KOĽKO ŽIVOTOV MAJÚ NA SVEDOMÍ OPATRENIA MATOVIČOVEJ VLÁDY? (AKTUALIZÁCIA 1)

14.04.2020 17:47

"A privolajúc si k sebe zástup so svojimi učeníkmi a povedal im: Ak chce niekto prijsť za mnou, nech zaprie sám seba a nech vezme svoj kríž a ide za mnou. Lebo ktokoľvek by chcel zachrániť svoju dušu, stratí ju, a kto by stratil svoju dušu pre mňa a pre evanjelium, ten ju zachráni." Marek 8:34-35

"A Ježiš počujúc to povedal (im): Zdraví nepotrebujú lekára, ale nemocní. Lež iďte a naučte sa, čo je to: Milosrdenstvo chcem a nie obeť. Lebo neprišiel som volať spravedlivých, ale hriešnych ku pokániu." Matúš 9:12-13
-    -    -

Dnes sme boli na pošte vybavovať bežné objednávky z nášho obchodu. Od vchodu Pošty až po parkovisko sa vlnila rada ľudí dlhá asi 25 metrov, ktorá sa pri parkovisku stáčala doprava, aby ľudia nezavadzali autám. Aprílové počasie, bolo dosť zima, fúkal vietor. Starý dôchodca v kabáte sa od zimy krčil a hovoril, že on nevedel, že bude musieť takto vonku čakať. Ale vraj že ide zaplatiť šeky za byt, elektriku... Som mu povedal, že ja by som to radšej nezaplatil ako by som mal takto mrznúť! Nuž ale dedko sa tam triasol od zimy a trvalo asi hodinu kým sme dostali na rad! A kto mi tú hodinu, o ktorú ma Matovič obral zaplatí? Koľko hodín má ľudský život a o koľko hodín dnes obral Matovič ľudí?  Lebo za toto niekto bude platiť, tu si treba zase uplatňovať od štátu náhradu. Nakoľko si vážite hodinu zo svojho života? Niekto v pozícii štátneho úradníka, čo by mal ľuďom slúžiť a veci zlepšovať, tu ide položiť ekonomiku, ničí ľuďom živobytie a ohrozuje zdravie ľudí pod falošnou zámienkou. Opatrenia diletantov a bláznov sú slepo odkukávané od ostatných štátov a aplikované na Slovensku ako experiment - čo sa stane. Asi najlepšie dať anketu a sto Slovákov sa opýtať... 

Tu sa na ľuďoch robia experimenty, vrátane toho plošného nosenia rúšok. Že také niečo nie je určené na dlhodobé používanie, to už odborníkov netrápi - čo tam po nejakých zamestnancoch, ktorí cez handru dýchajú 8 alebo 12 hodín. Veď aj v telke pobehujú s handrami na xichte - handra vraj chráni!  Už aj na bilbordy dávájú: "Noste rúška! Chráňte sa!" Oni vlastne hlásia: "Klaňajte sa novému bohu - handre! Handra vás predsa bude chrániť!"

Ak v tom majú zamestnanci celú smenu dýchať, vyjde nás to draho! Ale robia to mnohí ešte k tomu aj z presvedčenia, lebo to videli v telke. Vznikajú z toho obrovské problémy. A za to v každom prípade niekto za bude platiť. Ak by to malo trvať ešte chvíľu ďalej, je možné zorganizovať modlitby za odstránenie pakovida. Vieme kto je tu vírus. Miesto toho, čo by mal naprávať, všetko ruinuje a v podstate súkromné podniky otvára a zatvára ako svoje! Aby nejaký kus chuja určoval, či a kedy si môžete otvoriť obchod? Nerobilo sa toto postupne židom zrovna vtedy keď sa nejaký Adolf Hitler dostal k moci? Miesto žltej hviezdy tu akože všetci a vraj povinne pod hrozbou pokuty nosia rúška! Ako keby si žid z presvedčenia našíval žltú hviezdu - viete za čo by bol! Čo sa tu ide robiť hovorí aj tento článok. Na židov sa bude  číhať vraj aj v prírode  a s akoukoľvek milosťou je vraj koniec. Výskumy dokazujú 10 metrov, teraz... Neskôr môžu výskumy dokazovať, že každý, kto nechce ich vakcínu je hrozba na 2 kilometre! Už viete čoho sa máte báť viac ako pokuty? Čím skôr tie masky si treba dať dolu z papule a ak by aj koronavírus bol skutočná hrozba, existuje tu ešte väčšia! Načo mám žiť vo fašistickom štáte? Ak tu so mnou niekto mieni nakladať ako so svojim majetkom, rovno ma zabite! Vraj ak nebudem ich otrokom a vyznávať ich rúškovacie náboženstvo, tak pokuta! Kľudne aj 10 rokov nepodmienečne, ale rúšku nosiť nebudem!

