JEDNA RÍŠA JEDEN NÁROD JEDEN VODCA

01.12.2017 12:22

V noci som sa zobudil a určite nie náhodou som si spomenul na jeden krásny príbeh, ktorý som akiste kedysi dávno niekde čítal:

Za čias rímskeho cisára Nera bolo v móde prenasledovanie kresťanov. Vražda človeka, ako to poznáme aj z Biblie, bola inscenácia pre pobavenie spodiny a na výstrahu každému, kto by sa opovážil verejne povedať pravdu. Samozrejme politických odporcov alebo kritikov náboženských pomerov bolo vždy vhodné primitívnym spôsobom popraviť alebo umučiť spoločne so zločincami. No nikdy to nemalo želaný efekt a židovská banda, ktorá dala umučiť Krista to robí dodnes. Táto spodina si podobne ako za čias rímskej ríše hovorí "elita". Odjakživa mala vo zvyku baviť sa na ľudskom utrpení a hľadať zámienku pre vojnu, či už konvenčnú alebo politickú. Najhoršie na tom je, že chcú, aby sme nenávideli židov. Do popredia stavajú čo najprotivnejši múmie ako Soros, Greenspan, Kissinger, či známy nebohý jašter Brzezinski. Za každú cenu chce diabol vyvolať nenávisť! A židia sa k tomu dobre hodia, pretože odjakživa túžili po moci, peniazoch a nadvláde nad ľuďmi. Predovšetkým zo súcitu a z lásky k tejto židovskej spodine prišiel ako jediný Záchranca a náš Spasiteľ - Pán Ježiš Kristus. O to väčšia je Jeho Milosť, On prišiel v prvom rade k tým najposlednejším! Vďaka Pánu Bohu čoraz viac ľudí vo svete a najmä v Izraeli pochopili a prijímajú Jeho Meno ako poslednú šancu na záchranu pred Božím súdom, ktorý práve prebieha, iba niektorí ľudia o tom ešte stále nevedia. Ak bude o chvíľu fungovať ešte nejaký smartfón, môžu si niektorí ľudia vo chvíli, keď zistia koľká bije urobiť selfie a skúsiť to dať na facebook. Viem si predstaviť ten šok: Žiadny smartfón, žiadny facebook, žiadny internet. Jedna ríša, jeden národ, jeden vodca-diabol, ktorý ľuďom najskôr všetko zoberie, nastolí chaos a ľudia s ním kľudne podpíšu zmluvu, len aby už bol konečne poriadok a aby mali späť svoje hračky ako mobil, facebook a internet.

Z hľadiska karmy národa sú na tom najhoršie cigáni a židia. Preto sa najlepšie tieto skupiny hodia na vyvolávanie nenávisti a sú ľahko použiteľní ako umelá výživa neexistujúceho rasizmu, ktorý sa niekedy zdá byť s pomocou diablových trikov reálny a živý, pretože v spoločnosti má väčšina ľudí vytvorený o židoch a cigáňoch akýsi obraz, na ktorý po tisícročia miešali farby predovšetkým samotní cigáni a židia. Donedávna v telke ukazovali hajlujúcich skínov-veď sa pozrite, akože ten rasizmus je fakt živý, verte tomu a postavte sa na odpor, a bojujte proti rasizmu! Ak sa zapojíte do hry, potom sa na vás smejú a hovoria vám gójovia-dobytok, čo ide tam, kde mu my ukážeme cestu!

Uzákonili neomylnosť výkladu holokaustu, aby podnecovali nenávisť k židom. A teraz tu zrazu máme nejakých neprispôsobivých moslimov ktorý sú čím ďalej tým agresívnejší a neprispôsobivejší a vyzerá to tak, ako keby už nielen žid, ale aj moslim chcel ovládnuť svet! Myslíte, že chodia aj spolu na kávu, keď jedni ovládajú médiá a peniaze a druhí ovládajú ropu a islam?

