KEĎ VIDÍM DNEŠNÉ DIEVČATÁ, TAK SA ČUDUJEM, ŽE PROSTITÚTKY MAJÚ EŠTE NEJAKÚ PRÁCU

16.07.2021 13:33

Zdroj/Source: https://sk-sk.facebook.com/vitaznyzivotnakazdyden/

Poznámka Biblik: Takéto obliekanie je dnes bežné, ale myslím si, že to nie je celkom prirodzené... Je to v prvomrade chyba dievčat, oni sa samé ponižujú takto. Možno u 99% z nich je to to jediné, čo ešte môžu ponúknuť... Čo by väčšine dievčat ostalo, ak by stratili krásu a telo, k čomu aj postupom času dochádza a nakoniec telo vezme smrť? Dievčatá svoje telo častokrát vystavujú na odiv, ale nevážia si ho a poškodzujú ho aj alkoholom, tabakom, nedisciplinovaným životným štýlom a niektoré dokonca aj drogami. (podobne ako v supermarketoch obal pekný, ale vo vnútri plné svinstva a chemikálií)

Ale podľa mňa k takému polonahému obliekaniu dievčat prispievajú aj myšlienky mužov, ktorí by mali (ak teda sú muži) myslieť čisto a ovládať sa. Ženy určitým spôsobom myšlienky zachytávajú a myslím si, že sa snažia "vyhovieť." Oblečenie, ktoré odhaľuje skoro všetko, nie je hodné ženy ako takej! Málokedy vidíte krásne oblečenú ženu, sú to skôr výnimky, väčsinou je to jednostranné oblečenie, ktoré zásadne ukazuje vždy takmer celé nohy, stehná, a obvykle aj časť pŕs a vlastne môžeme sa skôr baviť o tom, čo takéto oblečenie neodhaľuje... Ale pohľady na sporo odeté ženy, ktoré niektorí okoloidúci niekedy vrhajú, nie sú hodné muža. Ak by to bolo čo i len trochu prípustné, robilo by sa to len tak mimochodom na ulici. Vo svete myšlienok panuje Sodoma-Gomora. Ako môže človek meniť seba, svoj život aj svet k lepšiemu? Jednoducho: mať normálne myšlienky:

"UDRŽUJTE KRB SVOJICH MYŠLIENOK ČISTÝ, TÝM ZALOŽÍTE MIER A BUDETE ŠŤASTNÍ." Abd-ru-shin - - - "KEEP THE HEARTH OF YOUR THOUGHTS PURE. BY SO DOING YOU WILL BRING PEACE AND BE HAPPY." Abd-ru-shin

To, na čo sa človek často alebo s určitou emóciou pozerá, koluje potom v mysli. Ak výrobok nemá sám o sebe čím zaujať, výrobcovia alebo majitelia výrobku sa rafinovanými trikmi snažia do neho vpáliť niečo, čo vzbudí emóciu. Naviazať emóciu na výrobok, aby si ho ľudia všímali, aby sa predával, obchod, prostitúcia. Vzbudiť emóciu, aby ryba zožrala návnadu a chytila sa dobre na háčik, kde už smer jej plavby potom bude ďalej určovať tenučký, mnohým takmer neviditeľný silon/lanko (podobne akým aj rybári ťahajú ryby k sebe). Využíva sa to aj pri robení webov, ide o to vyvolať emóciu s cieľom zaujatia pozornosti, preto v dnešnom svete existujú stránky s pornom, vtipmi a popravami zároveň. Kôli zábave sa neváha niekedy obetovať aj ľudský život, v minulosti napr. zábavky zvrhlých cisárov mali telo a ľudský život ako nástroj na pobavenie a aj dnes mnohé weby a rôzni influenceri neváhajú urobiť alebo predhodiť ľuďom čokoľvek na pobavenie... Tohto najčastejším základom (dnes už žiaľ bežným) býva zneužívanie tela, predovšetkým tela žien a vystavovanie ženského tela na zaujatie pozornosti a pobavenie.

-   -   -

Niektorí kresťania a napr. aj Job 31, odvracali pohľad od krásnych žien. Nemyslím si, že je správne odvrátiť pohľad vždy, keď ide okolo niečo pekné, ale cielene to nevyhľadávať, ako napr. povrchné, plytké alebo erotické stránky, obrázky a videá na internete. Potom to otrávi myseľ a tieto obrazy v hlave môžu stále kolovať. Čistotu myšlienok veľmi ovlyvňuje aj to, na čo sa pozeráte:

"Sviecou tela je oko. Keby tedy bolo tvoje oko prosté, celé tvoje telo bude svetlé; ale keby bolo tvoje oko zlé, celé tvoje telo bude tmavé. Ak tedy svetlo, ktoré je v tebe, je tmou, jaká veľká bude sama tma?" Matúš 6:22-23