 

 

 

 

 

 

 

Ako sa začína fašizmus? Postupným terorizovaním židov a hlavne židovských obchodníkov. Neskôr už rovno odvážali židov preč do pracovných táborov (čo iné čaká tú armádu nezamestnaných?) a s nimi odvážali samozrejme zároveň aj oddanejších farárov, vedcov a všetkých, čo nemali kladný postoj k novému zriadeniu. Židia boli len zámienka na zbavenie sa všetkej konkurencie, rovnako ako teraz je zámienka koronavírus. Ak máte niečo svoje, obchod, vedomosti, peniaze, alebo takú vieru, ktorá sa stáva presvedčením, ťažko vás môže niekto ovládať, pre ich nové doktríny budete vždy problémom, pretože ich nové doktríny nepotrebujete! Stále a stále si tu nejaký uzurpátor myslí, že má lepší názor a nasilu ho tisne druhým! Vidíme to aj na digitalizácii všetkého, to je tiež násilný teror, ktorý im ľudia neschválili. Ale oni si môžu vydávať zákony akékoľvek. Ak je zákon zločinný alebo zjavne nespravodlivý až bláznivý, je zločinom taký zákon dodržiavať a vlastne trestať vás bude ten, kto zákony pre "vaše dobro" a "vašu bezpečnosť" vydáva. Nebude mať ani slobodu ani bezpečnosť, ten, kto mení slobodu za ilúziu bezpečnosti.

Dnes kým sa na Pošte dostanete na rad to môže trvať aj viac ako hodinu! Pretože na našej Pošte, ktorá má asi tak 20 metrov štvorcových môže byť vraj len jeden človek! (už to sú tam dvaja, keď je tam poštárka) Takto Pošta nariadením debilov funguje slimačím tempom. Na rozdiel od troch priehradok je k dispozícii iba jedna. Teda dôchodcovia čakajú hodinu na zaplatenie šeku. Hodina státia v rade na pošte, vonku, na zime, vo vetre, v daždi - to je prvé opatrenie Matovičovej vlády, ktoré ľudia pocítili na vlastnej koži. Samozrejme, slabší človek môže prechladnúť a zomrieť. Náklady na liečbu u takto vyvolaných ochorení sú na rozdiel od iluzórnej hrozby koronavírusu reálne! Oni vás chránia pred koronavírusom: bránia vám dýchať vzduch a stojíte v rade ako sardinky, lebo ak by ste mali byť na dva metre, stojíte v ceste parkoviska, kde chodia autá. Už ste videli 40 ľudí v rade s odstupom na dva metre? Pôjdete na poštu a radu budete mať pred svojimi dverami! Čisté hovädo mohlo zaviesť tieto opatrenia! Vlastne to je kontrola pohybu - oni sa snažia určovať vám, ako sa máte pohybovať, ako máte stáť, vidíte, čo sa tu deje? Kto ešte vníma túto hrozbu? Či keď sa povie koronavírus, aj zabudneme byť normálni? A ak nariadia chodiť po obchodoch štvornožky a po vonku sa plaziť tak  idete na to, lebo nechcete riskovať pokutu?