Ako vyvolať nenávisť s pomocou hesla rozdeľuj a panuj je takzvanej "elite" veľmi dobre známe, preto sa tak silno snažili v médiách vytvoriť obraz moslimov ako krvilačných hrdlorezov a vykresliť islam ako nebezpečné náboženstvo, pretože už skoro neexistujú skinheadi, cigánsky problém akosi ustúpil do úzadia, menšiny v európe už dosiahli práv väčšiny a väčšine je to už aj tak jedno; dokonca väčšine je už úplne ukradnutý aj celý holokaust a možno väčšinu z tej otupenej väčšiny nezaujíma ani to, že s jediným správnym názorom na holokaust vraj nemajú právo verejne nesúhlasiť! Z Protokolov sionských mudrcov na verejnosť prenikla bláznivá konšpiračná teória, že takzvaný holokaust vyvolali sami židia, len preto, aby mali serióznu zámienku vytvoriť to, čomu dnes hovoria Izrael. Nenávisť arabov voči Izraelu zatiaľ stačí na to, aby živila medzi národmi v blízkosti Izraela ustavičný konflikt, ale cigáni a židia v Európe už prosto k vyvolávaniu konfliktov medzi ľuďmi zjavne nestačia! Ako klin bol zasadený na blízkom východe medzi okolité národy akýsi Izrael, ako klin do rakvy morálne zbankrotovanej Európy nasadili akýchsi moslimov. Ešte by sa hodil aj bankrot finančný, pre ktorého zinscenovanie bola vytvorená Európska únia aby zničila štáty a pomohla vyvolať bankrot s pomocou meny euro. 

Takzvaná "elita" chcela do Európy umelo importovať nenávisť - tým že najprv pomôžu vytvoriť o určitej skupine (tentokrát o moslimoch) akýsi obraz, a potom sem privlečú svojich vycvičených pätolízačov, ktorí sa tvária ako moslimovia. Ako vidíte, takto rafinovaný je diabol. A chce vás za každú cenu vyprovokovať k nenávisti. Tu akýsi kapitán Danko v čase videa 3:53 povie vetu, za ktorú by sa nehanbil ani ten najkrutejší absolutistický panovník:

"Budeme jasne bojovať s každým, kto bude rozprávať veci, ktoré nie sú pravda" vyhráža sa kapitán Danko: https://www.mojevideo.sk/video/2bd91/danko_dostal_medailu.html (čas videa 3:53)

Som presvedčený priatelia, pokiaľ sa dnes verejne hlásajú názory o neomylnosti jedinej správnej pravdy, tak nás čoskoro čaká ešte niečo horšie ako fašizmus.

Akýsi kapitán Danko čo rafinovane vykopal hrob SNS by najradšej zriadil ešte jeden hrob, vraj tentokrát neznámemu vojakovi! Kapitán Danko-neznámy vojak, hrdina a obhajca ideí tyranov demonštratívne odsudzuje ľudí, ktorí sa odvážia mať iný názor na takzvaný holokaust, hlavne preto, aby sme nenávideli židov a zdá sa, že niekto chce, aby sme nenávideli aj samotného kapitána Danka! Odvážneho vojaka kapitána Danka by mohli nechať nakoniec padnúť v boji proti Kotlebovi, ktorý je zatiaľ jediná opozícia, pretože Marián Kotleba otvorene vyznáva Pána Ježiša Krista, a preto má diabol z Kotlebu strach.

Takisto v minulosti v osobe cisára Nera diabol prenasledoval každého, kto mal iného Boha ako cisára. Keby ste chceli zničiť cisára a dostať sa na jeho miesto, poradili by ste mu, aby obrátil na seba hnev svojich poddaných, vtedy cisár=štát a cisár bol vlastne podobne ako je dnes prezident odrazom charakteru priemerného občana. Agresia voči cisárovi=agresia voči sebe. Zničiť a ovládnuť štát, vyvolať revolúciu alebo občiansku vojnu je možné najlepšie tak, že obrátite hnev občanov a vyvoláte nenávisť voči ich hlavným predstaviteľom. Keby ste chceli zničiť Slovensko a celú Európu, poradili by ste mátohám ako Fico, Danko a Merkelová raziť dnešnú politiku, resp. by ste ich k tomu prinútili, lebo majú toho veľa za ušami, uričte by sme sa nemali na nich hnevať, musíme si k nim zachovať lásku ak chceme prežiť. Kedysi bol bohom cisár, dnes je bohom holokaust, čo takto spraviť boha z islamu? Hnev a nenávisť na židov či moslimov alebo voči hocikomu pomáha na trón dosadiť diabla. Asi najlepšie pre diabla by bolo importovať neprispôsobivých moslimov a každého, kto by chránil svoj majetok alebo kritizoval islam označiť za fašistu a rasistu a zaviesť zákon o neomylnosti práva moslimov na sebaurčenie, podobne ako s právami homosexuálov, čo je jasná likvidácia rodiny (a to ešte niektorí vo voľbách podporili indivíduum Sulíka, pozn. Biblik). V prípade podobnej podpory a právnej nedotknuteľnosti pre moslimov ako je dnes navonok akože pre židov, homosexuálov a menšiny by to bola jasná likvidácia národa, presnejšie je to likvidácia národov Európy.

