KEĎ SA STRETNÚ ŠTYRIA GAUNERI, NEMÔŽU SI VZÁJOMNE NIČ VYČÍTAŤ

05.03.2020 22:37

Blaha:

Na tlačovke Matovičovej štvorkoalície všetci len tárali. Nestojí to za zmienku. Dôležité nebolo, čo hovorili, ale čo robili.
1. KEĎ KISKOM POHŔDAJÚ AJ KOALIČNÍ PARTNERI
Kým čakali na tlačovku, postávali štyria v hlúčiku. Traja sa rozprávali a Kiska stál bokom a čumel niekam do stratena. Úplný zúfalec.
On pohŕda nimi, oni pohŕdajú ním. A paktuje s nimi len preto, aby nešiel do basy za daňové a pozemkové podvody.
2. TRAGÉD KISKA NA TLAČOVKE TRPEL AKO PES
Na tlačovke tragédia Kisku pokračovala. Pred kamerami si to užívali všetci okrem neho. Matovič táral a táral, Riško sem, Borisko tam...
Až kým odrazu dostal slovo Kiska, povedal skleslo zopár slov a ukončil tlačovku. Nedokázal skryť, ako veľmi je mu s nimi trápne a ako veľmi chce odtiaľ utiecť preč. Perfektné!
3. TAKTO ŠKAREDO IGORKOVI UKONČIŤ TLAČOVKU
Po tom, ako Kiska náhle ukončil tlačovku, Matovič sa skoro rozplakal. Pomaličky a smutne odchádzal od kamier, nejeden ostrejší zrak zbadal slzičku v jeho očkách. Prerumázga celú noc.
On chcel tárať aspoň do polnoci. Kamery, ach, miláškovia. A počúva ho celé Slovensko - jeho, obyčajného psycha z Trnavy. A on môže dosýta tárať. Nič iné nevie. A hnusný Andy mu to pokazil. Fuj.
4. SLOVENSKÝ DON CORLEONE KONEČNE LEGITIMIZOVANÝ
Najviac si to užíval Boris. Konečne bol legitimizovaný. Don Corleone sa o to snažil celý tretí diel Krstného otca, Borisovi sa to podarilo už v druhom diele slovenskej Mafstory. (snažil sa hrať na city populistickými heslami nie som ako oni, ale veru medzi nich zapadneš ako puzzle Borisko, si ako oni a možno ešte aj horší, ale keby si sa naozaj polepšil, nikto by ti to nevyčítal, prepáč, ale ani  tu  nevyzeráš celkom triezvy a nie je to zase až tak dávno, na čom šlapeš? Neskolaboval si aj teraz náhodou, lebo si si už zvykol čosi frknúť? Viac neulietavaj, nebuď to ty, kto prvý odíde z koalície) (a možno odíde aj celkovo ak sa rýchlo nepolepší; pozn. red)
V tom prvom pašoval heroín, kamošil sa s Kočnerom a Bašternákom a chodil na dovolenky s Piťom.
Mimochodom, prečo by takýto človek prekážal Matovičovi? Veď Matovič celé predošlé funkčné obdobia vrieskal o tom, ako bojuje proti mafii - snáď tam niekto necíti nejaký rozpor.
5. KEĎ SA STRETNÚ ŠTYRIA GAUNERI, NEMÔŽU SI VZÁJOMNE NIČ VYČÍTAŤ
Aby sme na Borisa neboli takí zlí, v tejto kriminálnej partii si zďaleka nemajú navzájom čo vyčítať. Matovič prepísal firmu na bieleho koňa, aby nemusel platiť dane.
Kiska páchal daňové a pozemkové podvody ako na bežiacom páse. Za vzor si ho dodnes dáva popradská mafia.
A Sulíkove Raňajky u Kočnera by už dávno sfilmovali, keby ešte žila Audrey Hepburnová. Títo fakt nemajú čo Kollárovi vyčítať.
POČULI STE TEN VÝBUCH SMIECHU? TO SA REHLÍ AL CAPONE ZO ZÁHROBIA
Skladá sa nám zatiaľ najtemnejšia vláda v dejinách a to rátam aj Dzurindu s Miklošom.
Ešte žiadnu vládu na Slovensku nezostavovali štyria špinaví biznismeni, ktorí sa stýkali s mafiou a páchali podvody.
Najvtipnejšie na tom je, že vládu idú zložiť pod zámienkou boja proti korupcii.
Al Capone sa v hrobe prevaľuje smiechom.
Pekný večer, priatelia

https://www.hlavnespravy.sk/matovic-vydavky-ministerstiev-1-milion-eur-musiet-posudit-utvar-hodnoty-za-peniaze/2075921