KEĎ PRASCE NIEČO NARIADIA, TREBA TO PORUŠIŤ AJ ZA CENU UVÄZNENIA ALEBO RISKOVANIA ŽIVOTA. TIETO FAŠISTICKÉ SVINE NEMAJÚ NÁROK NÁM NIEČO NARIAĎOVAŤ!

11.02.2022 14:07

Zaujímavá diskusia na HS, v Rakúsku si vraj dovolili zakázať protest, akože ak by som o tom vedel, že takáto vláda niečo zakáže, idem tam aj peši a už treba riskovať aj to, že vás zastrelia!

 

"KEĎ PRASCE NIEČO NARIADIA, TREBA TO PORUŠIŤ AJ ZA CENU UVÄZNENIA ALEBO RISKOVANIA ŽIVOTA. TIETO FAŠISTICKÉ SVINE NEMAJÚ NÁROK NÁM NIEČO NARIAĎOVAŤ! Ak niekto ešte bude poslúchať príkazy, zákazy a nariadenia takejto vlády, je to podobný vlastizradca ako oni sami. Ako títo žebráci chcú ešte čo nariaďovať a zakazovať? Vydržali by ste prejsť okolo Čaputovej bez toho, aby ste ju neopľuli? Tak namiesto nej opľujte VŠETKY ich príkazy, zákazy aj nariadenia! To je nenásilný protest, aj pľuvanie na osobu je agresia a forma násilia!

Zákaz demonštrácií, zhromažďovania, alebo nejaké vyhlášky o povinnom nosení rúšok boli čistá provokácia. Vtedy bolo treba rúška odhodiť a zhromažďovať a keď prasce niečo nariadia treba to úmyselne porušovať, bojkotovať... Gándhího mlátili a aj ešte aj dobitý pred policajtami pálil pasy, ktoré vtedajší fašisti nariadili nosiť! Čím viac ho mlátili tým viac nenásilne protestoval!

Je vlastizrada vyžadovať nosenie rúšok alebo nejaké pasy, kto to vyžaduje je zločinec a pôjde pred súd! Škoda, že vláda nezakázala protest v Bratislave, dúfam, že by tam bolo oveľa viac ľudí! Ak nabudúce fašisti niečo nariadia alebo zakážu, bojkotujte to! A ak budú od vás vyžadovať daňové priznania, nové pasy, nariadenia alebo pokuty, napľujte im do xichtu! (nemyslí sa pľuvanie ani žiadne osobné útoky na nich, ale pľuvať-bojkotovať ich nariadenia a odrezávať všetky cesty, kade im priteká podpora a peniaze: dane, pokuty, strhnúť ich vlajky a symboly, napr. rúška, vlajky EU, vlajky NATO, ich svinské vysielače-mobilné antény a 5G, atď., je najvyšší čas sa brániť, nie je hriech zničiť mobilnú stanicu keď vás nikto nevidí, pretože aj kôli tým anténam sú ľudia akoby zhypnotizovaní a pasívni, nepochybne aj chorí, viac Dr. Cowan tu)

Týchto hajzlov, fašistov a teroristov nesmieme sponzorovať žiadnymi daňami, žiadnymi pokutami a aj dodržiavanie každého opatrenia im dáva silu! Ak sa štát o človeka nestará, prečo by sme sa my mali starať o štát? Vlastne namierili ruské jadrové hlavice na nás a urobili z nás cieľ potenciálneho jadrového útoku! Žiadny skutočný ani zlý kráľ v dejinách by si nikdy nelikvidoval vlastnú krajinu! Toto sú agenti cudzích mocností, fašistickí okupanti, dúfajme, že s Božou pomocou a s Rusmi ich budeme opäť hnať až po Berlín a po Norimberg!"

 

"Ide do uhého. Cez Benčíka ktorý si vymyslel na Kotlebu že vraj hajloval v palramente aby Kotlebu odstavili (už sa to rieši), nové snahy odstaviť Fica, atď vidíme obrovskú snahu odstaviť úplne opozíciu. Keď som písal že po vlastizradnej zmluve sa ešte len rozbehnú, už to ide.

Ešte minulý rok tu bol v diskusii príspevok harmonogramu veľkého resetu, v marci armáda v uliciach.

A teraz pozor. Prvý krát zaznela požiadavka poslať na demonštrantov armádu. USA vyzvala Kanadu aby odstránenie blokády USA hraníc kamionistami v Kanade použili vojenskú silu! Teda armádu.

Americké vojská na naše územie sa budú presúvať z Nemecka, na Slovensko prí USarmy vojaci čo sú momentálne v Nemecku. Vôbec by som sa nečudoval v prípade zhoršovania sa situácie že by boli nasadení aj do ulíc na Slovensku. Bláznivé? Bláznivé bolo prednedávnom čokoľvek čo sa nakoniec udialo od začiatku pandémie.

Na nový rok prvé minúty roku 2020 som si s rodinou pripíjal a v tm momente mi hlavou prebehla myšlienka, tento rok neskončí ako iné roky, od tohto roku to bude všetko inak... Ako prorocké slovo varovania do budúcna. Všetci vidíme že prežívame zmeny ktoré boli nepredstaviteľné dovtedy a všetko sa obracia akoby hore nohami či dolu hlavou. Stojíme pred udalosťami ktoré naša generácia a mladšia už vonkoncom nikdy nezažila, žili sme posledných 30 rokov niečo ako veľkú žúrku ktorá nikdy neskončí. Zdá sa že je koniec. *Aj našou vinou nezáujmu a ignorácie snahy protivníka zmocniť sa nášho života a našej slobody to bude bolieť. Ako veľmi, sa ešte len uvidí."

 

"POLICAJTI, KTORÍ POUŽIJÚ PROTI VLASTNÝM OBČANOM VODNÉ DELO, GUMOVÉ PROJEKTILY A SLZNÝ PLYN, SI ZASLÚŽIA NAJVYŠŠIE TRESTY A ICH VRCHOLNÍ PREDSTAVITELIA TAK ISTO." Igor Matovič, o násilí na zásahu proti demonštrantom v Bielorusku

______________________________________________________________________