A čo nosenie rúšok? Rúška vyvolávajú choroby! Vdychovanie vydýchaného vzduchu je riskantné. Chcú, aby sme nariadenia diletantov, ktoré ohrozujú životy ľudí a spôsobujú škody akože niesli bez reptania. Tu som už nemohol byť ticho, vždy som sa ohradil proti rúškovaciemu náboženstvu. Snáď nikto odo mňa nebude vyžadovať aby som to mal na xichte, ani sused, ani policajt. Lebo ja som nikoho na moje náboženstvo nikdy nenútil prestúpiť. Väčšinu Biblií som ľuďom dával zadarmo a oni sami ju mohli prijať alebo odmietnuť. Samozrejme, mohol by som ich obviniť, že neznalosťou Božích zákonov ohrozujú seba aj život na tejto Zemi, lebo keď prišla akákoľvek prírodná alebo morová nákaza, nezobrala sa len tak od neznáma. Vždy to spôsobili ľudia! Každú epidémiu, každý mor a aj každú živelnú pohromu! Celá príroda, Zem a Vesmír je jeden živý organizmus. Ak má dôjsť ku katastrofe (napr. Tunguzka) zvieratá to intuitívne vycítili a odišli z lesa. Alebo tam, kde mali nastať záplavy, slimáci, čo majú radi vlhko začali liezť na kríky a na stromy. Večer vyliezli včas asi desať centimetrov nad maximálnu hladinu vody, ktorá ráno všetko zaplavila. No a ľudia sa topili! Vraj nič netušili! To znamená, že je tu niečo v neporiadku s človekom. Určité veci by ho mali najprv nežne upozorňovať a keď to ináč nejde a ďalej dochádza k agresivite a hrubej ignorancii Božích zákonov, tak potom len mor, Potopa a Sodoma Gomora!

Ľudia ako totálne hovädá vykonávajú rozkazy nejakého blázna a ospravedlňujú si to  s tým, že taký je zákon! Všimli ste si tie cedule na obchodných domoch? "Udržujte koncentráciu maximálne 1 osoba na 25 metrov štvorcových!" Kde sa pod toto podpísal nejaký odborník? V rade stojac vonku treba vraj mrznúť 2 metre od seba a na Pošte, kde sú od seba priehradky tiež asi 2 metre zrazu funguje iba jedna! No páni, ak by som bol vedúci pošty, tak by som mal obavy o zdravie ľudí čakajúcich v zime a v daždi vonku ako z nejakého šaša, čo sa najskôr podvodom dostal k moci! Vraj ak nemám rúško, hrozí pokuta. Povedal som mu, že ani ak by bolo za to 10 rokov nepodmienečne by som vždy odmietal to mať na papuli! Rešpektujem súkromné obchody, ktoré majú normálne prosbu - prosím vstupujte s rúškom. Ok, ak oni veria rúškovaciemu náboženstvu, symbolicky si dám v ich synagóge rúško na xicht aby im tam voľajaký kretén nezačal kôli mne panikáriť! Ale niekto to vyžaduje vraj aj po uliciach? Ak sa nejakým nariadením rúško vyžaduje nosiť pri behu, pri bicyklovaní či prechádzke po ulici, je to vnucovanie náboženského presvedčenia. To je hranica, pod ktorú jednoducho nemôžem ísť. A ani nemôžem byť ticho. Ani v rade na pošte som nemohol byť ticho a už ma chceli ísť zbiť.

Ak vy môžete byť ticho, je to smutné. "Vstupujte po jednom!" "Držte odstup 2 metre!" "Noste rúška!" "Udržujte koncentráciu 1kus dobytka/25m2" a niekde aj "Nasaďte si rukavice!"

alebo: "Musíte si dezinfikovať ruky!" Slobodný človek nemusí nič, ani Boh mu toto právo neupiera!

