KAROLÍNA LOSKOTOVÁ: Únavu, špatný zrak a přírůstek hmotnosti způsobuje nedostatek vitamínu B12

10.07.2018 11:11

"Ľuďom je potrebné dôverovať, ale treba sa k nim správať ako k najväčším podvodníkom" kardinál Mazarin

 -   -   -

https://karolinaloskotova.blog.cz/1807/unava-spatny-zrak-a-prirustek-hmotnosti-zpusobuje-nedostatek-vitaminu-b12

Tieto informácie môžu pomôcť aj mnohým ľuďom ktorí sa snažia zvíťaziť nad depresiou či inou psychickou chorobou. [do hľadania na biblik.sk napíšte napr. "depresia"]

 

Kvalitné domáce hovädzie mäso, najmä však kvalitná divina, podľa našich skúseností dodávajú obrovskú silu zdravým aj chorým ľuďom. Perfektný guláš z diviny by sa mohol v nemocniciach podávať ako liek na únavu, slabosť a depresie. Kvalitná divina, (z našich skúseností najmä srnčí guláš)  výrazne prispieva k zvýšeniu fyzického aj psychického výkonu (športovci) Jedlo z kvalitnej diviny varené dobrým kuchárom a pripravované s láskou, je podľa nás vyslovene liekom! Teda divina, to je jeden z  najkvalitnejších zdrojov vitamínov, aj vit. B12, železa či vápnika, podľa nás spoľahlivejšia a bezpečnejšia ako syntetické doplnky či injekcie. Ani tie však nemôžeme odsudzovať, vieme, že majú svoje účinky:

Z našich skúseností o vitamíne B12 vieme, že pri podávaní injekcií do svalu sa naši pacienti cítili príjemne unavení, zvýšila sa im chuť do jedla a celkovo hodnotili injekcie s vitamínom B12 veľmi dobre.

My, Biblik.sk, však nie sme zástancovia syntetických vitamínov, injekciám zásadne nedôverujeme a sami by sme ich boli ochotní brať už iba v nevyhnutnom prípade. Injekcie s vit. B12 je však možné na rozdiel od iných bežne zohnať čisté, bez konzervantov a iných prísad, ale aj tak, o korporáciách vyrábajúcich tieto injekcie je potreba zásadne pochybovať.

Pacientom s ťažkými psychickými stavmi môžu však injekcie vit. B12 pomôcť. Môžu priniesť dočasnú úľavu (cca až na niekoľko hodín), o vhodnosti užívania injekcií s vit. B12 sa však určite poraďte s lekárom, a to najmä ak beriete lieky! Ak sa rozhodnete sami si injekcie podávať, mala by vás to naučiť skúsená sestra! 

VŽDY NAJPRV DÔKLADNE ŠTUDUJTE PRÍBALOVÉ LETÁKY, AJ OD LIEKOV AJ OD VITAMÍNOV. (napr. jeden z našich pacientov mal depresie vyvolané užívaním jedného lieku na tlak! V príbalovom letáku bolo vyslovene napísané, že liek môže vyvolať nespavosť a depresie. On tento leták na svoju škodu neštudoval, išiel k psychiatrovi a začal brať antidepresíva. Prosím vás pochopte, že lekár nemôže preštudovať všetko, je to iba človek, musíte mu veriť, ale nemôžete sa na neho spoliehať na 100%, v prvom rade ste sami za seba zodpovení) DÔKLADNE ŠTUDOVAŤ VŠETKY PRÍBALOVÉ LETÁKY OD LIEKOV A DOPLNKOV, KTORÉ UŽÍVATE, JE SKRÁTKA VEĽMI DÔLEŽITÉ A POTREBNÉ! TAK TO PROSÍME VÁS ROBTE!