Veľmi podobnú taktiku používajú diabli s cigáňmi a černochmi, určite poznáte známe slovíčko "rasizmus". Vytvára sa tu akási nedotknuteľnosť židov, černochov a cigáňov, čo je na škodu aj samotným týmto etnikám, pretože je umelo podporovaná k nim nenávisť, ktorá vlastne prirodzene neexistuje. Je živá iba tým, že akémusi holokaustu a rasizmu venujeme pozornosť. O to isté ide teraz z moslimami. Chcú, aby ste im venovali pozornosť, pretože ináč by vo vás nemohli vyvolať k niekomu nenávisť. Netvrdím, že by sme mali byť pasívni a nestarať sa, ale určite sa za žiadnu cenu nedajme vyprovokovať k nenávisti.

Priatelia prosím vás, skúste sa zamyslieť, či v situácii nejakého žida, cigáňa, černocha alebo prisťahovaleckého moslima by ste náhodou neboli takí istí ako oni. Možno aj v pozícii miliardárskych diablov, ktorých odmalička učili ako medzi ľuďmi vyvolávať nenávisť by ste sa správali k ostatným rovnako ako sa k vám správajú oni.

"Počuli ste, že bolo povedané: Oko za oko a zub za zub. Ale ja vám hovorím, aby ste sa neprotivili zlému; ale tomu, kto ťa uderí po tvojom pravom líci, nastav i to druhé; a tomu, kto sa chce s tebou súdiť a vziať tvoju sukňu, nechaj mu i plášť. A kto ťa bude nútiť, aby si s ním išiel jednu míľu, idi s ním dve. Tomu, kto ťa prosí, daj; a od toho, kto si chce od teba niečo vypožičať, sa neodvracaj." Matúš 5:38-42 (nad veršami treba meditovať)

Mnohí poznáte tieto verše zo Svätej Biblie. (Ak máte vážny záujem o pochopenie zmyslu Bytia, musíte sa namáhať aby ste verše v Biblii pochopili, skrátka snažiť sa dostať odpoveď, výklad z prvej ruky, zo svojho vnútra; pozn. Biblik) Pán Ježiš tu nehovorí, že nemáme reagovať. Pán Ježiš nehovorí o tele, On hovorí o duši. Ak vám dá niekto facku, vnútorne to treba prijať ako Božiu vôľu a kľudne sa môžete brániť a vrátiť mu ju. Ide v prvom rade o zachovanie lásky. Zrieknutie sa nenávisti voči človeku a zachovanie lásky v situácii, do ktorej vás z nejakého dôvodu postavil Boh, čo vyžaduje silu ducha, ktorú môže dať iba Boh. Je vhodné v každodennej praxi spomenúť si na tréning bdelosti a vedomej pozornosti (modlitba, meditácia, štúdium Svätej Biblie) a reagovať v každej situácii ako dobre pripravený a vytrénovaný. Pán Ježiš učí, že máme zachovať lásku aj voči ľuďom, ktorí nás nenávidia a robia nám zle, pretože iba láska nám umožňuje v akejkoľvek situácii zvíťaziť. Je to jasný návod na víťazstvo, ktoré pre nás Pán Ježiš na kríži vybojoval. Za to Mu patrí naša najúprimnejšia vďaka! Amen.