No dovoľte? Ak vy vydržíte takéto zaobchádzanie, ste bohužiaľ idioti a keď som to povedal verejne, niektorí z vás ma chceli ísť biť! Áno, máte ďaleko od slobodného človeka! Vy si slobodu nezaslúžite, ak vám stačí len pohroziť pokutou a idete sa plaziť, vy o slobodu musíte prísť! S vami je potreba zachádzať ako so zvieratami! Budete mať svojho pána-hada-diabla, ktorému takýmto plazením slúžite! Lebo Boha ste odmietli a Jeho Zákony, Ktorými sa riadi normálny zdravý a prirodzený život, ktorý je harmonický a trvale udržateľný, tie vás ani príliš nezaujímali, dokým ste si len mohli robiť po svojom! Rýchlo ste konvertovali na rúškovacie náboženstvo, rýchlo sa prispôsobujete, mnohí dokonca vôbec nijak neprotestujete! Si myslíte, že zachvíľu sa všetko vráti do normálu a vy si zase pôjdete po svojom! Ale to je bohužiaľ omyl a rád by som sa v tom mýlil.

Matovičovci by mali vidieť aj počuť váš nesúhlas! A vy sa tu plazíte pred nariadením hada, robiac zo seba debilov s handrami na xichte, tak uvidíme, čo ešte vymyslí. Ešte ako vidím, k tomu, aby ste boli poriadne nasraní nestačilo ani 25 metrov štvorcových odstupy, ani vystávať radu v daždi, ani sledovanie mobilov! Čím väčšia chujovina sa vymyslí, tým hlasnejšie sa kričí, že je to povinné! A pako si tu môže robiť čo chce a vy tancujete ako on píska? Obchody ste mali otvoriť dokorán! Ale vy si tam dáte ceduľku, že rešpektujete nariadenia vlády! Za to vás čaká oveľa horší trest ako nejaká pokuta, alebo návšteva Polície. Veď vy zo seba robíte dobrovoľne pozíciu ich majetku-ich otrokov! Čo dosiahnete týmto postojom? Že si ľudia tovar nekúpia od vás, ale pôjdu do supermarketu? A akože štát vám potom nahradí straty? Veď Matovičova vláda sa chová ako vírus a keď je v demokracii možné aby sa dostali chorí ľudia ku riadeniu štátu, vy ich choré nariadenia idete vykonávať? Viete čím to hrozí? Pandémiou! Že jeden k*k*t svoj zhubný vplyv rozšíri na všetkých! A vy chcete byť na jeho pomoc odkázaní? Nielenže takéto nariadenia by mala väčšina ľudí odmietnuť, ale aj volať dotyčného na zodpovednosť. Väčšina ľudí by nespravodlivé zákony a nariadenia mala jednoducho odmietnuť, a nestarať sa, či to urobí aj môj sused. To musíte urobiť v prvomrade kôli sebe a niesť za to zodpovednosť a nie čakať, že ak to urobí ešte niekto okrem vás, snáď už preto zodpovený nebudete. Je to vaša voľba. Teraz volíte medzi slobodou a totálnym otroctvom.

Server infovojna.sk dnes zverejnil video, čo bude nasledovať, ak sa hneď neprebudíte a neodložíte strach, ktorým vlastne udržujete ich moc - vy vlastne tvoríte práve svoj osud, to sú tie voľby:
 
 
-   -   -
 
AKTUALIZÁCIA 1: Ak tohoto kreténa ešte chvíľu necháte robiť rozhodnutia v mene štátu, si myslíte, že to udržíte? Vy máte zbrane, ktorými môžete bojovať, vy si musíte sami pomáhať a držať spolu nie čakať od zločincov pomoc. Ak by sa aspoň 25 ľudí intenzívne modlilo, aby Boh tento vírus odstránil, tak bude odstránený:
Hovorí sa: "Pomôž si človeče, aj Boh Ti pomôže!" Ak Matovičov teror bude ešte chvíľu pokračovať, budem sa modliť, aby ho Boh odstránil. Nie vysielať nenávisť a hnev. Normálne poprosiť s vierou Pána Boha aby ho odstránil a ja verím, že ho odstráni. Bola by to dobrá výstraha pre všetkých prisluhovačov Nového svetového poriadku. Ľudia môžu organizovať modlitby aj za odstránenie takýchto diablov z tejto Zeme!