JIDDU KRIŠNAMURTI: DOKUMENT O INDICKOM MUDRCOVI (Nejde ani vytvoriť nejakú organizáciu, ktorá by ľudí viedla alebo prinútila ísť po nejakej ceste. Ak sa takéto organizácie na podobné účely vytvoria, stanú sa barlou, slabosťou, putom...

13.07.2023 11:31

JIDDU KRIŠNAMURTI: DOKUMENT O INDICKOM MUDRCOVI

https://www.youtube.com/watch?v=jATFHYodgZk

"Tvrdím, že Pravda je zem bez vyznačených ciest a že sa k nej nedá priblížiť nejakou cestou, ani nejakým náboženstvom ani členstvom v nejakej sekte. Tento názor zastávam absolútne a bezpodmienečne. Pravda je bez hraníc, bez podmienok, je nedosiahnuteľná ktoroukoľvek cestou. Nejde Ju nijak organizovať. Nejde ani vytvoriť nejakú organizáciu, ktorá by ľudí viedla alebo prinútila ísť po nejakej konkrétnej ceste. Ak sa takéto organizácie na podobné účely vytvoria, stanú sa barlou, slabosťou, putom a musia jedinca znetvoriť a brániť mu objavovať abosolútnu a ničím nepodmienenú pravdu. Môžete si zakladať ďalšie organizácie a čakať až príde niekto iný ale ja s tým nechcem mať nič spoločné. Mojím jediným záujmom je, aby človek bol absolútne a bezpodmienečne slobodný."

 Jiddu Krishnamurti (*11.5.1895 - 17.2.1986)

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!