejaká časť pravdepodobne je GMO, to je potreba predpokladať! Ako to je v skutočnosti, to už je na vašom výskume. Výrobca by mal s radosťou uvádzať GMO free.

Sóji sa vyhýbam všeobecne, po dlhej dobe som testoval žuvačky so sójovým lecitínom. Ako sa zdá po dlhodobých testoch potravín s obsahom sójového lecitínu dochádza u mňa k podráždeniu čriev (avšak, testoval som veľké dávky žuvačiek - cca 10 ks naraz niekoľko krát po sebe) Takto s istotou viem, že sójovému lecitínu sa budem naďalej úplne vyhýbať. Problém sóji všeobecne je ten, že možno predpokladať, že väčšina sóje je už nejakým spôsobm pravdepodobne GMO. A ďalší problém, tentokrát dosť spoľahlivá informácia z knihy Dr. Campbell-McBride SYNDRÓM TRÁVENIA A PSYCHOLÓGIE:

sója sa preplachuje v hliníkových kontajneroch kyselinou. Teda, produkty so spracovanej sóje s najväčšou pravdepodobnosťou obsahujú hlínik. Takto je možné i jedlo použiť ako zbraň proti ľuďom, pretože hliník vyvoláva v tele zápali a práve preto je bežnou súčasťou potravín a najmä... takmer úplne všetkých vakcín! Z hľadiska akcionárov globálnych korporácií je zavedenie takéhoto spracovateľského postupu iba elegantným krokom pre zvýšenie zisku. Treba mať na pamäti, že oni nás za ľudí nemajú, pre nich sme dobytok, majetok - zdroj energie. A oni s nami naozaj nakladajú ako so svojim majetkom, títo psychopati. Ale vieme, že ich zákernosti nemajú dlhého trvania, čím viac sa rozpínal tyran, tým rýchlejšie si podpílil pod sebou konár - také sú zákony Najvyššieho Boha - každá tma raz musí ustúpiť svetlu a každá lož raz uvoľní miesto Bohu, Pravde ako takej. Pretože iba Boh JE! Boh je večný, Jediný a nekonečný, všetko ostatné, čo sa z Neho samo vyčleňuje, je dočasné! Preto každý tyran, každá lož a každá špinavosť je už v zárodku odsúdená na zánik! Veríme, že sa dožijeme, ako budú konečne ustupovať tieto fašistické špiny a skončia pred súdom za vynucovanie jedovatých testov a vakcín a zrátajú sa im aj všetky vyprovokované vojny a zvrhlosti, ktorými otravovali národy! 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.