KARDINÁL BURKE VYZÝVA NA BOJ PROTI SATANSKEJ SVETOVLÁDE A ICH PRISLUHOVAČOM

21.05.2019 21:22

svetlosveta.sk

 
 

Kardinál Burke  vyzval veriacich, aby odmietli poslušnosť vládnym autoritám, ktoré vykonávajú svoje práva tým, že uplatňujú politiku proti evanjeliu, základným právam a v rozpore s morálnym poriadkom: https://www.svetlosveta.sk/slider/kardinal-burke-vyzval-veriacich-aby-sa-vzopreli-vladam-ktore-podporuju-masivnu-imigraciu/

 

ĎAKUJEME:

svetlosveta.sk

-  -  -

Poznámka Biblik: sv. Peter vo svojom liste (1. Pet 2:11-20) nemyslí, že sa bez boja máme poddávať Božím nepriateľom, hoc by sa aj dostali k moci.

V podstate existuje aj spôsob boja, kedy sa človek "poddá" preto, aby tak čo najlepšie bojoval (bod 3. nižšie)

Keď sa Hitler dostal k moci, našli sa ľudia snáď zo všetkých vierovyznaní, ktorí ho boli ochotní aj zabiť! Rovnako ak dnešné zákony podnecujú k smrti a teroru jednotlivca, rodiny a celých národov, (podpora migrácie, juvenilná justícia, vraždy a zločiny NATO, a k tomu LGBTI a homopropaganda z EU) je povinnosťou človeka, ktorý má pud sebazáchovy proti takémuto zlu bojovať všetkými možnými prostriedkami.

V mene lepších zajtrajškov brutálne vraždili SSáci a ani mnohí nemeckí generáli s ich metódami nechceli mať nič spoločné - sprostá vražda ak ju vykoná skupina či jednolivec vždy pošpiňuje aj celý národ. Normálny človek by nešiel zabíjať, ak áno iba vtedy, keď je to naozaj nevyhnutné. A Hitler bol pilier, o ktorom si mysleli, že na ňom to všetko stálo. Je zaujímavé, ako zázračne unikal pokusom o atentát. Prečo? V skutočnosti je hlavným pilierom zla Lucifer, ktorý je v prvomrade princíp v duši človeka. Človek musí zvíťaziť nad sebou a zabiť diabla v sebe - zabiť svoje neresti, svoju lenivosť, prepadanie apatii, skľúčenosti a beznádeji, plytvanie časom, nadávky, zlé myšlienky, obvykle žije ako zviera - nemá žiadne alebo len svetské či sebecké ciele a pod. Ak človek či civlizácia svojimi myšlienkami smeruje k deštrukcii, prejavuje sa to navonok. Teda človek má na prvom mieste hľadať a nachádzať to, čo ho presahuje - seba samého, to čo ho tvorí človekom, bibl. Kráľovstvo Božie. - Kázeň na Vrchu, Matúš. kap. 5, 6, 7 )

Bolo zopár šikovných ľudí, ktorí boli akože s Hitlerom a pritom robili všetko preto, aby padol. S výnimkou pár svätých by sa nikto nemal tváriť, že nemá neresti ale zároveň robiť všetko preto, aby im nedával priestor. (napr. denný plán - zvlášť psych. pacienti)

Aj dnes človek riskuje život a kariéru ak sa otvorene postaví proti satanizmu - a to je dnes aj súčasná politika EU, resp. politika globálnych trendov. Teda na výber sú tri možnosti:

1.) otvorene sa postaviť proti satanizmu a riskovať, že vás odstránia buď fyzickými alebo duchovnými útokmi. Ak človek žije bez vzťahu s Pánom Ježišom Kristom (vzťahu so svojim "JA SOM") býva ľahkým cieľom. Vzdelanie, sila, inteligencia, ovládanie "duchovedy" alebo spoliehanie sa na vlastné schopnosti v niektorých situáciách, napr. v prípade niektorých typov útokov môžu byť málo platné.

2.) nerobiť nič a čakať, ako to dopadne, alebo ísť tam, kde je zrovna dobrá paša, čo je stratégia dobytka a obvykle dopadne to tak, ako vždy - viac ako 99% pravdepodobnosť porážky, a pohodlné ticho zrazu náhle vystrieda kvičanie. Ak sa hovorí, že nikdy nie je neskoro, tak niekedy veru je naozaj už neskoro.

3.) byť akože proeurópsky a proatlantický, ale robiť všetko preto, aby kroky satanistov boli nejakým inteligentným spôsobom marené, za čo vďačíme predpokladám, že aj niektorým slovenským politikom a možno aj niektorým predstaviteľom takzvanej slovenskej vlády. V podstate je to najriskantejší krok, lebo satanisti čoskoro nebudú potrebovať predstierať národné vlády a nepotrebných sa príkladne zbavia. Niečo ako Schindlerov zoznam, pár akože dôležitých, ale ináč väčšina diablových prisluhovačov bude vyhladená samotným diablom. Lebo keď sa diabol dostane k moci - a on potrebuje už len nejakú formu súhlasu ľudí (dušu človeka), potom viac nebude treba nejakých premiérov, prezidentov, poradcov, ani mimovládok. Ale v prípade víťazstva nad fašizmom aj "kolaborantom", ktorí s režimom spolupracovali len preto, aby padol, tiež hrozí niečo ako Norimberský proces. Akákoľvek spolupráca so silami temna je nebezpečná. Možno niektorí "pokrokovejší", ateisti, alebo naivní mladí aktivisti ani nevedia, že v skutočnosti slúžia duchovnej bytosti, ktorú ich sponzori nazývajú Lucifer. Takto potom bývajú prekvapení tí lepší služobníčkovia: https://www.youtube.com/watch?v=MmOC3NINS0M