JEVGENIJ PRIGOŽIN: MUSÍME ZAVIESŤ STANNÉ PRÁVO / YEVGENIY PRIGOZHIN: WE MUST INTRODUCE MARTIAL LAW (SK, ENG)

25.05.2023 13:35

hlavnespravy.sk

“Sme v situácii, keď môžeme Rusko jednoducho stratiť,” povedal Prigožin a použil expresívnu vetu, aby sa presadil. “Musíme zaviesť stanné právo. Musíme, žiaľ… vyhlásiť nové vlny mobilizácie, musíme nasadiť všetkých, ktorí sú schopní, aby pracovali na zvýšení výroby munície,” povedal. “Rusko musí niekoľko rokov žiť ako Severná Kórea, takpovediac zavrieť hranice… a tvrdo pracovať.” Viac tu:

https://www.hlavnespravy.sk/prigozin-tvrdi-ze-vojna-na-ukrajine-sa-zvratila-varuje-pred-ruskou-revoluciou/3150254

TOP KOMENTY HS:

"J. V. Prigožin: „Čo som nepovedal počas svojho prehlásenia v Arťomovsku (o jeho oslobodení) a čo je treba dodať. Ako sa hovorí, z pesničky slová nevymažeš. Tak existuje taký pojem "Metodika operatívno-taktických výpočtov", ktorá bola schválená generálnym štábom RF a naposledy znovu potvrdená v 2017 súčasným vedením ministerstva obrany. Podľa tejto "Metodiky operatívno-taktických výpočtov" na základe počtu nepriateľov a operácie prevedenej Wagnerovcami mal byť počet vojakov ČVK Wagner 23x väčší, zbraní malo byť, čo do počtu 27x viac a munície nám bolo vydanej 11,5% z množstva aké sa predpokladá na takú operáciu podľa spomínanej metodiky. To sú úplne presné, overené údaje, v súlade so všetkými rozkazmi generálneho štábu.
Závery si urobte sami o našej efektivite a zrade, ktorá nás obklopovala. Teraz už o tom môžeme hovoriť!"

"Prigožin to pomenoval spravne cely gen.štab a ministerstva su prepchate zradcami a kolaborantami presne ako aj u nas. Za par zelenych predaju aj vlastnu mater. Zatvarat pred tym oči a nenazyvat veci pravym menom je cesta do pekla a istou prehrou. Ved to vidime aj u nas Ficko si myslel ake je všetko peknučke ružovučke rozadaval milmovladkam desiatky milionov z nasich dani a my sme mali zbierat vrchnaky aby malo dieta na liečbu rakoviny lebo nie su peniaze ale rakovinu - mimovladky finacovat vedeli. Až zrazu mu tí ktorých krmil "podrezali" hrdlo a štat je v troskach."

 

ENGLISH:

washingtonpost.com

“We are in a situation where we can simply lose Russia,” Prigozhin said, using an expletive to hammer his point. “We must introduce martial law. We unfortunately … must announce new waves of mobilization; we must put everyone who is capable to work on increasing the production of ammunition,” he said. “Russia needs to live like North Korea for a few years, so to say, close the borders … and work hard.” Read more here:

https://www.washingtonpost.com/world/2023/05/24/yevgeniy-prigozhin-war-backfired-revolution/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!