Keď s tým nikto nič nezačne robiť, zo Slovenska navždy zostane len montážna linka s lacnou pracovnou silou

06.03.2020 12:10

"Známy francúzsky ekonóm Thomas Piketty (na snímke) nedávno vo svojom blogu vo francúzskom denníku Le Monde prezentoval to, čo je skutočnou realitou súčasnosti a jednou z hlavných príčin toho, prečo sú všetky stredo a východoeurópske krajiny, ktoré boli niekedy súčasťou tzv. východného bloku, na tom ekonomicky tak biedne. Len v posledných pár rokoch odišli každoročne z nášho územia zisky rovnajúce sa v priemere 2% slovenského HDP a že politici nás svojimi rečami o štedrosti Západu len zavádzajú!" https://blog.hlavnespravy.sk/3159/zo-slovenska-rocne-do-zahranicia-odchadzaju-zisky-rovnajuce-sa-2-hdp-aj-toto-je-vysledok-politiky-vsetkych-doterajsich-vlad/

-   -   -
Poznámka Biblik: V Nasledujúcom kratučkom videu Mečiar vysvetľuje, ako Slováci "rozhodli" o neprivatizácii strategických podnikov. Dať ľuďom právo rozhodovať o týchto veciach je pokusom o likvidáciu štátu a je to dlhodobo plánovaný pokus! (pozri Protokoly)
Ak by človek napr. Bibliu nikdy nečítal, ako by sa vôbec mohol spolurozhodovať o tom, či je v nejakej pasáži chyba a či ju musíme v novom vydaní upraviť alebo pozmeniť? Vlastne ľudia, ktorí nemilujú Boha, svoj národ a seba, nikdy nebudú mať skutočný záujem o Bibliu, ani suchá kvalifikácia nestačí, nejde to čisto tak, že vyrobíme odborníka a on potom za nás vždy bude rozhodovať správne! Prvé Prikázanie je teda kľúčová vec. A to predpokladá o veci aktívny záujem, veď aj keď milujete ženu, venujete jej predsa stále pozornosť, teda pozornosť by mala byť stále venovaná Bohu, svojmu mestu a svojmu štátu.
V takzvanej demokracii žobráci rozhodujú o veciach kráľov - potom to aj tak vyzerá! Štát nemôžete riadiť na spôsob rulety a čakať, že vám vždy padne! Žobráci vo voľbách navrhujú, ktorý zo šašov, čo sa im najväčšmi zapáčil by mal nastúpiť do funkcie manažéra štátu - to je ruleta a v stávke je budúcnosť generácií! Ak šašo narobí škody ako narobili napr. Dzurinda s Miklošom, tak proste odstúpi a zodpovednosť sa hodí na tých, ktorí ich volili! Ak by sa zaviedol spôsob výchovy človeka, že musí prevziať za svoj život, za svoje mesto a za svoj štát zodpovednosť ako napr. Švajčiari, z ktorých každý je po zuby ozbrojený a každý sa zaujíma v prvomrade o lokálnu politiku, tak potom by mohla aj demokracia fungovať! Pretože základom je mať lásku v duši (môj Boh, moja rodina, moje mesto, môj štát) a mať k tomu zodpovedajúcu úroveň Poznania Pravdy ako takej, a samozrejme aj určité finančné prostriedky, (aj drvivej väčšine veriacich však vždy niečo chýba, obvykle to nie sú peniaze) tak si bude vedieť prirodzene brániť a dosahovať svoje veci, svoje oprávnené záujmy a ciele. Ak to neviete najprv ako človek, potom ako otec rodiny či občan mesta, nemôžete to vedieť ani na úrovni štátu a tí, čo to vedia, alebo majú výrazne silnejšie vyvinutú aspoň jednu oblasť (napr. záujmy "rodiny"/mafie) rýchle prevezmú nad vami kontrolu.